Dlouho očekávaná Sony Alpha 9 II

Publikováno: 7. listopadu 2019 | autor Redakce
alpha9ii-front.jpg

Pokrýt potřeby opravdových profesionálů a ještě jim práci usnadnit není až tak jednoduché. Kdo nezná zákonitosti opravdové fotožurnalistiky, potřeby rychlých přenosů dokonalých záběrů z míst sportovních, politických, či dokonce válečných klání, tomu se možná budou zdát vylepšení, která přinesla druhá „devítka“, téměř marginální, ale opak je pravdou.

Text: redakce ze zdrojů Sony, foto: Sony

Tohle fakt není foťák pro každého

Kombinace obrovské rychlosti se zatím nepřekonanou konektivitou a novými funkcemi speciálně určenými pro potřeby profesionálních fotografických reportérů dělá z nové Alphy 9 II nástroj nejen naprosto potřebný, ale i maximálně práci usnadňující a pohodlný pro danou skupinu sportovních fotoreportérů.

Fenomén Alpha 9 a jeho nástupce

Po své předchůdkyni Alphě 9 podědila rychlost včetně kontinuálního snímání bez blackoutu až dvacet snímků za sekundu s automatickým ostřením a sledováním expozice (Auto Exposure Tracking) s přepočítáváním AF/AE 60krát za sekundu. Inovace začátkem října představeného zdokonaleného modelu zahrnují zásadně vylepšenou konektivitu a přenos dat, kontinuální snímání rychlostí až 10 obr./s při využití mechanické závěrky, posílený výkon AF díky nově optimalizovaným algoritmům a přepracovanou konstrukci, která zvyšuje odolnost, usnadňuje ovládání a umožňuje perfektní držení i s velkým zoomem.

Jak s těmi přenosy?

Alpha 9 II má vestavěný terminál Ethernet 1000BASE-T, který umožňuje ...

fotovideo-11-2019--stranka-090.jpg fotovideo-11-2019--stranka-091.jpg

...
Celý článek si můžete přečíst v listopadovém vydání FotoVideo.
Více informací o obsahu listopadového vydání najdete zde.

fv11-vizual-v1-.jpg

fv11-vizual-v2-.jpg

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.