Brašny a Batohy Lowepro nova a flipside AW II

Publikováno: 13. září 2017 | autor Redakce
lowepro-hp.png

Druhá generace ramenních brašen Nova AW II dokazuje, že výrobky Lowepro navrhují lidé, pro něž je fotografování koníčkem, ve spolupráci s lidmi, kteří výrobky používají, tedy profesionálními fotografy i nadšenými fotoamatéry. Tyto brašny mají dobře vymyšlené vnitřní členění poskytující dokonalou ochranu a přehlednou organizaci a jsou vyrobeny z lehkých a vysoce odolných materiálů.

Lowepro Flipside AW jsou nejprodávanější fotobatohy nejen na českém trhu. Druhá generace těchto batohů se zádovým otevíráním je určena pro ochranu a transport fotoaparátů DSLR a CSC, objektivů, příslušenství a osobních věcí. Batohy Flipside AW II jsou ideálním řešením rovněž pro ochranu a transport dronů malé a střední velikosti (DJI Spark, Mavic apod.).



Brašny Lowepro nova aW ii

Jsou to brašny vyznačující se pevnou konstrukcí a tvarem při výrazně snížené hmotnosti, výborným polstrováním vnitřního prostor u hlavní komory, kterou lze pomocí oddělovacích přepážek na suché zipy modulárně přizpůsobit individuálním potřebám fotografa a objemu uložené techniky. Dále mají tiché proti prachové zipy, samostatnou kapsu v hlavní komoře na chytrý telefon nebo tablet,transparentní kapsičku na paměťové karty a kapsu se zipem na vnitřní straně víka hlavní komory.

Jejich přední kapsa na zip je krytá víkem hlavní komory s chytrým vnitřním členěním. Přední kapsa na vnější straně víka hlavní komory je vybavena zataveným voděodolným zipem. Dále tu jsou dvě vnější boční síťové kapsy na příslušenství a osobní věci a kapsa na zip na zadní straně. Brašna má možnost uchycení na bederní pás pomocí dvou smyček na její zadní    straně (modely 140 a 160) a možnost uchycení na rukojeť kolečkového kufru (rolleru) pomocí tunelu na zadní straně (modely 170 a 180). Zajímavé je dvojité uzavírání hlavní komory pomocí víka se zipem se dvěma jezdci a přezkou a odnímatelný ramenní popruh s karabinamis úhlem protočení 360° a posuvnou protiskluzovou ramenní podložkou. Horní rukojeť je vybavena „soft“ povrchem na ose brašny. Při výrobě byly použity nepromokavé a vysoce odolné vnější materiály. Samozřejmě nechybí pláštěnka pro ochranu v extrémních klimatických podmínkách. Brašny jsou nabízeny ve čtyřech velikostech a dvou barevných kombinacích:černé a maskáčové (pixel camo).

Batohy Lowepro Flipside AW II

Jak už bylo v úvodu uvedeno, tyhle batohy mají moderní a především vysoce funkční design, pevnou konstrukci při nízké hmotnosti a hlavní fotokomoru se zadním (zádovým) otevíráním. Dále je tu klasická možnost přizpůsobení vnitřního prostoru hlavní komory individuálním potřebám fotografaa objemu uložené techniky pomocí sady dělicích příček na suchý zip, možnost přístupu do hlavní komory za chůze přetočením batohu dopředu při zapnutém bederním pásu a vyjímatelné pouzdro na příslušenství v horní části hlavní fotokomory. Nechybí zvláštní smyčky pro upevnění pouzder a dalších komponent modulárního systému SlipLock na ramenních popruzích, na bederním pásu zip se zajímavým vnitřním členěním (na osobní věci, příslušenství a tablet) a polstrované pouzdro na suchý zip v přední kapse pro bezpečné uložení telefonu, tabletu,databanky apod. Důležitá je i kapsička na paměťové karty,kapsa na tablet nebo notebook (modely 400 a 500) a kapsa na zip na příslušenství na vnitřní straně víka hlavní komory. Tyto batohy mají řadu dalších kvalitních vychytávek a samozřejmě i výškově nastavitelný hrudní fixační pás,bederní fixační pásek s karabinou (modely 200 a 300), ergonomický bederní pás s pěnovým polstrováním a smyčkami SlipLock (modely400 a 500), praktickou rukojeť umožňující pohodlné přenášení podél těla, ergonomicky tvarovaná záda s polstrováním z pěnového materiálu se vzduchovými kanály a vestavěný úchytný systém na připevnění stativu. Použity byly opět vysoce odolné vnější materiálya ve výbavě je i všitá pláštěnka.

Více informací v zářijovém FotoVideo.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.