Do města s National Geographic Walkabout

Publikováno: 15. října 2019 | autor Redakce
walkabout-emotional-11.jpg

Náš foto/video svět není jen o krásné přírodě a neznámých vzdálených končinách. Rádi cestujeme po památkách i v současnosti a fotíme to nejlepší, co člověk vytvořil. Nebo jen tak v ulicích snímáme svou oblíbenou street fotografii. Bereme si foťák či kameru všude s sebou − a máme ho do čeho dát?

Text: redakce, foto: National Geographic

Náš seriál o unikátních produktech pokračuje

V minulých vydáních nás zajímavé kolekce brašen a batohů National Geographic provedly exotickými krajinami a potvrdily velký vztah tohoto výrobce k divoké přírodě a objevitelskému cestování. Ale i městské kosmopolitní aglomerace bývají často velkou džunglí. Originální kolekce Walkabout je navržena ve stylu „urban“ a je určena především pro toulky ve městě. Pokud ale naše cesta povede za hranice městských hradeb, nic se nestane. „S batohy a brašnami Walkabout lze cestovat bez limitů a omezení, naprosto svobodně,“ doslova citujeme z prezentační brožury k této třídílné sérii sestávající z jednoho batohu a dvou neobvyklých brašen.

National Geographic WA Vertical Reporter (W2250)

Všestranně praktická ramenní brašna „urban reportér“ je určená hlavně pro ochranu a transport systémového fotoaparátu, jednoho až dvou objektivů, tabletu a osobních věcí. Je vyrobena z kvalitních, odolných a hlavně pevných materiálů v kombinaci bavlna/kůže. Horní komora se hodí na osobní věci a je v ní i samostatná kapsa na tablet s přístupem právě z horní komory. Dále máme k dispozici dvě vnější kapsy na přední straně na další osobní věci a příslušenství. Praktický zadní (zádový) přístup do spodní fotokomory zvyšuje bezpečnost uložení. Navíc má uživatel možnost nastavení dvou rozdílných hloubek, tzv. systém expander. Brašna má originální zavírání pomocí rolovacího lemu s páskou a drukem.

vertical-reporter-national-geographic-walkabout-ngw2250-3-(2).jpg

...

Celý článek si můžete přečíst v říjnovém vydání FotoVideo!

Více z obsahu nového vydání najdete zde.

fotovideo-10-2019-vizual-v2-.jpg

fotovideo-10-2019-vizual-v3-.jpg

fv10-2019-web3-1000px.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.