Bose Amplifier – centrum domácího ozvučení propojí digitální hudbu i tradiční sbírky nosičů

Publikováno: 11. prosince 2022 | autor Redakce
bose-amplifier-1920-jpg-bsamp-130-rgb.jpg

Čím víc zvukových zdrojů používáte, tím komplikovanější je najít způsob, jak je všechny propojit do jednoho audio systému. Americká audio legenda Bose představuje Bose Music Amplifier – designové řešení pro ozvučení celé domácnosti.

Zesilovač, který umí streamovat hudbu z populárních internetových zdrojů a rádií, přehrávat audio nahrávky z gramofonu nebo CD přehrávače, a všechny tyto zdroje využít k ozvučení celého domu, bytu i zahrady.

bose-amplifier-1920-jpg-bsamp-006-rgb.jpg

Rozumí si s tradičními reprosoustavami, chytrými reproduktory Bose, a také s produkty podporujícími AirPlay 2, Spotify Connect, Chromecast, Bluetooth i venkovními a vestavěnými komponenty Bose.

BaSys, výhradní distributor audio produktů Bose pro ČR, představuje na českém trhu nový Bose Music Amplifier, který propojuje světy digitální a analogové hudby. Už není třeba mít dva různé audio systémy pro reprodukci hudby streamované z internetu a pro přehrávání stávajících analogových nosičů, jako jsou například gramofonové desky.

bose-amplifier-1920-jpg-com-1859-bma-livingroom-24.jpg

Bose Amplifier spojuje v jednom přístroji oba světy, a dokonce dokáže rozvést hudbu z analogového vstupu (například gramofonu nebo CD přehrávače) do dalších místností bez nutnosti kabelových rozvodů. Uživatelé disponující v hlavní poslechové místnosti tradičním Hi-Fi systémem mohou využít stávající reprosoustavy i oblíbené Hi-Fi přístroje.

bose-amplifier-1920-jpg-bsamp-130-rgb.jpg

V dalších místnostech nebo dokonce na zahradě lze systém rozšířit už jen o chytré reproduktory napříč různými značkami nebo o vestavěné či venkovní komponenty Bose. Celý domácí audio systém mohou pak ovládat všichni členové domácnosti pomocí aplikace Bose Music ve svém smartphonu.

Komplexní audio řešení pro celý dům i stávající aparaturu

Bose Amplifier je vybaven špičkovým stereo zesilovačem o výkonu 125 wattů na kanál. Díky tomu je možné ho využít jako plnohodnotnou náhradu stávajícího zesilovače a pomocí kabelů k němu připojit jeden nebo dva páry tradičních pasivních Hi-Fi reprosoustav. Ty lze navíc doplnit samostatně připojeným subwooferem.

bose-amplifier-1920-png-bsamp-001-rgb.jpg

Pomocí síťového konektoru nebo Wi-Fi rozhraní se Bose Amplifier umí připojit k internetu a přímo streamovat hudební nahrávky i rádia z internetových zdrojů, jako například u nás populárních služeb Spotify, Deezer či TuneIn. Díky tomu není poslech vázán na neustálou přítomnost telefonu v dosahu Bluetooth a při využití prémiových účtů je dosaženo výrazně kvalitnějšího poslechu.

bose-amplifier-1920-png-bsamp-002-rgb.jpg

Wi-Fi také umožňuje bezdrátový rozvod signálu i do dalších aktuálně prodávaných chytrých reproduktorů z rodiny Bose včetně soundbarů, nebo dokonce do audio zařízení dalších značek podporujících AirPlay 2, Chromecast či Spotify Connect. V aplikaci Bose Music si uživatelé snadno určí, kde všude bude hudba hrát, včetně možnosti individuálního nastavené hlasitosti v jednotlivých zónách.

bose-amplifier-1920-png-bma-comp7.jpg

Kompaktní Bose Music Amplifier je zároveň krásným designovým prvkem a jeho vrchní deska z tvrzeného skla doplní vhodně každý interiér. Na českém trhu je nyní k dostání u autorizovaných prodejců Bose za koncovou cenu 20 990 Kč.

bose-amplifier-1920-png-bma-comp3.jpg

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.