Bezdrátové follow focus ostření od SmallRig

Publikováno: 19. listopadu 2022 | autor Redakce
x1000w-web-121392-smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-9.jpg

SmallRig pokračuje ve vývoji inovativních produktů pro začínající tvůrce obsahu a kameramany. Nyní společnost představuje zcela nový bezdrátový systém follow focus ostření – SmallRig MagicFIZ, který umožní fotografům a kameramanům snadno a plynule nastavovat své objektivy.

121392-smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-3.jpg

Nový systém follow focus ostření MagicFIZ je navržen tak, aby poskytoval přesné a přímé bezdrátové ovládání follow focus ostření vašeho objektivu při natáčení videí.

Funguje se všemi typy fotoaparátů a rigů pomocí 15mm tyčového držáku. Systém se dodává ve třech různých konfiguracích v závislosti na typu produkce a scénáři natáčení.

121392-smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-6.jpg

Wireless Follow Focus Basic Kit

Sada obsahuje jeden bezdrátový ovladač a jeden motor. Skvěle se hodí pro menší produkci nebo pokud pracujete jako 1. asistent kamery a ovládáte ostření. Bezdrátový ovladač s ručním kolečkem má 1400mAh dobíjecí baterii s výdrží baterie přibližně 20 hodin.

121392-smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-7.jpg

Wireless Follow Focus Two Motor Kit

Tato sada se dodává se dvěma motory pro současné ovládání ostření a clony nebo zoomu, jedním ovladačem a jednou rukojetí, kterou lze nasadit na ramenní soupravu nebo použít společně s ovládacím kolečkem pro ovládání obou motorů současně. Sada obsahuje také držák na monitor.

smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-01-121394.jpg

Wireless Follow Focus Handgrip Kit

Sada obsahuje jeden motor a jednu rukojeť pro zaostřování. Perfektní, pokud si chcete sestavit ramenní soupravu s bezdrátovým follow focus ostřením. Rukojeť může být připevněna k rigu na levé i pravé straně v závislosti na preferencích uživatele. Grip je napájen jednou baterií LP-E6 a doba provozu je přibližně 40 hodin v závislosti na situaci a baterii.

smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-04-121395.jpg

Všechny části systému od společnosti SmallRig mají dosah dálkového ovládání až 100 metrů s ultra nízkou latencí.
Motor podporuje protokol rychlého nabíjení PD/QC a poskytuje výstupní výkon 9 V / 18 W a točivý moment 0,5 N.m. Dokáže ovládat všechny typy objektivů, od fotografických až po špičkové filmařské objektivy.

Může být napájen bateriemi NP-F, které lze snadno připojit na stranu pomocí přiložené bateriové desky, nebo kabelem USB-C na D-tap a kabelem USB-C na DC s bateriemi V-Mount.
Motor, rukojeť a ovládací kolečko mají displej, který usnadňuje nastavení a umožňuje rychlý pracovní postup.

smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-07-121393.jpg

Nový bezdrátový systém follow focus ostření přichází s unikátním modulárním designem, vysoce přesným ovládáním a šifrovacím algoritmem proti rušení, který zajišťuje pracovní tok bez jakéhokoli přerušení.

Systém přináší rychlé uvolnění a přesné, stabilní ostření a zoomování, ať už natáčíte z ruky, na stativu nebo na gimbalu, nebo zajišťujete zaostření jako první asistent kameramana.

x1000w-121392-smallrig-magic-fiz-wireless-follow-focus-12.jpg

Dostupnost a cena

Nové bezdrátové follow focus ostření SmallRig je již skladem k okamžitému odeslání.
MagicFIZ  Wireless Follow Focus Basic Kit – 9 790 Kč 
MagicFIZ  Wireless Follow Focus Two Motor Kit – 22 890 Kč
MagicFIZ  Wireless Follow Focus Handgrip Kit – 13 090 Kč

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.