Dell EMC Česká republika otevřela v Praze Customer Experience Centre

Publikováno: 22. října 2018 | autor Redakce
20180614-130107-0019-customer-experience-centre-prague-31201390918-o.jpg

Česká pobočka společnosti Dell EMC představila prostory renovovaného demo centra a showroomu pro své produkty a technologická řešení Dell EMC Customer Experience Centre. Toto nové ukázkové, školící a zážitkové centrum umožňuje technickým konzultantům a odborníkům Dell EMC představovat produktové novinky svým zákazníkům a prodejním partnerům a na živo prezentovat jejich funkcionality a praktické využití v šíři, která nemá v ČR obdoby.

Rozběhl se rovněž tréninkový program cílený pro partnery společnosti Dell EMC v oblastech zaměřených na jednotlivé prvky IT infrastruktury a partneři Dell EMC mohou centrum využívat také pro své zákazníky.

Celkový rozvoj Experience Centre se postupně rozšiřuje o nová řešení i ve spolupráci s dalšími členy skupiny Dell Technologies jako je například VMware a nebo partnery typu Intel a Microsoft, aby zákazníkům nabídl co nejširší testovací platformu.

K dispozici je i tzv. mobilní interaktivní varianta centra, která umožňuje přesun celé expozice i mimo prostory české pobočky Dell EMC. V měsíci říjnu bude česká expozice putovat například do Budapešti, kde podpoří několik akcí maďarského Dell EMC. Bude přítomna také na největší lokální akci Dell Technologies Forum 2018 v Praze 13. listopadu.

V rámci slavnostního otevření Dell EMC Customer Experience Centre 3. října 2018 byla možnost si prohlédnout a vyzkoušet modelové nabídky produktů Dell pro všechny segmenty uživatelů. Od nejnovějších firemních PC a notebooků řady XPS, Latitude, Optiplex, přes vysoce výkonné pracovní stanice, revoluční grafické řešení Dell Canvas, herní notebooky, IoT zařízení, širokou monitorů, headset pro virtuální realitu Dell Visor až po technologie pro vzdálenou správu a zabezpečení dat a řešení pro moderní konferenční místnosti.

Na časosběrné video Dell EMC Customer Experience Centre se můžete podívat přímo zde.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.