Dětský digitální fotoaparát uGo Froggy

Publikováno: 6. února 2020 | autor Kateřina Davidová
Dětský digitální fotoaparát uGo Froggy

Multifunkční hračka uGo Froggy se stane zdrojem nádherných okamžiků, nadšení a radosti dětí. Pomáhá rozvíjet dětský talent, tvůrčí potenciál a učí děti fotografovat. Fotoaparát uGo nabízí vše potřebné, včetně dětského úsměvu a radosti.

Fotoaparát s rozlišením 1,3 mpx zachytí ostře všechny jedinečné okamžiky, kdykoli vaše dítě začne fotit. Fotoaparát uGo Froggy dokáže nahrávat i videa v rozlišení Full HD rychlostí 30 snímků za sekundu (filmy v kině jsou přehrávány rychlostí 24 snímků za sekundu).

Fotoaparát uGo Froggy podporuje microSD kartu s kapacitou až 32 GB, která umožní uložit velký objem dat. Vypadá atraktivně a potěší každého mladého fotografa nebo filmaře. Pro zobrazení fotek a videí slouží vysoce kvalitní dvoupalcový LCD displej.

Hračka uGo Froggy však nabízí nepřeberné i množství filtrů a rámečků, a tak není nutné skončit u pouhé fotografie nebo videa. Dětskou kreativitu podporuje možnostmi z nabídky jedinečných barevných kombinací a prvků pro zpracování fotografií. Tím pádem se na výsledné fotce může objevit například šaškovský nos nebo čarodějnický klobouk. Navíc jsou k dispozici dvě video hry, které kombinují zábavu a učení.

Dětský fotoaparát uGo Froggy je dostupný ve dvou barevných variantách (růžová nebo modrá) prostřednictvím sítě internetových obchodů a vybraných prodejců. Doporučená koncová cena je 980 Kč včetně DPH.

 

Specifikace:

Uhlopříčka LCD displeje: 2''

Podpora rozlišení: 1080i, 720 p

Maximální rozlišení videa:    1920 × 1080 px

Počet baterií: 4 × AA (Alkaline)

Konektory: MicroSD, Micro USB

Barva: modrá nebo růžová

Rozměry: 157 × 94 × 51 mm

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.