Dost bylo papírování: CeBIT představí na jednom místě všechny součásti digitální kanceláře

Publikováno: 30. listopadu 2016 | autor Redakce
CeBIT

Od žádanky o dovolenou přes účetnictví až po bezpečnou archivaci e-mailů a významných podnikových dokumentů - CeBIT 2017 ukáže, jak převést procesy popsané na papíře do digitální podoby.

Hlavně malé a středně velké firmy zde mají ještě hodně co dohánět.  Na cestě ke kanceláři bez papírů potřebují na počátku především odbornou radu.   Na veletrhu CeBIT 2017 budou v hale č. 3 ukázány všechny součásti digitální kanceláře.

Hannover. Od 20. do 24. března 2017 bude na veletrhu CeBIT v Hannoveru v centru pozornosti především digitální transformace podniků a jejich oddělení – od osobního a finančního oddělení, přes nákup, marketing, odbyt a logistiku až po výzkum a vývoj.

V hale č. 3, která je tradičně věnovaná managementu digitálního obsahu (Enterprise Content Management (ECM)) a branži managementu vstupních a výstupních dat (Input-/Output-Management),  bude ústředním tématem především digital office -digitální kancelář.   Že se vyplatí investovat do této oblasti, mohou potvrdit všechny podniky, které už zahájily cestu k digitální kanceláři.    Podle studie svazu Bitkom „Digital Office Index“ uvádí 74 procent dotázaných podniků, že se zavedení nových softwarových řešení kladně projevilo ve výkonu jejich interních procesů v kancelářích a ve správě.  To je příznivé i pro zákazníky. Téměř dvě třetiny (63 %) podniků uvádí, že se jim využitím optimalizovaných procesů podařilo výrazně přispět ke spokojenosti zákazníků.  Více než polovina (51 %) podniků tímto způsobem také zvýšila bezpečnost dat.

Na veletrhu CeBIT je „Digital Office Area“ svazu  Bitkom v hale č. 3   místem, kde se mohou všichni informovat o výhodách a možnostech digitální kanceláře. Ve výstavní části Digital Office Area představí výrobci, firmy a poradci své portfolio řešení pro všechny její součásti. Počínaje nejnovějšími nástroji pro mobilní spolupráci (Collaboration) a komunikaci přes řešení pro automatizaci procesů, cloudová úložiště až po moderní systémy pro načítání nebo tisk dokumentů.

Pomocí konkrétních uživatelských příkladů je možné najít paralelní řešení pro svůj vlastní podnik.  Kdo se chce matérií zabývat do větší hloubky, může se o jednotlivých stěžejních tématech informovat v rámci přehlídky „Digital Office Stage“ nebo na odborném fóru ECM. Během celé doby konání veletrhu (20. - 24. března) zde budou odborníci diskutovat o šancích a výzvách, které jsou spojené s realizací digitální kanceláře.

CeBIT – The Global Event for Digital Business

Veletrh CeBIT v Hannoveru je nejvýznamnější světová akce věnovaná digitalizaci hospodářství, správy a společnosti. Každým rokem se na veletrhu CeBIT schází přes 3 000 firem a asi 200 000 návštěvníků. V centru pozornosti jsou nejnovější technologie jako umělá inteligence, autonomní systémy, Virtual & Augmented Reality, humanoidní roboty a drony. Digitalizaci je možno na veletrhu CeBIT zažít prostřednictvím uživatelských scénářů. Toptéma veletrhu CeBIT 2017 „d!conomy - no limits“ uvádí do středu pozornosti možnosti a šance digitální transformace. Protože je veletrh CeBIT spojením výstavy, konference a  networkingu, je povinným termínem pro celou digitální ekonomiku.    Ve velkém počtu je na veletrhu CeBIT zastoupena také mezinárodní scéna startupů.  V rámci přehlídky SCALE 11 se představí přes 400 startupů. Veletrh CeBIT 2017 se koná 20. - 24. března 2017. Partnerskou zemí veletrhu je Japonsko. Další informace jsou k dispozici na www.cebit.de.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.