EIZO FlexScan EV2490: IPS monitor s plnou funkcí USB-C

Publikováno: 31. července 2022 | autor Redakce
flexscan-ev2490-press.jpg

S modelem FlexScan EV2490 představuje společnost EIZO monitor IPS, který kombinuje moderní funkce s vynikající kvalitou obrazu a díky svému 23,8palcovému formátu se hodí na každé pracoviště.

Vynikající kvalita obrazu, dokonalá ergonomie a vysoká flexibilita: moderní pracovní svět klade na technické vybavení stále vyšší nároky. Monitor EIZO FlexScan EV2490 je splňuje všechny a je vhodný pro použití na jakémkoli pracovišti – ať už v domácí pracovně, u kancelářského stolu nebo na sdíleném pracovišti.

flexscan-ev2490-bk-f-withcontents.jpg

Na oplátku nabízí 23,8palcový monitor IPS připojení USB-C. FlexScan EV2490 přijímá prostřednictvím tohoto rozhraní obrazové i zvukové signály a mnoho dalšího. Například napájecí výkon 70 wattů zajišťuje plné baterie notebooku během prácea činí externí napájecí zdroje zbytečnými.

flexscan-ev2490-bk-l-withcontents.jpg

Díky integrovanému ethernetovému portu mohou i počítače, které jsou standardně vybaveny pouze bezdrátovou sítí WLAN, připojovat k internetu přes kabel. Tři porty USB typu A navíc umožňují připojení periferních zařízení, jako je klávesnice nebo webová kamera.


Vlastnosti

  • 23,8" monitor ve formátu 16:9 s rozlišením 1920 x 1080 pixelů a technologií IPS pro vynikající kvalitu obrazu
  • Napájecí funkce pro tablety a notebooky díky rozhraní USB-C 3.1 s přenosem signálu DisplayPort a s napájecím výkonem až 70 W
  • Rámeček tenký pouze 1 mm pro extrémně kompaktní a mimořádně poutavý vzhled
  • Kontrast 1000:1, jas 250 cd/m², pozorovací úhel 178°
  • Funkce Auto-EcoView, EcoView-Index a EcoView-Optimizer pro nejvyšší úsporu energie a optimální ergonomii
  • Funkce řetězení USB-C (výstup USB-C) pro propojení více obrazovek
  • Signálové vstupy USB-C (DisplayPort Alt Mode), DisplayPort, HDMI

Dostupnost

Monitor EV2490 je již v prodeji. Doporučená prodejní cena činí 12.890 Kč.


Díky funkci řetězového zapojení až čtyř monitorů a integrovanému přepínači KVM se nový model FlexScan skvěle hodí i do pracovních prostředí s více monitory a počítači.

flexscan-ev2490-bk-side01.jpg

Pracovní monitor se tak stává plnohodnotnou dokovací stanicí a je doma všude tam, kde je vyžadována flexibilita: Notebooky stačí připojit jediným kabelem a jsou okamžitě plně funkční. To je ideální pro přepínání mezi domácí a kancelářskou pracíi pro sdílené stoly. Kromě připojení USB-C nabízí model EV2490 také rozhraní DisplayPort a HDMI.

flexscan-ev2490-wt-b-left.jpg

Bez ohledu na to, kde je používán, monitor EIZO FlexScan EV2490 vyniká svým vysoce kontrastním IPS displejem bez blikání s širokým pozorovacím úhlem a rozlišením Full HD (1920 x 1080 pixelů). Antireflexní vrstva, sofistikovaná automatická regulace jasu a flexibilní možnosti nastavení výšky, náklonu, natočení a otočení zajišťují šetrné ovládání a vynikající ergonomii.

flexscan-ev2490-wt-r-withcontents.jpg

Stejně promyšlený je i způsob balení modelu EV2490. Monitor je certifikován podle standardů udržitelnosti TCO Certified Generation 9, EPEAT a EnergyStar a je prvním produktem řady FlexScan, u kterého společnost EIZO upustila od plastů a polystyrenu v obalech. Místo toho je monitor bezpečně zabalen do lisované buničiny vyrobenéz recyklovaného kartonu a novinového papíru. Přiložené kabely jsou místo plastových sáčků v celulózových tkaninách.

flexscan-ev2490-press.jpg

Tímto zásadně přepracovaným designem obalu společnost EIZO podtrhuje své tvrzení, že je dodavatelem IT, pro kterého je moderní technologie stejně důležitá jako odpovědné jednání, udržitelnost a trvanlivost výrobků. Společnost EIZO proto na model EV2490 poskytuje pětiletou záruku.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.