EISA AWARDS 2018-2019

Publikováno: 15. srpna 2018 | autor Redakce
EISA AWARDS 2018-2019

Tak jako každý rok touto dobou už patnáct let trvajícího, našeho členství ve světové asociaci EISA, vám přinášíme nejlepší, oceněné výrobky, které se budou moci chlubit po celých dalších dvanáct měsíců titulem EISA AWARD.

Postup při určování toho, co se stane tím nejlepším, je stálý. Vše začíná tím, že členové EISA studují, testují a recenzují elektronické produkty ve svých zájmových oblastech.

Prvním důležitým setkáním členů a zástupců firem nominujících své produkty je „EISA Convention“, která se tentokrát konala v belgických Antwerpách ve dnech 22. – 25. května. Při této pracovní akci si mohli členové EISA v praxi prohlédnout nominované produkty, nechat si vysvětlit jejich vývoj a funkce a osahat si je. V drtivé většině se jednalo o novinky buď právě uváděné na trh nebo dokonce produkty ještě nepředstavené. V tom má členství v EISA pro členy nesmírnou výhodu. Dostanou se opravdu k naprostým novinkám dříve než ostatní odborní novináři a odborníci vůbec.

Dalším důležitým krokem k EISA AWARDS je „EISA AWARDS Meeting“ jehož hostitelem byl v tomto roce srbský Arandjelovac, krásné, klidné a lázeňské místo v horách nedaleko Bělehradu. Zde ve dnech 26. – 30. června zasedalo všech 53 současných členů EISA a řešilo hlavně vývoj celosvětového trhu a vlastní rozšíření o další důležité členy. Po loňském přijetí nových členských časopisů z USA, Kanady a Austrálie, byli letos přijati noví členové z Indie, Japonska a Hong Kongu, tedy z oblastí, jejichž lidnatost a tedy i čtenost na těchto trzích vycházejících časopisů, mnohonásobně převyšuje Evropu. Tržní zásah organizace EISA se tak mnohonásobně zvýšil, což je samozřejmě velmi důležité pro ty, jejichž produkty jsou touto celosvětovou organizací oceňovány jako nejlepší. Druhou nejdůležitější aktivitou bylo rozhodování a hlasování o nejlepších produktech v jednotlivých expertních panelech a vytváření textových zdůvodnění udělených ocenění. Seznam všech produktů, které se mohou honosit logem EISA Award najdete níže.

Posledním letošním, velmi důležitým datem je 31. srpen, kdy dojde ke slavnostnímu předání EISA AWARDS 2018-2019 zástupcům oceněných firem, tentokrát tradičně a opět v Berlíně na takzvaném „EISA GALA“.

EISA je jedinečnou organizací více než padesáti pěti odborných časopisů z oblastí hi-fi, domácí kino, automobilové a mobilní elektroniky, fotografie a videa, vydávaných v Evropě, Austrálii, USA, Kanadě, Hong Kongu, Indii a Japonsku. Pokud někde v obchodě, v reklamě či na plakátu uvidíte ono známé logo EISA AWARD, máte vždy jistotu, že se jedná o výrobek mimořádné kvality.

Oceněné produkty, které vám právě zde představujeme (včetně kompletního seznamu všech udělených EISA AWARDS), najdete rovněž v zářijovém vydání časopisu FotoVideo, ale také na www.eisa.eu, která je základní stránkou všech EISA aktivit.

 


 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA Camera of the Year 2018-2019

eisa-award-logo-sony-a7-iii.png

Sony α7 III

sony-α7-iii-web-v2.jpg

Modelem α7 III nastavila společnost Sony standard pro plnoformátovou bezzrcadlovku, která je využitelná pro mnoho fotografických žánrů. Nový obrazový snímač Exmor R CMOS má 24,2 megapixelu a nabízí vynikající kvalitu obrazu v širokém spektru světelných podmínek. Autofokus pokrývá téměř celý formát, což usnadňuje ostření a sledování pohybujících se objektů, které zrovna nejsou uprostřed záběru. S rychlostí snímání deset snímků za sekundu a režimem videa v kvalitě 4K je model α7 III vždy připraven zachytit rychlé akce.



 

EISA DSLR Camera 2018-2019

eisa-award-logo-canon-eos-6d-mark-ii.png

Canon EOS 6D Mark II

canon-eos-6d-mark-ii-web.jpg

Canon EOS 6D Mark II je kompaktní, ale výkonná digitální zrcadlovka pro každého nadšeného fotografa. Snímač CMOS o velikosti 26,2 megapixelu a procesor DIGIC 7 společně poskytují vynikající kvalitu obrazu i v prostředí se slabým osvětlením. Fotoaparát kombinuje rychlý a spolehlivý 45bodový systém autofokusu s působivým Dual Pixel CMOS, který je využíván pro živý náhled a nahrávání videa. Variabilní dotykový displej – poprvé použitý u plnoformátového přístroje značky Canon − usnadňuje rámování objektu při focení a ovládání menu fotoaparátu.



 

EISA Professional DSLR Camera 2018-2019

eisa-award-logo-nikon-d850.png

Nikon D850

nikon-d850-web.jpg

Nikon D850 je vynikající a výkonná plnoformátová digitální zrcadlovka, která zvládne vše, co od ní uživatel žádá. Její 45,7megapixelový snímač BSI CMOS umožňuje zachytit jak statické snímky s vysokým rozlišením, tak i plnoformátová 4K UHD videa. Model D850 dokáže pořizovat sedm snímků za sekundu při plném rozlišení (devět s přídavným gripem s baterií) a má stejný 153bodový systém autofokusu jako model Nikon D5, který umožňuje spolehlivé sledování pohyblivých objektů. Velký a jasný optický hledáček usnadňuje jakýkoli záběr.

 


 

EISA Best Buy Camera 2018-2019

eisa-award-logo-canon-eos-m50.png

Canon EOS M50

canon-eos-m50-web.jpg

Tato malá, lehká a cenově dostupná bezzrcadlovka poskytuje stejnou kvalitu obrazu jako její větší sourozenci. Díky snímači APS-C s 24,1 megapixelu a obrazovému procesoru DIGIC 8 dokáže zachytit jak kvalitní statické snímky, tak i 4K video. Dotykový displej nastavitelný do různých úhlů usnadňuje záběry z jakéhokoli úhlu (vysokého, nízkého), selfie a vlogů s jednoduchým zaostřením poklepem. Vylepšený autofokus Dual Pixel CMOS umožňuje rychlé, přesné a precizní zaostření až na 88 % zobrazovací oblasti snímků i filmů ve formátu Full HD. S vestavěnými Wi-Fi a Bluetooth můžete snadno přenášet snímky do mobilního zařízení a sdílet je na sociálních médiích.

 


 

EISA Mirrorless Camera 2018-2019

eisa-award-logo-fujifilm-x-h1.png

Fujifilm X-H1

fujifilm-x-h1-web.jpg

Fujifilm X-H1 je nová profesionální vlajková loď systému X. Poprvé obsahuje stabilizaci obrazu v těle, která je navíc velmi účinná. Ergonomie byla výrazně vylepšena oproti předchozím modelům rozměrnějšími tlačítky, větším gripem a horním LCD displejem. Rychlý hybridní autofokus umožňuje tiché snímání až 14 snímků za sekundu, zatímco nový hledáček s vysokým rozlišením je jedním z nejlepších na trhu. Nahrávání filmů je vylepšeno díky rozlišení Cinema-4K, F-Log gamma a nové filmové simulaci Eterna. Přístroj obsahuje vynikající senzor X-Trans CMOS III o rozměrech 24,3 megapixelu, který poskytuje vysoké rozlišení s nízkým šumem.



 

EISA Professional Mirrorless Camera 2018-2019

eisa-award-logo-sony-a7r-iii.png

Sony α7R III

sony-α7r-iii-web.jpg

Toto je třetí generace bezzrcadlovky s vysokým rozlišením. Sony α7R III má 42,4megapixelový podsvícený snímač Exmor R CMOS, který vytváří snímky s neuvěřitelnými detaily. Současně zajišťuje vysokou rychlost snímání až deseti snímků za sekundu s automatickým zaostřováním, což umožňuje přesné ostření pohybujících se objektů. Pětiosý systém pro stabilizaci obrazu v těle tohoto přístroje byl jemně vyladěn pro podporu snímání s vysokým rozlišením, což znamená, že můžete fotit z ruky v opravdu širokém spektru podmínek.

 


 

EISA Superzoom Camera 2018-2019

eisa-award-logo-sony-cyber-shot-rx10-iv.png

Sony Cyber-shot RX10 IV

sony-cybershot-rx10-iv-web-v2.jpg

Fotoaparát Sony RX10 IV ve své čtvrté generaci kombinuje univerzální objektiv s rozsahem 24−600 mm f/2,4−4 ZEISS Vario-Sonnar T* s velkým čipem, jmenovitě 20,1megapixelovým snímačem CMOS Exmor RS. Tato kombinace umožňuje uživateli fotografovat ostrý obraz v celém rozsahu zvětšení od širokoúhlého až po superteleobjektiv, aniž by bylo nutné je měnit. Systém rychlého hybridního autofokusu využívá stejnou technologii High-density Tracking jako řada fotoaparátů Sony α, což usnadňuje sledování rychle se pohybujících objektů, jako jsou například ptáci v letu.

 


 

EISA DSLR Zoom Lens 2018-2019

eisa-award-logo-sigma-14-24mm-f2.png

Sigma 14−24 mm f/2,8 DG HSM | Art

sigma-14-24mm-f2.8-dg-hsm-art-web.jpg

Objektiv Sigma je opravdu působivý svým výkonem. Je vzácné najít jasný, extrémně širokoúhlý zoom tohoto druhu s velmi vysokou ostrostí, prakticky bez lineárního zkreslení a téměř žádné známky chromatické aberace. S extrémně dobrou kvalitou konstrukce, která je dobře chráněna před prachem a vlhkostí, je to objektiv, který můžete s důvěrou používat ve špatných povětrnostních podmínkách. Je k dispozici pro plnoformátové digitální zrcadlovky za velmi přijatelnou cenu. Tento objektiv, vhodný pro krajináře a fotografy architektury, se opravdu vymyká konkurenci.



 

EISA DSLR Telezoom Lens 2018-2019

eisa-award-logo-tamron-70-210mm-f4-di-vc-usd.png

Tamron 70−210 mm f/4 Di VC USD

tamron-70-210mm-f4-di-vc-usd-web.jpg

Nejnovější teleobjektiv společnosti Tamron kombinuje vysoce kvalitní optiku s konstantní maximální světelností f/4, rychlým a tichým autofokusem a optickou stabilizací, to vše za zlomek ceny podobných objektivů. Přináší působivě ostrý obraz s minimálními aberacemi a atraktivní rozostření pozadí. Relativně lehká konstrukce, která odolává vlhkosti, by měla být pobídkou pro nadšence, kteří pravidelně fotografují venku. Díky velmi atraktivní rovnováze mezi kvalitou obrazu, robustností a přenositelností je to skvělá volba pro nadšené fotografy.



 

EISA Professional Lens 2018-2019

eisa-award-logo-nikon-af-s-nikkor-180-400mm-f4e-tc1.png

Nikon AF-S NIKKOR 180−400 mm f/4E TC1,4 FL ED VR

nikon-af-s-nikkor-web.jpg

První objektiv společnosti Nikon s vestavěným telekonvertorem je splněným snem řady profesionálních sportovních a akčních fotografů. Pomocí snadno ovladatelného telekonvertoru poskytuje ohniskovou vzdálenost do 560 mm při maximální světelnosti f/5,6. Objektiv poskytuje ostrý obraz v celém rozsahu, a to i při fotografování s maximální clonou. Jeho efektivní stabilizace umožňuje snížit rychlost závěrky až o čtyři stupně pomaleji, než by bylo možné dříve. Objektiv je plně odolný proti povětrnostním vlivům. Je vybaven fluorinovým coatingem, který chrání jeho přední část proti vodě, prachu a nečistotám.



 

EISA DSLR Prime Lens 2018-2019

eisa-award-logo-canon-ef-85mm-f1.png

Canon EF 85 mm f/1,4L IS USM

canon-ef-85mm-f1.4l-is-usm-web.jpg

Tento jedinečný objektiv kombinuje zabudovanou stabilizaci obrazu s velkou světelností. Tato kombinace umožňuje vytvářet snímky z ruky ve velmi slabém světle. Objektiv je konstruován pro profesionální práci s utěsněným povrchem a rychlým i přesným autofokusem. Ostrost je vylepšena oproti předchozím 85mm variantám od společnosti Canon, zatímco rozostřené záběry jím vytvořené jsou velmi atraktivní. Je to perfektní volba pro portréty a svatební profesionály, kteří fotografují digitálními zrcadlovkami s vysokým rozlišením.



 

EISA Mirrorless Wide-angle Zoom Lens 2018-2019

eisa-award-logo-sony-fe-16-35mm-f2.png

Sony FE 16−35 mm f/2,8 GM

sony-fe-16-35mm-f2.8-gm-web.jpg

Součástí prémiové řady G Master společnosti Sony je i tento skvělý širokoúhlý zoom, který poskytuje působivou ostrost po celé ploše snímku. Objektiv je utěsněn proti povětrnostním vlivům a je dobře vybaven pro profesionální použití, a přitom je lehčí než jeho konkurenti. Přesto překonává většinu z nich, a to nejen z pohledu ostrosti, ale také tvorbou snímků s velmi malým vinětováním a minimálním zkreslením. Je dokonalý pro krajinu, architekturu a městská panoramata.



 

EISA Mirrorless Standard Zoom Lens 2018-2019

eisa-award-logo-tamron-28-75mm-f2.png

Tamron 28−75 mm f/2,8 Di III RXD

tamron-28-75mm-f2.8-di-iii-rxd-web.jpg

Tento objektiv Tamron je vysokorychlostní standardní zoom, který je určen pro plnoformátové zrcadlovky. Je kompaktní a lehký s vahou pouhých 550 g, a je tudíž vynikající pro malé fotoaparáty, jako je například řada Sony α7. Je navržen tak, aby zajišťoval dostatek detailů pro nejnovější senzory s vysokým rozlišením. Velká světelnost usnadňuje vytváření pozadí s krásným bokehem. Rychlý a tichý motor autofokusu dokáže zaostřovat pohyblivé předměty. Celkově tento objektiv poskytuje velmi dobrý výkon za vysoce konkurenční cenu.



 

EISA Mirrorless Telezoom Lens 2018-2019

eisa-award-logo-sony-fe-100-400mm-f4.5-5.png

Sony FE 100−400 mm f/4,5−5,6 GM OSS

sony-fe-100-400mm-gm-oss-web.jpg

Tento superteleobjektiv je ideální pro fotografování přírody a sportu. Nabízí skvělou ostrost v celém rozsahu zoomu. Vinětování je nevýznamné, zatímco zkreslení je velmi nízké, takže bez problému tam, kde se obvykle používá. Autofokus je velmi rychlý, přesný a tichý, zatímco optická stabilizace zajišťuje ostré snímky při pomalé rychlosti závěrky. Je konstruován pro použití za nepříznivých povětrnostních podmínek. Je to skvělý objektiv, který nabízí velmi vysokou kvalitu obrazu.

 


 

EISA Photo Service 2018-2019

eisa-award-logo-cewe-photobook-pure.png

CEWE Photobook Pure

cewe-photobook-pure-web.jpg

Tato snadno použitelná mobilní aplikace nabízí vytvoření cenově dostupné fotoknihy uživatelům smartphonů, kteří chtějí prezentovat své snímky. Pomocí aplikace, která je zdarma pro Android a iOS, stačí vybrat 22 snímků z vaší galerie a nechat si vytvořit fotoknihu, která navíc může být ještě před objednáním dále přizpůsobena. Na obálce se objevuje osobní název na začátku knihy malá zpráva. Výsledek je vytištěn na prémiovém matném papíru, uložen v elegantním pouzdře a dodán k vám domů. Tento skvělý servis je nabízen v 19 evropských zemích za atraktivně nízkou cenu.

 


 

EISA Photo Innovation 2018-2019

eisa-award-logo-canon-speedlite-470ex-ai.png

Canon Speedlite 470EX-AI

canon-speedlite-470ex-ai-web.jpg

Tento blesk usnadňuje život fotografům tím, že jim pomáhá s přesnými odrazy. Model 470EX-AI automaticky vypálí sérii předblesků, aby určil, jak může být světlo odraženo od stropu nebo od zdi a otočí hlavu do správné polohy, čímž poskytne měkké, až lahodné světlo. Fotograf samozřejmě může také manuálně nastavit hlavu blesku a přístroj tuto polohu udrží i po otočení fotoaparátu. Při plně kontrolovaném režimu E-TTL se blesk automaticky nastaví na správnou intenzitu, aby umožnil dokonale exponované snímky.

 


 

Kombinovaná cena společně s HT VIDEO & DISPLAY GROUP

EISA Photo Video Camera 2018-2019

eisa-award-logo-panasonic-lumix-dc-gh5s.png

Panasonic LUMIX DC-GH5S

panasonic-lumix-dc-gh5s-web.jpg

Tento fotoaparát je speciálně navržen pro náročné natáčení videa. Senzor 4/3 formátu má 10,2 megapixelu a nabízí citlivost ISO dual native pro nejlepší kvalitu obrazu při práci za slabého osvětlení. Tímto přístrojem lze natáčet mnoho různých formátů včetně 10bit 4K/30p 4:2:2 přímo na kartu bez časového omezení nebo vysokou frekvenci snímků (240 snímků za sekundu ve Full HD) pro plynulý pomalý pohyb. Nabízí také režim V-Log a HDR pro široký dynamický rozsah a lepší tonální rendering. Mezi další užitečné věci patří i zebra pattern display, funkce časového kódu vstup/výstup stejně jako waveform a Vector Scope Monitor.

 


 

Kombinovaná cena společně s MOBILE DEVICES GROUP

EISA Best Smartphone 2018-2019

eisa-award-logo-huawei-p20-pro.png

Huawei P20 Pro

huawei-p20-pro-web.jpg

S oslnivou skleněnou povrchovou úpravou, působivým 6,1palcovým AMOLED displejem s rozlišením 1080 × 2240 pixelů, poměrem stran 18:9, spolehlivou baterií s kapacitou 4000 mAh vybavenou funkcí Super Charge a v neposlední řadě s úžasným trojitým fotografickým systémem na zadní straně vyrobeným v koprodukci s Leicou je Huawei P20 Pro nejpokročilejší, inovativní a technicky špičkový smartphone vůbec. Perfektní společník pro mobilní uživatele je také nositelem nejvyšší kvality v oblasti mobilní fotografie díky úžasným fotografiím a videím, které vytváří. Základní zobrazovací technologie zahrnuje primární 40megapixelový barevný snímač f /1,8, který je kombinován se dvěma sekundárními snímači: černobílým 20megapixelovým f/1,6 a 8megapixelovým 5× hybridním zoomem f/2,4 pro barvu. Přístroj je vítěznou kombinací skvělého hardwaru, optiky a řemeslného zpracování.



KOMPLETNÍ SEZNAM VŠECH

EISA AWARDS 2018-2019

 

HI-FI EXPERT GROUP

EISA ANALOGUE MUSIC SYSTEM 2018-2019

  • Pro-Ject Juke Box S2

EISA COMPACT MUSIC SYSTEM 2018-2019

  • Denon CEOL N10

EISA ALL-IN-ONE SYSTEM 2018-2019

  • Naim Audio Uniti Atom

EISA WIRELESS SYSTEM 2018-2019

  • DALI Callisto 6C & Sound Hub

EISA STEREO SYSTEM 2018-2019

  • Marantz ND8006/PM8006

EISA STEREO RECEIVER 2018-2019

  • Yamaha R-N803D

EISA AMPLIFIER 2018-2019

  • Primare I15 Prisma

EISA BEST BUY AMPLIFIER 2018-2019

  • Pioneer A-40AE

EISA HIGH-END AMPLIFIER 2018-2019

  • NAD M32

EISA STREAMER 2018-2019

  • Pro-Ject Stream Box S2 Ultra

EISA DAC 2018-2019

  • Chord Electronics Hugo 2

EISA TURNTABLE 2018-2019

  • Technics SL-1200GR

EISA LOUDSPEAKER 2018-2019

  • ELAC Adante AS-61

EISA BEST BUY LOUDSPEAKER 2018-2019

  • Q Acoustics 3050i

EISA SMART LOUDSPEAKER 2018-2019

  • Harman Kardon Citation 500

EISA HEADPHONE 2018-2019

  • Sennheiser HD 660 S

EISA HIGH-END HEADPHONE 2018-2019

  • Focal Clear

EISA HI-FI INNOVATION 2018-2019

  • Micromega M-One M-150

COMBINED WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019

  • iFi Audio xDSD

 

HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE AMPLIFIER 2018-2019

  • Denon AVC-X8500H

EISA HOME THEATRE RECEIVER 2018-2019

  • Pioneer VSX-933

EISA HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019

  • KEF Q Series

EISA BEST BUY HOME THEATRE SPEAKER SYSTEM 2018-2019

  • Jamo S 809 HCS / S 810 SUB / S 8 ATM

EISA HOME THEATRE IN-WALL SPEAKER 2018-2019

  • Focal 300IWLRC6 / 300IW6

EISA SOUNDBAR 2018-2019

  • LG SK10Y

EISA BEST BUY SOUNDBAR 2018-2019

  • Polk Audio MagniFi MAX

EISA HOME THEATRE SUBWOOFER 2018-2019

  • SVS SB-4000

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

  • Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

  • Sony UBP-X700

COMBINED WITH IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019

  • Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

 

HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EISA HOME THEATRE TV 2018-2019

  • Philips 65OLED903

EISA BEST BUY OLED TV 2018-2019

  • Philips 55OLED803

EISA BEST BUY LCD TV 2018-2019

  • TCL 55DC760

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE TV 2018-2019

  • LG 65SK9500

EISA PREMIUM OLED TV 2018-2019

  • LG OLED65E8

EISA PREMIUM LCD TV 2018-2019

  • Samsung 65Q9FN

EISA MONITOR INNOVATION 2018-2019

  • Sharp Aquos LV-70X500E

EISA BEST BUY PROJECTOR 2018-2019

  • BenQ W1700
  • BenQ HT2550 (in the USA)

EISA PREMIUM PROJECTOR 2018-2019

  • Sony VPL-VW760ES

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA HIGH-END UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

  • Panasonic DP-UB9000 series

EISA BEST BUY UHD BLU-RAY PLAYER 2018-2019

  • Sony UBP-X700

COMBINED WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019

  • Panasonic LUMIX DC-GH5S

 

PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA CAMERA OF THE YEAR 2018-2019

  • Sony α7 III

EISA PROFESSIONAL DSLR CAMERA 2018-2019

  • Nikon D850

EISA DSLR CAMERA 2018-2019

  • Canon EOS 6D Mark II

EISA BEST BUY CAMERA 2018-2019

  • Canon EOS M50

EISA SUPERZOOM CAMERA 2018-2019

  • Sony Cyber-shot RX10 IV

EISA MIRRORLESS CAMERA 2018-2019

  • Fujifilm X-H1

EISA PROFESSIONAL MIRRORLESS CAMERA 2018-2019

  • Sony α7R III

EISA DSLR ZOOM LENS 2018-2019

  • SIGMA 14-24mm F2.8 DG HSM | Art

EISA DSLR TELEZOOM LENS 2018-2019

  • Tamron 70-210mm F/4 Di VC USD

EISA DSLR PRIME LENS 2018-2019

  • Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

EISA PROFESSIONAL LENS 2018-2019

  • Nikon AF-S NIKKOR 180-400mm f/4E TC1.4 FL ED VR

EISA MIRRORLESS WIDEANGLE ZOOM LENS 2018-2019

  • Sony FE 16-35mm F2.8 GM

EISA MIRRORLESS STANDARD ZOOM LENS 2018-2019

  • Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD

EISA MIRRORLESS TELEZOOM LENS 2018-2019

  • Sony FE 100-400mm F4.5-5.6 GM OSS

EISA PHOTO INNOVATION 2018-2019

  • Canon Speedlite 470EX-AI

EISA PHOTO SERVICE 2018-2019

  • CEWE Photobook Pure

COMBINED WITH HOME THEATRE VIDEO & DISPLAY EXPERT GROUP

EISA PHOTO VIDEO CAMERA 2018-2019

  • Panasonic LUMIX DC-GH5S

COMBINED AWARDS WITH MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019

  • Huawei P20 Pro

 

MOBILE DEVICES EXPERT GROUP

EISA CONSUMER SMARTPHONE 2018-2019

  • Nokia 7 Plus

EISA LIFESTYLE SMARTPHONE 2018-2019

  • Honor 10

EISA BEST BUY SMARTPHONE 2018-2019

  • NOA Element N10

EISA NOISE CANCELLING HEADPHONES 2018-2019

  • AKG N700NC

EISA MOBILE LOUDSPEAKER 2018-2019

  • JBL Xtreme 2

EISA WIRELESS IN-EAR HEADPHONES 2018-2019

  • JBL Endurance DIVE

EISA ARTIFICIAL INTELLIGENCE LOUDSPEAKER 2018-2019

  • LG XBOOM AI ThinQ WK7
  • LG ThinQ Speaker WK7 (in the USA)

EISA MOBILE AUDIO PLAYER 2018-2019

  • Pioneer XDP-02U

COMBINED AWARDS WITH PHOTOGRAPHY EXPERT GROUP

EISA BEST SMARTPHONE 2018-2019

  • Huawei P20 Pro

COMBINED WITH HI-FI EXPERT GROUP

EISA PORTABLE DAC/HEADPHONE AMPLIFIER 2018-2019

  • iFi Audio xDSD

 

IN-CAR ELECTRONICS EXPERT GROUP

EISA IN-CAR HEAD UNIT 2018-2019

  • Pioneer AVIC-Z910DAB

EISA IN-CAR HIGH-END COMPONENT 2018-2019

  • Audison TH K2 II A Coro

EISA IN-CAR SMART UPGRADE 2018-2019

  • Match UP 7BMW

EISA IN-CAR SUBWOOFER 2018-2019

  • Audison APBX 10 AS

EISA IN-CAR PROCESSOR 2018-2019

  • Helix DSP MINI

EISA IN-CAR AMPLIFIER 2018-2019

  • Ground Zero GZPA 4SQ

EISA IN-CAR DSP AMPLIFIER 2018-2019

  • JL Audio VX800/8i

EISA IN-CAR INTEGRATION 2018-2019

  • Mosconi Gladen Pico 8|12 DSP

EISA IN-CAR INNOVATION 2018-2019

  • Gladen Aures

COMBINED WITH HOME THEATRE AUDIO EXPERT GROUP

EISA SLIM INSTALLATION COMPONENT 2018-2019

  • Morel Virtus Nano Integra 602 & SoundWall PowerSlim PMC600

DALŠÍ INFORMACE NAJDETE NA OFICIÁLNÍCH STRÁNKÁCH WWW.EISA.EU

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.