Dell představuje sluchátka s umělou inteligencí

Publikováno: 24. února 2024 | autor Redakce
wh5024-lifestyle-2.jpeg

Nejinteligentnější náhlavní soupravy ve své třídě uvádí na trh společnost Dell. Bezdrátový model Dell Pro Wireless ANC Headset (WL5024) a jeho kabelový protějšek Dell Pro Wired ANC Headset (WH5024) jsou od základu postaveny na nejnovějších technologiích založených na umělé inteligenci.

Vynikají kombinací špičkového potlačení okolního hluku s možností dlouhého a pohodlného nošení. To je předurčuje k využití zejména ve firmách, které kladou důraz na hybridní formy práce, často komunikují přes telekonference nebo se věnují péči o zákazníky.

wh5024-lifestyle-1.jpeg

Společnost Dell ví, že uživatelé jejích produktů potřebují k práci víc než jen počítač. Vyžadují komplexní ekosystém, který zahrnuje periferie, software, podporu a služby. Jakkoliv se podoba moderního pracovního prostředí neustále mění, základem produktivity a spolupráce zůstává efektivní komunikace. Spolu s rostoucím vlivem umělé inteligence, nárůstem hybridní práce a celkovým důrazem na spokojenost zaměstnanců se jedná o faktory, které dávají společnosti Dell Technologies impulz pro investování do portfolia periferií s nejnovějšími technologickými inovacemi.

wl5024-lifestyle-1.jpeg

Naslouchejte umělé inteligenci

Nejnovějším přírůstkem do „chytrého“ portfolia Dell Technologies jsou inteligentní náhlavní soupravy PRO ANC 5024. Bezdrátový (WL) i kabelový (WH) model byly navrženy kolem technologií založených na AI. Jak napovídá název, disponují aktivním potlačením okolního hluku Active Noise Cancellation. Mikrofony ANC jsou řízené umělou inteligencí, pracují chytřeji, spolehlivěji a přesněji při rozlišování lidského hlasu a ruchu okolí. Pro co nejlepší redukci hluku v širším zvukovém spektru používají bezdrátová sluchátka WL PRO ANC 5024 tzv. hybridní ANC. Kombinuje práci vnějších (feed-forward) a vnitřních (feed-back) mikrofonů. Ty vnější lépe filtrují okolní hluk, zatímco vnitřní přesněji a účinněji generují tzv. protihluk.

wl5024-lifestyle-2.jpeg

Chytré senzory mají u bezdrátového provedení také další praktické využití. Při sundání náhlavní soupravy z hlavy se přeruší hovor. Po nasazení se opět obnoví. Kabelová souprava má pro běžné úkoly ovladač na kabelu.

Až 78 hodin pohodlné práce s certifikátem

Náhlavní soupravy PRO ANC 5024 byly navrženy pro dlouhou a pohodlnou práci. Bezdrátový model zvládne až 78 hodin poslechu na jedno nabití. Po 15 minutách v nabíjecím doku jsou sluchátka připravena na 8 hodin provozu. Párování a nastavení zvuku probíhá jednoduše pomocí softwaru Dell Pair. Z pohledu uživatele je důležitý důraz na ergonomii a provedení. Obě soupravy jsou vyrobené z kvalitních materiálů, mají nastavitelný hlavový most a vyměnitelné náušníky z paměťové pěny.

wl5024-picture-2.jpeg

Samozřejmostí je kompatibilita s předními platformami pro online komunikaci. Sluchátka jsou certifikována pro Microsoft Teams (Open Office) a Zoom. Testování pro Open Office navíc poskytuje maximální záruku, že náhlavní souprava splňuje standard funkci špičkového mikrofonu v prostředí otevřené kanceláře.

wh5024-picture-1.jpg

Pro lepší poměr ceny a výkonu

Nabídka náhlavních souprav oslovuje také zákazníky hledající ještě výhodnější poměr ceny a užitné hodnoty. V portfoliu sluchátek je tak nově může zaujmout také bezdrátový Dell WL3024 nebo kabelový Dell WH3024.

wh5024-picture-2.jpg

Dostupnost a cena

Náhlavní soupravy Dell 3024 jsou k dispozici na evropském trhu již nyní v cenách od 63,99 EUR (kabelové WH), resp. 159,99 EUR (bezdrátové WL). Modely Dell Pro ANC 5024 přijdou na trh v nejbližší době v cenách od 109,99 EUR (kabelové WH), resp. 207,99 EUR (bezdrátové WL).

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.