Delkin Black CFEXPRESS – vysoká kapacita a odolné provedení

Publikováno: 24. února 2022 | autor Redakce
x500w-delkin-typea-01-118950.jpg

Společnost Delkin Devices oznámila nový přírůstek v řadě úložišť  – paměťovou kartu BLACK CFexpress™ Type A, která kombinuje sílu a spolehlivost s nepřekonatelným výkonem.

Díky nabídce rychlostí záznamu a přenosu vhodných pro profesionální fotografy a videografy je karta BLACK CFexpress určená speciálně pro poslední generaci špičkových filmových fotoaparátů.

x500w-delkin-typea-01-118948.jpg

S tím, jak se bezzrcadlové fotoaparáty pomalu přesouvají do filmařské sféry a nabízejí režimy, které jsou extrémně náročné na data, stoupají i požadavky na datová úložiště. Paměťové karty CFexpress Type A jsou menší a ještě výkonnější než SD karty, a tento formát se stává novým standardem.

Záznam videa ve formátu RAW

Nové paměťové karty BLACK CFexpress Type A společnosti Delkin rapidně zvýšily rychlost zápisu až na 790 MB/s pro plynulé snímání videa ve filmové kvalitě, včetně rozlišení UHD 8K při 30 snímcích za sekundu (podporovaná rychlost 400 Mb/s) ve fotoaparátu Sony a1.

x500w-delkin-typea-01-118949.jpg

Karty také podporují nepřetržité a sekvenční snímání ve formátu RAW bez zpoždění, nikdy vám tak neuniknou drahocenné momentky, ke kterým dochází ve zlomku sekundy.

Vysokorychlostní přenosy

Paměťové karty jsou také schopné odkládání dat při rychlostech až 880 Mb/s, a zajišťují tak nejrychlejší a nejefektivnější přenos dat z karty do počítače, abyste měli ke svým souborům okamžitý přístup a mohli rychleji začít s post-produkcí.

Všechny paměťové karty Delkin CFexpress Type A byly podrobeny rozsáhlému testování, aby byla zajištěna jejich plná funkčnost a výkon v dnešních špičkových filmových fotoaparátech, včetně modelů Sony® a1, a7S III, a7 IV, FX3 a FX6. Kromě doživotní záruky se paměťové karty Delkin CFexpress dodávají také s prémiovou zárukou výměny do 48 hodin.

delkin-typea-03-118951.jpg

Karty Delkin BLACK CFexpress Type A jsou k dispozici s kapacitami 160 GB a 80 GB. Karty se začnou dodávat v únoru 2022.K dispozici jsou s následujícími kapacitami:

  • DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 160 GB
  • DELKIN CFEXPRESS™ BLACK (TYPE A) 80 GB
  • DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 160 GB
  • DELKIN CFEXPRESS™ POWER (TYPE A) 80 GB
Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.