Canon na veletrhu ISE 2017 - projekce ve 4K rozlišení

Publikováno: 19. prosince 2016 | autor Redakce
xeed-4k600stz.jpg

Společnost Canon na veletrhu ISE 2017 představí nejnovější řadu vysoce kvalitních projektorů. Tento nejrychleji rostoucí veletrh profesionální AV techniky a elektronických systémů na světě proběhne ve dnech 7. až 10. února 2017 v nizozemském Amsterdamu.

V rámci své expozice bude Canon spolupracovat s řadou partnerů a návštěvníkům tak představí různorodé typy aplikací napříč celým audiovizuálním průmyslem včetně vzdělávání, zábavy a digitálního značení. Chybět nebudou ani novinky z oblasti projekčních technologií pro 4K rozlišení. Součástí prezentace tak bude například zóna s pohlcující klenutou projekcí ve 4K rozlišení, dále pak kreativní instalace sestavená z více zařízení nebo část s produkty, které si budou moci návštěvníci přímo na místě osahat a vyzkoušet.

Pohlcující klenutá projekce ve 4K rozlišení

Na veletrhu ISE 2017 společnost Canon poprvé široké veřejnosti ukáže nový laserový projektor XEED 4K600STZ, jenž bude promítat obsah na panoramatické klenuté plátno od společnosti Elumenati. Canon předvede návštěvníkům skvělý obraz v nativním 4K rozlišení (4 096 x 2 400), vysílaný polovodičovým zdrojem světla o výkonu 6 000 lumenů a s dlouhou životností. Zároveň se uplatní schopnost permanentního zaostření, která XEED 4K600STZ dovoluje promítat na zakřivené a klenuté povrchy ve skvělé obrazové kvalitě.

Návštěvníci veletrhu si budou moci vychutnat i působivou double-4K projekci na zakřiveném povrchu společnosti AV Stumpfl. Zobrazení zajistí dvojice projektorů Canon XEED 4K501ST. Za výjimečným výstupem stojí technologie nastavení zaostřování okrajů, díky které zůstává obraz perfektně ostrý i v rozích zakřivených nebo klenutých povrchů.

Tato část expozice představí i možnosti využití projektoru XEED 4K501ST ve spojení s 360° displeji značky Phoenics. Návštěvníci tak na vlastní oči uvidí jednolitou 360° projekci na multimediálním stojanu, která je ideální pro oblasti digitálního značení včetně prezentace reklamy.

Kreativní skládačka

Součástí výstavní plochy Canon bude i speciální část se třemi projektory Canon XEED WUX450ST, které procházejícím divákům nabídnou obraz ve špičkové kvalitě bez jakýchkoli rušivých prvků. Za perfektním uživatelským prožitkem stojí jak svislý posun objektivu, který umožňuje různorodé způsoby instalace projektoru, tak i flexibilní promítání obrazu v obraze a podpora překrývání okrajů.

Dotkni se a vyzkoušej!

Návštěvníci veletrhu se mohou těšit i na možnost praktického vyzkoušení vystavených zařízení, mezi kterými nebudou chybět například kompaktní videokamera Canon XC15 a digitální zrcadlovky Canon EOS 5D Mark IV a Canon EOS 1D X Mark II. Každý ze zájemců si tak může osobně vychutnat špičkovou obrazovou kvalitu ve vysokém rozlišení i vynikající nabízené funkce, tedy vlastnosti, které potvrzují odkaz značky Canon i její zkušenosti a odborné znalosti v oblasti zpracování obrazu.

„Jsme velmi rádi, že na veletrhu ISE 2017 můžeme předvést širokou škálu našich špičkových projektorů pro 4K rozlišení, které jsou vhodné pro různorodé typy instalací a využití. Od simulací ve výuce, přes muzejní expozice a projekce v divadlech nebo galeriích, až po zobrazování digitálních reklam a značení,“ říká Andreas Herrnböck, European Business Development Manager, Visual Communications ve společnosti Canon Europe. „Je skvělé, že na přípravě expozice pro rok 2017 spolupracujeme i s našimi partnery a že budeme i nadále společně posouvat hranice ve vývoji inovativních a vzrušujících řešení, která naplní požadavky související s různorodými způsoby využití projekční techniky.“

Canon se veletrhu ISE účastní nepřetržitě již deset let, což potvrzuje dlouhodobý závazek společnosti neustále zdokonalovat audiovizuální trh. Expozice návštěvníkům představí výhody, které jim může využití prvotřídních technologií značky Canon přinést.

Společnost Canon bude v rámci veletrhu ISE 2017 vystavovat na stánku F-42 v hale 1.

Více informací o společnosti Canon najdete zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.