Canon rozšiřuje portfolio dokumentových skenerů

Publikováno: 4. července 2017 | autor Redakce
imageFORMULA – dokumentový skener DR-C230

Společnost Canon představila nejnovější přírůstek produktové řady imageFORMULA – dokumentový skener DR-C230.

Canon vysoce výkonný desktopový skener pro pracovní skupiny navrhl tak, aby mohl nabídnout špičkový výkon malým i středně velkým organizacím. Nový imageFORMULA DR-C230 se může pochlubit nejnovějšími technologiemi a vlastnostmi, které umožňují snadnou digitalizaci a podporují pokročilá workflow.

Skener Canon imageFORMULA DR-C230 vychází z úspěšného modelu imageFORMULA DR-C240 a představuje kompaktní, odolné a spolehlivé zařízení s rychlostí skenování až 30 stran nebo 60 obrázků za minutu. Součástí dodávky je i  obslužný software.

Díky podavači dokumentů pro 60 listů a robustnímu podávacímu mechanismu si nový skener poradí s mnoha tipy médií včetně pasů s tloušťkou až 6 mm.

Kompaktní skener imageFORMULA DR-C230 se může pochlubit i širokou škálou pokročilých funkcí pro zpracování obrazu včetně automatické korekce sklonu nebo vylepšování textu a rozpoznávání jeho orientace. Všechny tyto vlastnosti pomáhají zajistit vysokou kvalitu výstupů při současné úspoře času.

Díky softwaru Canon CaptureOnTouch Pro mohou uživatelé nové zařízení využívat pro jednorázová skenování i pro zpracování pravidelných úloh. Součástí CaptureOnTouch Pro je i nástroj pro optické rozpoznávání znaků a pro rozdělování výstupů skenovacích úloh. Novinka navíc dovoluje skenovat do rozličných umístění, jako jsou sdílené složky, elektronická pošta, FTP servery, tiskárny nebo cloudové aplikace. Nechybí ani ovladače ISIS/TWAIN pro operační systémy Windows a Mac TWAIN pro Mac OS.

Skener imageFORMULA DR-C230 je v prodeji na všech obchodních místech společnosti Canon a u vybraných evropských distributorů od 3. července 2017.

Klíčové vlastnosti imageFORMULA DR-C230:

  • Skenování rychlostí až 30 stran za minutu / 60 obrázků za minutu (jeden průchod)
  • Univerzální podávání různých materiálů včetně pasů a silnějších identifikačních průkazů
  • Odolný a spolehlivý design
  • Automatický podavač dokumentů pro 60 listů
  • Ultra kompaktní provedení
  • Sada výkonného software včetně CaptureOnTouch Pro
  • Efektivní dávkové skenování s podporou optického rozpoznávání znaků
  • Zásuvné moduly pro cloudové služby Google Docs, Evernote a SharePoint

Více informací najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.