Dell Technologies představuje monitory pro všechny pracovní, zábavní a každodenní potřeby

Publikováno: 12. dubna 2024 | autor Redakce
s2725hs-lifestyle-image.jpeg

Společnost Dell Technologies představuje nové monitory řady P a S, které vyhoví potřebám širokého spektra uživatelů v různých cenových hladinách.

Monitory řady P jsou určené profesionálům ve firmách, kteří chtějí maximalizovat produktivitu práce, zatímco monitory řady S jsou určené pro rodiny, studenty a běžné spotřebitele, kteří hledají zábavu a pohodlí.

Monitory Dell 27 / 24 s rozbočovačem USB-C (P2725HE / P2425HE / P2425E) jsou ideální pro pracující profesionály, kteří touží po celodenním komfortu a snadné konektivitě. Jsou vhodné pro práci s tabulkami, analytickými nástroji nebo digitálním obsahem.

p2425e-ecosystem-shot-1.jpg

Jejich přednostmi jsou:

Vyšší produktivita: Obrazovka s ultratenkým rámečkem s obnovovací frekvencí zvýšenou na 100 Hz, rozlišením FHD/WUXGA (1920 × 1200 pixelů) a technologií IPS přináší špičkový obraz s konzistentními barvami s plynulými přechody.

Pohodí pro oči: Monitory získaly 4* certifikaci TUV Rheinland za komfort pro oči. Toho dosahují pomocí vylepšené funkce ComfortView Plus, která omezuje množství škodlivého modrého světla na 35 % nebo méně, a tím pomáhá snížit únavu zraku. Obraz je živý, bez blikání, s kontrastním poměrem 1500:1 a 99% pokrytím barev sRGB.

Široké možnosti připojení: Díky konektorům RJ45 pro kabelové připojení k místní síti a řešení USB-C s jediným kabelem (napájení až 90 W) promění uživatel svůj monitor v přehledně uspořádané centrum produktivity. Množství portů umožňuje snadné připojení k různým zařízením. Jeden port USB-A prošel upgradem na USB-C pro snadnější připojení periferií a rychlé nabíjení.

dell-27-usb-c-hub-monitor-(p2725he)-front-shot-1.jpg

Praktičnost: Externí zařízení lze snadno a rychle připojit prostřednictvím intuitivně rozmístěných, jednoduše přístupných portů na spodním panelu. Ozvučení lze přidat pomocí doplňkového reproduktorového modulu typu soundbar (volitelný, prodává se samostatně). Výškově nastavitelný stojan s možností otáčení, náklonu do stran a naklápění vpřed a vzad umožňuje individuální přizpůsobení.

dell-27-usb-c-hub-monitor-(p2725he)-front-shot-2.jpg

Na trh přichází také monitory Dell 27 / 24 / 22 (P2725H / P2425H / P2425 / P2225H) určené profesionálům, kteří se potřebují nerušeně a produktivně soustředit na pracovní úkoly. Tyto monitory nejsou dodávány s porty USB-C pro připojení dalších zařízení.

s2725ds-front-shot-1.jpg

Nově představené monitory řady S – Dell 24/27 (S2425H/HS, S2725H/HS/DS) - vychází z dnešního životního stylu a vyznačují se moderním designem, všestranností, vysokým komfortem a funkcemi pro každodenní použití. Nabízí vysokou obrazovou kvalitu a zdokonalené zvukové schopnosti pro každodenní zábavu, ale i funkce ulehčující užívání a atraktivní design.

Hlavní vlastnosti řady

Vizuální dokonalost s ohledem na zábavu: 27“ QHD a FHD a 23,8“ FHD IPS monitory získaly 4* certifikaci TUV Rheinland za komfort pro oči díky vylepšené funkci ComfortView Plus, která omezuje množství škodlivého modrého světla na 35 % nebo méně, a tím pomáhá snížit únavu očí. Obraz s obnovovací frekvencí 100 Hz (variabilní obnovovací frekvence pouze u S2725DS) zajišťuje plynulejší pohyb a přechody, které ocení příležitostní hráči. Díky dvěma vestavěným portům HDMI lze volně přepínat mezi sledováním streamovaného obsahu a příležitostným hraním. To vše si uživatelé vychutnají v živých barvách s 99% pokrytím barevného prostoru sRGB a kontrastním poměrem 1500:1.

s2725hs-lifestyle-image.jpeg

Kvalitní zvuk: Dokonalejší zvukový zážitek svými schopnostmi zajistí dvojice integrovaných 5W reproduktorů, které mají výraznější podání basů a širší frekvenční rozsah. Navíc si lze vybrat mezi pěti přednastavenými zvukovými profily (Standardní, Film, Hra, Hudba, Hlas) a jedním vlastním, který si může uživatel libovolně přizpůsobit podle svého.

Nový moderní design: Moderní design monitorů s elegantními tenkými rámečky a jemným vzorem na zadní straně inspirovaným uhrabaným pískem v japonských zenových zahradách se skvěle hodí do každého prostoru. Monitory jsou dodávány v popelavě bílé barvě, která je uklidňující pro oči a doplní jakýkoli interiér. Pohodlí je zajištěno díky výškově nastavitelnému stojanu s možností otáčení, náklonu do stran a naklápění vpřed a vzad (pouze u modelů S2425HS/S2725HS/S2725DS).

Přizpůsobitelnost pro větší komfort: Vylepšená správa kabelů umožňuje přehledné uspořádání celé sestavy. Prakticky umístěné primární připojení a sekundární porty pohodlně přístupné z boku nabízejí dostatek možností k propojení různých zařízení. K ovládání nabídky a nastavení monitoru slouží nový joystick a tlačítka na zadní straně.

Společnost Dell, která je již deset let světovou jedničkou na trhu monitorů, se i nadále v celém svém portfoliu zaměřuje na udržitelnost. Nové monitory řady P a S jsou zkonstruovány z 85 % z recyklovaného plastu a plastu z uzavřeného cyklu ITE, z 50 % recyklované oceli, ze 100 % recyklovaného hliníku a z nejméně 20 % recyklovaného skla. Monitory řady P navíc splňují nejnovější ekologické standardy, jako je EnergyStar, EPEAT Gold, TCO a TCO Edge. Nová certifikace EPEAT Climate+ dokládá, že se monitory řídí nejlepší praxí v oblasti dekarbonizace.

Když monitor není používán, šetří energii pomocí režimu PowerNap v nástroji Dell Display Manager, který monitor ztmaví nebo přepne do režimu spánku a sníží tak spotřebu elektřiny až o 14,8 %. Všechny monitory jsou dodávány v krabicích vyrobených výhradně z materiálů z obnovitelných zdrojů, které lze recyklovat. Vnitřní polstrování je z materiálu na bázi vlákniny, který je šetrnější pro životní prostředí.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.