Canon inovuje svoji řadu PIXMA a uvádí dvě nové typy

Publikováno: 13. července 2016 | autor Redakce
canon-pixma-mg2555s.jpg

Společnost Canon uvedla dvě nové inkoustové multifunkce PIXMA typu „vše v jednom“ – modely PIXMA MG3050 a  PIXMA MG2550S. Obě novinky jsou navržené pro domácí použití a jsou ideální pro tisk dokumentů i fotografií ve vysoké kvalitě. Mohou se rovněž pochlubit kompaktním a elegantním designem, díky kterému skvěle zapadnou do každé studovny i pracovny.

Zařízení PIXMA MG3050 i PIXMA MG2550S využívají hybridní inkoustový systém značky Canon, který tiskne současně pomocí pigmentových inkoustů i inkoustů na bázi barviva. Fotografie tak hrají živými a zářícími barvami, na dokumentech zase vyniká zřetelný a ostrý text. S inkoustovými tiskovými kazetami FINE (Full‑photolithography Inkjet Nozzle Engineering) mohou uživatelé tisknout výstupy v kvalitě fotolaboratoře s jemnými detaily i přechody a takřka nulovou zrnitostí. Díky XL kazetám mohou navíc vytisknout více stran bez výměny inkoustů.

Propojené tiskárny pro propojený svět

PIXMA MG3050 umožňuje díky Wi-Fi konektivitě a aplikaci Canon PRINT bezdrátově tisknout z notebooků, osobních počítačů, chytrých telefonů i tabletů. Nechybí ani podpora cloudového tisku, s nímž mohou uživatelé dokumenty a fotografie tisknout, i když jsou mimo domov, a to ze služeb a sociálních sítí jako Instagram, Facebook, Google Drive apod. Režim přístupového bodu zase umožňuje rychlé připojení ostatních zařízení v domácnosti a bezdrátové využití tiskáren bez nutnosti být na stejné Wi-Fi síti. Při nedostatku času uživatelé určitě ocení i možnost přímého skenování do mobilních zařízení, díky kterému mají prakticky okamžitý přístup k dokumentům v elektronické podobě.

Tvůrčí svoboda

Součástí PIXMA MG3050 a PIXMA MG2550S je i aplikace My Image Garden pro osobní počítače a počítače Mac. Tento software umožňuje spravovat všechny fotografie v rámci jednoho umístění a následně z nich automaticky vytvářet jedinečné obrazové kolekce. Uživatelé tak mohou své snímky okamžitě přetvořit do opravdu nádherných výstupů vhodných pro promítání i tisk. Majitelé nových tiskáren mají navíc přístup k on-line službě CREATIVE PARK PREMIUM, která je určená pro uživatele originálních inkoustů značky Canon a přináší širokou škálu inspirativních vzorů a projektů od profesionálních umělců a fotografů.

Se zařízením PIXMA MG3050 mohou všichni příznivci fotografie tisknout snímky v novém čtvercovém formátu 13 x 13 cm (5 x 5 palců), který je ideální pro zarámování a vystavení v domácnosti i k výrobě dárků pro rodinu a přátele. Na tabletech, osobních počítačích i počítačích Mac je k dispozici aplikace Easy‑PhotoPrint+, která umožňuje kreativní využívání snímků uložených v mobilních zařízeních i v cloudech a obsahuje šablony, z nichž lze vytvářet přání, kalendáře a další.

Klíčové vlastnosti PIXMA MG3050:

  • Tisk z chytrých telefonů a cloudů prostřednictvím aplikace Canon PRINT
  • Vysoce kvalitní tisk, kopírování a skenování
  • Rychlost tisku 8 stran za minutu černobíle a 4 strany za minutu barevně
  • Kreativní tisk s aplikací Easy-PhotoPrint+
  • Možnost využívat bezdrátové Wi-Fi připojení i režim přístupového bodu
  • Volitelné XL inkoustové kazety, které snižují tiskové náklady

Klíčové vlastnosti PIXMA MG2550S:

  • Vysoce kvalitní tisk, kopírování a skenování
  • Rychlost tisku 8 stran za minutu černobíle a 4 strany za minutu barevně
  • Software My Image Garden
  • Automatické zapnutí tiskárny při zahájení tisku
  • Režim Quiet Mode pro snížení provozního hluku
  • Volitelné XL inkoustové kazety, které snižují tiskové náklady

Více informací najdete zde


Za 1 den
vyjde nové číslo FotoVideo.
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.