Boundary – udržitelné, prvotřídní a inovativní brašny a batohy

Publikováno: 17. ledna 2022 | autor Redakce
Boundary – udržitelné, prvotřídní a inovativní brašny a batohy

Společnost Focus Nordic s hrdostí představuje nový přírůstek do řad svých produktů pro aktivní kreativce –Boundary Supply.

Každý běžný den našeho života, když se přemisťujeme z místa na místo, používáme všechny typy řešení nošení věcí k uložení svých každodenních a osobních věcí a fotografického a technického vybavení. Boundary představuje značku životního stylu soustřeďujícího se na design, která poskytuje technicky inovativní, udržitelné a vysoce kvalitní brašny a batohy.
Brašny Boundary nabízejí se svým elegantním a minimalistickým designem prvotřídní komfort a přizpůsobitelné uspořádání, vybavení však zůstává zároveň chráněné a snadno přístupné.


Boundary – udržitelné, prvotřídní a inovativní brašny a batohy
Společnost Boundary nabízí chytré řešení pro veškeré přepravy. Ať už jde o každodenní dojíždění, ježdění na kole do města, hledání místa na fotozáběr, dobrodružný trek, let nebo jednoduše o procházku. Sbalte si svou chytrou brašnu Boundary zaměřenou na funkčnost tak, aby odpovídala vašemu dni a mohli jste se zaměřit na zážitky, které vás čekají. Značka Boundary vám kryje záda.

Boundary – udržitelné, prvotřídní a inovativní brašny a batohy

Není co skrývat. Udržitelné. Certifikované Bluesign®.
Při pohledu zevnitř na udržitelné výrobní metody společnosti Boundary používané pro všechny výrobky uvidíme, že zajišťují malý dopad na životní prostředí. Výrobky Boundary nesou značku Bluesign® – díky certifikaci textilních továren a závodů.

Boundary – udržitelné, prvotřídní a inovativní brašny a batohy

Systém Bluesign® znamená menší dopad dodavatelského řetězce na životní prostředí – od továrny po finální výrobek – a zároveň garanci etického zacházení s dělníky v továrnách, tedy zajištění férových a bezpečných pracovních podmínek a udržitelné výroby tkanin v celém dodavatelském řetězci. Systém pomáhá továrnám, aby fungovaly efektivněji, splňovaly přísné normy kontroly znečištění a nejpřísnější požadavky na chemickou bezpečnost textilií na světě, což snižuje celkovou spotřebu vody, energií a chemických látek.

Všichni víme, že všechny kroky a aspekty procesu výroby mají dopad na životní prostředí a na lidskou společnost. Oceňujeme fakt, že Boundary je značkou, která implementuje systém Bluesign®, aby byl tento dopad menší.
Boundary – udržitelné, prvotřídní a inovativní brašny a batohy

Materiály
Společnost Boundary zajišťuje díky svému zaměření na materiály, se kterými pracuje, udržitelné inovace vysoce kvalitních materiálů, a vyrábí tak materiály zaměřené na výkon s certifikací Bluesign®. 
Používá jednu z nejpevnějších nylonových tkanin na trhu, ve které byly recyklované materiály přeměněny do odolných a vysoce kvalitních vláken a laminované konstrukce tkanin tvořené materiálem Kevlar a nabízející voděodolnost.

Nylonová vlákna jsou stkána dohromady a potažena, díky čemuž je vnitřní i vnější strana všech výrobků voděodolná, pevná, odolná proti opotřebení, skvrnám a navíc se snadno čistí. K zajištění prvotřídní ochrany se používají také vodotěsné zipy. Magnetický hardware se sám zajišťuje díky funkci automatického zavírání, která usnadňuje život na cestách. Pouzdra na fotoaparáty nabízejí pokročilou ochranu vašeho vybavení.Výběr z produktové řady značky Boundary:

Batoh Errant Pack lze propojit s mnohým příslušenstvím, aby tak poskytoval požadovanou úroveň flexibility pro každodenní nošení věcí. Lehké uspořádání, modulární komponenty a bezproblémový přístup uchovávají kreativní vybavení uspořádané, fotografické vybavení při ruce a navíc prostor pro cokoli a pro vše. Minimalistický a jednoduchý design bude vyhovovat jak dojíždějícím, tak fotografům a dobrodruhům.

Batoh Prima Backpack je dokonalý modulární cestovní batoh s přizpůsobitelným úložným prostorem a modulárními komponentami k uspořádání osobního, fotografického a technického vybavení. Tento modulární batoh má objem 30 l. Zahrnuté pouzdro na notebook lze používat samostatně stejně jako také dodané pouzdro na fotoaparát, které lze na jednodenní výlety přeměnit na brašnu přes rameno nebo na ledvinku.

Batoh Rennen Recycled Daypack je inspirován klasickým stylem a posláním zcela přemyslet, co je s recyklovanými materiály možné. Jeho tvar vypadá ležérně a batoh nabízí mimořádné pohodlí. Nabízí 22 l a příslušenství jako pouzdro, crossbody, tašku Port Kitt atd.

Hlavní vlastnosti:

  • Adaptabilní a univerzální
  • Z pevného, voděodolného a udržitelného materiálu
  • Vodotěsné zipy k zajištění prvotřídní ochrany
  • Magnetické doky a automaticky se zavírající spony
  • Rychlý přístup k vybavení, oblečení a dalším drobným předmětům
  • Pohodlné nošení s vhodnou oporou
  • K dispozici široká řada příslušenství

 


 

Už jste četli nové vydání časopisu FotoVideo leden 22 | iFotoVideo.cz?

Šéfredaktor ve svém úvodníku děkuje všem, kteří nám píšou, kteří nás čtou a hodně i těm, kteří přispívají. Vždyť se na stránkách FotoVideo bavíme o našich společných koníčcích, které se nedají dělat se zamračenou tváří ani násilím, ať už se jedná o fotku či video. I ta sebemenší chmura či nepokoj by se hned do těch našich výtvorů promítla a přenesla na čtenáře, a to by opravdu nebylo dobře.

Časopis FOTOVIDEO 2022 obsah 01

Výborným příkladem je třeba Petr Jan Juračka (přečtěte si ho určitě v tomto vydání), který si i v drsných podmínkách velehor zachovává věčný úsměv a vtip, který nezamrzá, i když coby fotograf přestane na chvíli vidět. Nebo třeba Luděk Bouška s Michalem Houdkem v jejich dokonalých živých streamech ze studia Centra FotoŠkoda (taky je sledujete jako my?), kteří se dokonce na svůj nedávný pořad „Jak si vybavit domácí i profesionální studio pro natáčení videa“ nechali dokonale ostříhat, aby tak ještě více vylepšili již vysoce estetickou stránku jejich zajímavého a pro nás všechny jistě objevného povídání.

Je fajn, když se smějeme, nebo alespoň usmíváme a svým kolegům přejeme úspěch a chceme, aby to tak bylo i nadále! Ostatně o všech foto a video úspěších rádi píšeme, tedy i v tomto vydání…

V nastávajícím roce toho máme v plánu opravdu hodně a náladu nám nezkazí ani drastické zvýšení cen papíru a dalších věcí kolem výroby časopisu, které chceme spolu s vámi zvládnout. Budeme se těšit, že si nás i na další období předplatíte (to vás vyjde mnohem nejlevněji a nejpohodlněji) a přečtete si tak v klidu své FotoVideo každý měsíc.

Časopis FOTOVIDEO 2020 01 obsah

Mějte hodně zdraví, spousty úsměvů a krásných zážitků, ke kterým vám všem přeji vám Dobré světlo po celý rok 2022.

Určitě si nezapomeňte prohlédnout některé z videí, která vám v našich článcích nabízíme formou QR kódu už naprosto pravidelně. Dozvíte se další zajímavé věci!

Věnujte se také pokud možno pilně hned dvěma tématům 22. ročníku soutěže Fotograf roku.

Černobílý příběh – má uzávěrku 31. 12. 2021

Portrét je o lidech – má uzávěrku 30. 1. 2022

Více na: http://fotografroku.ifotovideo.cz

Vybírejte s námi z prvního vydání časopisu FotoVideo roku 2022:

OUTDOOR: FOTOGRAFEM NA OSMITISÍCOVCE

Aneb když fotograf najednou nevidí!

FOTOGRAFEM NA OSMITISÍCOVCE

ROZHOVOR: FILIP NAGY NEMÁ RÁD POLOVIČATOU PRÁCI

Jak zvládá několik činností najednou tento aktivní fotograf?

FILIP NAGY NEMÁ RÁD POLOVIČATOU PRÁCI

SOUTĚŽ: VYHRÁLI JSTE FOTOAPARÁT CANON?

Úplné výsledky fotografické soutěže Mysli na lesy.

VYHRÁLI JSTE FOTOAPARÁT CANON

PRAXE: FOŤTE KRAJINU POMALU!

Marek Ondráček doprovází rady svými fotografiemi.

FOŤTE KRAJINU POMALU

TECHNIKA: BORIS STOJANOV – GITZO INSPIRUJE

Rande s baletkou-Gitzo Traveler GK1545T-82TQD.

GITZO inspiruje – JIŘÍ KRÁLOVEC

FOTOGRAF ROKU: MÁME PRO VÁS NOVOU SOUTĚŽNÍ KATEGORII

Přečtěte o nádherných cenách na stranách, které věnovali naši partneři.

… a samozřejmě další na jeho stránkách…

Nové předplatné časopisu FotoVideo a další nové dárky. Chcete fotografickou knihu, batoh, tašku? Vyberte si některou ze čtyřčlenných sad brašniček Lowepro, módní tašku, knihu, nebo předplatné sofrware ZONER? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v omezených počtech! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

FotoVideo leden 22

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.