Canon uvádí skenovací jednotku imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102

Publikováno: 3. dubna 2017 | autor Redakce
imageformula-flatbed-scanner-unit-102--(3).jpg

Společnost Canon představila jednotku plochého skeneru imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 (FSU102), která doplňuje produktovou řadu dokumentových skenerů Canon imageFORMULA.

Canon novou kompaktní a lehkou skenovací jednotku FSU102 navrhl tak, aby byla partnerem skenerů imageFORMULA a umožnila uživatelům skenovat z obou zařízení během jednoho kroku, navíc za použití stejného softwarového rozhraní. Díky spolupráci automatického podavače dokumentů a jednotky FSU102 mohou uživatelé kombinovat digitalizaci různorodých materiálů z obou zdrojů, a to do jednoho výstupního souboru. Canon imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 tak zvyšuje produktivitu i ve složitých dokumentových workflow.

Skenování s novou jednotkou FSU102 je rekordně rychlé a vedle bezproblémové digitalizace tak novinka z dílny společnosti Canon přináší i vyšší flexibilitu. Skenování stránky formátu A4 zabere v režimu odstínů šedi méně než 3 sekundy a při požadavku na barevný výstup mají uživatelé digitální podobu k dispozici do 4 sekund. V krátkém čase lze dokončit všechny skenovací úlohy – Canon imageFORMULA Flatbed Scanner Unit 102 umožňuje snadné a rychlé skenování materiálů ve formátu A4 i menších předmětů, jako jsou například pasy.

Díky jednotce FSU102 mohou uživatelé rychle a jednoduše skenovat vázané dokumenty, knihy i křehká média (až do formátu A4).

Nová jednotka plochého skeneru staví na proslulé obrazové kvalitě značky Canon a přináší tak vysokorychlostní skenování s velmi ostrými obrazovými detaily a s perfektní přesností. Vedle automatické detekce barev, změny velikosti a  rozpoznávání orientace textu nabízí FSU102 i další působivé funkce pro zpracování obrazu včetně automatického nastavování rozlišení, kompatibility s modulem pro čtení 2D čárových kódů, odstraňování pozadí a vymazávání vroubkování i teček.

Díky zcela novému snímači CIS a přidání LED diodového zdroje světa se nová skenovací jednotka může pochlubit optimální energetickou účinností – FSU102 během provozu spotřebovává méně než 7 wattů a v případě pohotovostního režimu méně než 1,7 wattů.

„Skenovací jednotku FSU102 jsme navrhli s cílem nabídnout zákazníkům nejlepší výběr a flexibilitu v této kategorii skenerů,“ říká Jiří Jedlička, produktový manažer divize dokumentového skenování ve společnosti Canon CZ. „V kombinaci se skenery značky Canon s automatickým podáváním tak mají firmy k dispozici vysokorychlostní dávkové skenování i možnost digitalizace například novinových výstřižků nebo vázaných materiálů, jako jsou knihy a časopisy. Oba typy zařízení spolu bezproblémově spolupracují a nabízí uživatelům širokou škálu vylepšení pro vyšší produktivitu a pohodlnou digitalizaci. Jednotka plochého skeneru Flatbed Scanner Unit 102 tak zlepšuje užitnou hodnotu a přináší nejvyšší přesnost i obrazovou kvalitu, tedy vlastnosti, které jsou synonymem značky Canon.“

Jednotka plochého skeneru FSU102 bude v prodeji na všech obchodních místech společnosti Canon a u vybraných evropských distributorů od dubna 2017.

Další informace jsou k dispozici na http://www.canon.cz/scanners/accessories/.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.