Canon naděluje už před Vánocemi startuje zimní cashback!

Publikováno: 2. listopadu 2017 | autor Redakce
Canon Zimní Cashback!

Canon naděluje už před Vánocemi. Startuje zimní cashback a pokračují akce na zrcadlovky EOS a nové objektivy!

Možnost získat až několik tisíc zpět při nákupu vybrané techniky Canon. Nebo při pořízení vybraných zrcadlovek řady EOS obdržet ke špičkovému fotoaparátu dárek v podobě vysoce kvalitního karbonového stativu a stativové hlavy Manfrotto.

CANON CASHBACK

KDY: OD 1. 11. 2017 - 31. 1. 2018

  • Zimní cashback se vztahuje na 33 různých produktů. Zvýhodnění dosahuje až 8 000 Kč
  • Noví majitelé vybraných zrcadlovek EOS získají jako dárek karbonový stativ a stativovou hlavu
  • K většině nových produktů Canon naděluje poukaz 100 GB na úložiště irista nebo Lifecake

Společnost Canon spustila pro své zákazníky v České republice a na Slovensku zimní promo akci na vybrané zrcadlovky, bezzrcadlovky, kompaktní fotoaparáty, videokamery, blesk a tiskárny. Celkem se akce týká více než třiceti produktů. Finanční úspora ale není jediný bonus, protože k většině produktů jejich noví majitelé obdrží ještě voucher na datový prostor o velikosti 100 GB na úložišti irista nebo Lifecake.

Pro získání nároku na vrácení části peněz po zakoupení vybrané techniky v rámci akce Zimní cashback se zákazníci v Česku musí registrovat na stránkách zde, na Slovensku pak na stránkách zde. A to nejpozději do 28. 2. 2018!

Trvalá akce na objektivy Canon

Souběžně s touto akcí běží trvalá nabídka zvýhodněného nákupu objektivů Canon s názvem Virtual Kit Promotion, kde je podmínkou pro vyplacení cashbacku za zakoupený objektiv také pořízení těla fotoaparátu. Po nákupu těla fotoaparátu si zákazník tedy může zažádat o cashback v rámci akce Zimní cashback i Virtual Kit Promotion.

K zrcadlovkám EOS stativ Manfrotto

Další aktuální akce se vztahuje na některou ze zrcadlovek Canon EOS 5D Mark IV, Canon EOS 1D X Mark II, EOS 5DS, EOS 5DS R nebo EOS 6D Mark II. Zákazníci, kteří svůj nákup zaregistrují prostřednictvím formuláře na stránkách zde a pro Slovensko zde, získají profesionální karbonový stativ a stativovou hlavu značky Manfrotto v hodnotě 9 000 Kč (v případě EOS 6D Mark II získají Tripod Manfrotto Befree One v hodnotě 3 790 Kč). Zájemci o zrcadlovku a dárek musí svůj nákup provést u některého z vybraných prodejců fototechniky. Jejich kompletní seznam lze najít na výše uvedených internetových stránkách.

O dárek lze prostřednictvím webového formuláře žádat až do konce ledna 2018!

Produkty, jejichž pořízením lze získat stativ a stativovou hlavu Manfrotto:

Canon EOS 5D Mark IV

Canon EOS 1D X Mark II

Canon EOS 5DS

Canon EOS 5DS R

Canon EOS 6D Mark II

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.