Canon představuje první kompaktní kameru navrženou pro vlogování

Publikováno: 25. května 2023 | autor Redakce
powershot-v10-1.jpg

Nahrávání filmů v rozlišení 4K UHD, vysoce špičkový mikrofon, integrovaný stativ a 14 jedinečných barevných filtrů činí z nové kamery Canon PowerShot V10 ideálního společníka pro vlogování.

Canon Europe dnes představuje PowerShot V10, lehkou a snadno použitelnou vlogovací kameru pro ty, kteří chtějí vzít přátele a followery na svá dobrodružství, aniž by museli nosit spoustu vybavení.

powershot-v10-2.jpg

PowerShot V10 váží něco málo přes 211 g a pohodlně se vejde do kapsy. Tvůrcům z oblastí jako lifestyle a cestování nabízí komplexní řešení včetně kvalitních mikrofonů a integrovaného stativu. Umožňuje vytvářet působivý obsah pro vaši komunitu s neroztřeseným záznamem v kvalitě 4K UHD a profesionálně rozostřeným pozadím.

powershot-v10-3.jpg

Robustní vertikální tělo je zcela novým designem Canon – zařízení je tak přenosné a nenápadné, takže tvůrci mohou pohodlně splynout při nahrávání sebe sama i na rušných místech. Nenechte si ujít spontánní okamžiky a upřímné reakce – středové tlačítko záznamu je šité na míru rychlému a svižnému ovládání kamery jednou rukou.

Neuvěřitelná kvalita videa ve vaší dlani

Kamera PowerShot V10 je vybavena velkým 1palcovým snímačem CMOS umožňujícím pořizovat videozáznam v ohromující kvalitě 4K. Je zde i možnost pořizování fotografií. Tvůrci mohou rychle změnit atmosféru pořizovaného videa použitím kteréhokoli ze 14 integrovaných barevných filtrů a režimu Smooth Skin.

powershot-v10-4.jpg

Režim stabilizace obrazu IS Movie Digital je ideální pro pořizování videozáznamů z ruky, protože částečně eliminuje chvění kamery a produkuje ostřejší, čistší a jasnější záznam s více detaily.

PowerShot V10 vychází vstříc širokým možnostem různých platforem sociálních médií, dokáže natáčet na výšku i na šířku a nepřetržitě lze nahrávat jednu hodinu. Kromě toho může funkce automatické vodováhy pomoci udržet vaše video rovné a vyhnout se zkoseným klipům, což zkracuje čas potřebný na postprodukci.

Vysoce kvalitní zvuk pro jasnou prezentaci sdělení

PowerShot V10 je ideální do přírody i do města. Je vybaven dvěma velkými stereofonními mikrofony pro záznam mluveného slova a třetím mikrofonem pro potlačení okolního hluku. Kromě vestavěného větrného filtru lze jako součást sady volitelného pokročilého příslušenství dokoupit větrnou clonu, která dále zlepšuje kvalitu zvuku v exteriéru.

powershot-v10-5.jpg

Navržena tak, aby zachytila všechny aspekty vašeho života

Kameru PowerShot V10 ve vertikálním těle a navrženou s důrazem na jednoduchost, lze téměř kompletně ovládat jednou rukou. Je vybavená 2,0palcovým dotykovým LCD displejem, který lze překlopit dopředu, což je ideální pro natáčení sám sebe při vlogování i při natáčení ostatních z ruky, když chcete snadno zachytit emoce a navodit intimnější atmosféru mezi vámi a diváky.  Integrovaný stativ vám umožní nahrávat víc obsahu z pevného pohledu, jako jsou návody na vaření, hauly a další oblíbené formáty jako „Get Ready With Me“, „Unboxing“, „AMA“ nebo videa se seznamy.

powershot-v10-6.jpg

Spojení s followery – bez ohledu na to, kde se nacházíte

PowerShot V10 je plně kompatibilní s aplikací Canon Camera Connect, takže svá videa můžete snadno přenést do smartphonu nebo tabletu přes Wi-Fi. Práce s obrazem
a se zpracováním videa nebyla nikdy snazší díky vestavěné integraci dočasného cloudového úložiště image.canon, ze kterého můžete snímky přímo přenášet na platformu, kterou si zvolíte. Inteligentní a intuitivní design zahrnuje porty HDMI a USB pro snadné přenosy do notebooku nebo PC nebo pro použití jako webkamery.  Uživatelé, kteří jsou neustále v pohybu, ocení možnost nabíjení přes USB-C.

Přenášejte obsah z kamery přímo divákům zjednodušenými funkcemi živého streamování, které jsou součástí PowerShot V10 – umožní vám živě vysílat pro followery s využitím vyhrazených možností nabídky pro živé vysílání na YouTube a Facebooku.

powershot-v10.jpg

Příslušenství vhodné na každou cestu

Canon PowerShot V10 lze zakoupit jako součást dvou různých balíčků. Standardní sada s napájecím kabelem, měkkým pouzdrem, krytkou objektivu, větrnou clonou a poutkem na zápěstí se prodává za 449 EUR. Pro ty, kteří chtějí více kreativních možností, je k dispozici pokročilá sada navržená ve spolupráci se SmallRig, která obsahuje klec k připevnění kruhového světla nebo externího mikrofonu.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.