DOOGEE uvádí obrněný telefon V31 GT s termokamerou

Publikováno: 20. listopadu 2023 | autor Redakce
doogee-v31-gta.jpg

Portfolio odolných telefonů DOOGEE se rozrůstá o nový vlajkový model V31 GT, který se pyšní nejvyšším stupněm odolnosti proti vodě a prachu, masivní kapacitou baterie a také integrovanou termokamerou.

Společnost DOOGEE představuje odolný telefon DOOGEE V31 GT, novou vlajkovou, respektive bitevní loď ve svém portfoliu. Tato pancéřovaná novinka, kterou ocení zejména outdooroví nadšenci nebo pracovníci v náročných podmínkách, nabízí nejvyšší stupně odolnosti proti vodě, prachu a nárazům nebo pěticifernou kapacitu baterie s možností dobíjení dalších zařízení, ale jejím hlavním trumfem je integrovaná termokamera.

doogee-v31-gtc.jpg

Infračervená kamera do práce i do lesa

Pokud se DOOGEE V31 GT něčím odlišuje od běžných telefonů i od drtivé většiny „rugged“ konkurence, je to právě vestavěná termokamera, která uživateli umožňuje vidět své okolí v infračerveném spektru. Tato funkce přináší obrovskou škálu využití od ryze praktických, jako je například kontrola funkčnosti tepelné izolace nebo hlídání provozní teploty strojů, až po volnočasové – možnost vidět ve tmě jistě ocení nejeden táborník, myslivec nebo fanoušek airsoftu. Kamera funguje prostřednictvím nativní aplikace v telefonu, ovládá se stejně jako běžný fotoaparát a lze přes ni pořizovat snímky i videa.

doogee-v31-gtd.jpg

Ni vítr, ni déšť… ni wapka

DOOGEE V31 GT nabízí špičkovou odolnost a nezklame své uživatele ani v těch nejnáročnějších podmínkách. Zařízení splňuje úroveň krytí IP68, jež značí naprostou odolnost vůči prachu a ponoření do vody až do hloubky 3 metrů, a nadto také IP69K, která garantuje odolnost vůči vysokotlakým proudům horké vody. Pokud vám tato úroveň krytí nepřijde povědomá, není divu – standardně se totiž používá pro těžkou kolovou techniku vyžadující agresivní mytí, například míchačky betonu nebo důlní vozidla!

doogee-v31-gte.jpg

Bytelný kryt telefonu splňuje certifikaci MIL-STD-810H, jež zaručuje odolnost proti pádu na všechny strany, rohy a hrany, a baterie nabízí kapacitu 10 800 mAh, díky níž telefon vydrží i několik dní v terénu bez možností dobití a v případě potřeby může posloužit i jako powerbanka pro dobíjení dalších zařízení. Je-li pak k dispozici zásuvka, DOOGEE V31 GT podporuje 66W nabíjení, aby se i jeho obří baterie dala „natankovat“ bez delšího zdržení.

Výkon pod kapotou

DOOGEE V31 GT disponuje velkým IPS displejem s 6,58” úhlopříčkou a rozlišením FHD+, pod kterým se skrývá výkonný osmijádrový 6nm procesor MediaTek Dimensity 1080 podporovaný 12GB operační pamětí s možností rozšíření o dalších 8 GB a 256GB úložištěm, rovněž s možností rozšíření až o 2 TB. Zadní straně telefonu dominuje sestava čoček, která kromě zmíněné termokamery zahrnuje fotoaparát SONY IMX766 s trojicí snímačů (50Mpx, 24Mpx a 8Mpx) a funkcí nočního režimu, a fotografickou výbavu doplňuje přední 32Mpx kamera pro videohovory a autoportréty.

doogee-v31-gtf.jpg

Technické parametry:

  • Rozměry a hmotnost: 178,5 x 83,1 x 17,9 mm; 390 g
  • Stupeň krytí: IP68 | IP69K | MIL-STD-810G
  • Operační systém: Android 13
  • Displej: 6,58“ IPS, 1080 x 2408 px
  • Procesor: osmijádrový MediaTek Dimensity 1080 + GPU Arm Mali-G68 MC4
  • RAM: 12 GB + možnost rozšíření až o 8 GB
  • Úložiště: 256 GB + možnost rozšíření až o 2TB microSD kartu
  • Fotoaparát: zadní: 50Mpx SONY IMX766 + 24Mpx Night Vision + 16Mpx Fusion Camera; přední: 32Mpx SONY IMX616; termokamera: Tiny1-C
  • Konektivita: 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2, NFC, USB-C 2.0, OTG
  • Baterie: Li-Po 10800 mAh
  • Navigace: GPS, GLONASS, GALILEO, BDS
  • Další výbava: čtečka otisků prstů, akcelerometr, magnetický kompas, gyroskop, svítilna, senzor přiblížení

Přestože je DOOGEE V31 GT odolným zařízením vhodným do větrem ošlehaných exteriérů, svým uživatelům nabídne pohodlí, na které jsou zvyklí z běžných zařízení – je vybaven dvojicí stereofonních reproduktorů a čtečkou otisků prstů, lze jej odemykat obličejem a ovládat pomocí gest, podporuje NFC a disponuje vlastním tlačítkem, jehož konkrétní funkci si může uživatel nastavit. Samozřejmostí je pak podpora 5G, Wi-Fi 6, Bluetooth 5.2 a standardních satelitních navigačních služeb.

Dostupnost a cena

DOOGEE V31 GT je na českém a slovenském trhu již dostupný ve stříbrném provedení za doporučenou maloobchodní cenu 14 990,- Kč.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.