Dell přináší první monitory s technologií IPS Black

Publikováno: 4. dubna 2022 | autor Redakce
dell-ultrasharp-u2723qe---lifestyle.jpg

V rámci jarního představení inovovaného portfolia produktů Dell Technologies uvádí na trh nové monitory, dokovací stanice a další příslušenství, zaměřené na ještě efektivnější práci v hybridním prostředí.

Díky důrazu na spolehlivou konektivitu, flexibilitu a využití nejnovějších technologií nabízí všestranné využití – hodí se například pro vytvoření mobilního či vzdáleného pracoviště. Většina produktů je již k dispozici, některé z nich budou dostupné v první polovině tohoto roku.

Nové monitory Dell UltraSharp 32 a 27 4K USB-C Hub ocení zejména kreativní profesionálové vyžadující špičkovou kvalitu obrazu. Jedná se o první monitory na světě vybavené technologií IPS Black, která poskytuje vysoký kontrast, hlubokou černou barvu a lepší pozorovací úhly, které zlepší práci například při používání dvou monitorů.

dell-ultrasharp-u3023e.jpg

Společně s monitorem Dell UltraSharp 30 USB-C Hub s poměrem stran 16:10 nabízí monitory široké barevné pokrytí, řadu portů pro připojení zařízení a také technologii ComfortView Plus. Ta umožňuje věrné zobrazení barev a zároveň snižuje vyzařování modrého světla. Oči uživatele tak nejsou tolik namáhány ani při dlouhodobém sledování obrazovky.

dell-ultrasharp-u3223qe.jpg

Praktické periferie a služby pro bezproblémovou práci odkudkoli

Kompaktní dokovací stanice pro notebooky Dell Dual Charge Dock je první dokovací stanicí na světě s bezdrátovým nabíjecím stojanem pro smartphony a sluchátka podporující technologii Qi, která umožňuje připojit až dva monitory s rozlišením 4K a vytvořit tak ideální domácí kancelář.

Nová a vylepšená dokovací stanice Dell Thunderbolt Dock s modulárním designem podporuje snadný upgrade z předchozí generace, poskytuje velmi rychlé nabíjení prostřednictvím rozhraní Thunderbolt 4 a je ideální pro připojení několika 4K monitorů a dalších zařízení.

dell-dual-charge-dock-hd22q---obr.-2.jpeg

Nový Dell Universal Dock je univerzální dokovací stanice, vhodná pro sdílené kanceláře. Nabízí konzistentní prostředí pro jakýkoli notebook s rozhraním USB-C a nejvyšší počet portů v rámci univerzálních dokovacích stanic

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.