EISA AWARDS 2016-2017

Publikováno: 15. srpna 2016 | autor Redakce

Každým rokem uděluje odborná komise EISA těm nejlepším elektronickým produktům ve vybraných kategoriích ocenění EISA AWARD. Stalo se tak i tentokrát.

EISA AWARDS 2016-2017

EISA AWARDS 2016-2017

EISA (European Imaging and Sound Association) je jedinečné sdružení 50 specializovaných časopisů z 22 evropských států. Mezinárodně známé jako evropské ceny EISA, zahájilo svou činnost v roce 1982, kdy šéfredaktoři pěti evropských foto magazínů zcela poprvé zvolili “Fotoaparát roku”. Tehdy neměli tušení, že z jejich setkání o pár let později vznikne z asociace EISA - European Imaging and Sound Association. Tento historický okamžik nastal v roce 1989, kdy se ke sdružení mezitím připojilo dalších 10 fotografických časopisů.

V roce 2013 EISA provedla několik změn ve své interní struktuře, aby mohla lépe reflektovat změny, jež probíhaly na trhu spotřební elektroniky. Proto se vedení EISA rozhodlo změnit začlenění svých členů a názvy Panelů na Expertní skupiny, které dokonaleji definují odbornosti svých členů a mohou se tak přímočařeji vyjadřovat k expertnímu oboru, který reprezentují. Výsledkem jsou důkladnější, dokonalejší a ještě více aktuálnější ocenění EISA a zároveň jednodušší volba kombinovaných cen, jež vyjadřují zkušenosti a názory různých expertních skupin EISA.

EISA je asociací expertů, kteří rozhodují jen o tom, co měli v ruce a měli možnost si otestovat a vyzkoušet. Nemusí to být vždy a u každého produktu úplně všichni, ale nominovaný produkt musí projít většinou našich rukou, redakcí a laboratoří. V tom je naše síla a garance toho, že cenu dostává jen to, co je na trhu opravdu nejlepší.

Oceněné produkty, které vám představujeme na následujících stranách, najdete rovněž v zářijovém vydání časopisu FotoVideo, ale také a hlavně na www.eisa.eu.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.