BenQ uvádí světově první chytrý projektor se systémem Windows a procesorem Intel

Publikováno: 18. října 2022 | autor Redakce
eh620-left30.jpg

Společnost BenQ uvedla na trh model EH620. První chytrý projektor na světě určený pro business segment integrující plnohodnotný operační systém Windows je osazen procesorem Intel Celeron řady 4000.

eh620-front.jpg

All-in-one projektor EH620 se systémem Windows a všemi funkcemi s ním spojenými se rychle přizpůsobí pracovištím založeným právě na tomto operačním systému a poskytne stejnou vysokou úroveň zabezpečení, ovládání a přístupové protokoly jako firemní notebooky nebo stolní počítače. Zároveň umožňuje bez nutnosti připojení externího zařízení využít kompletní sadu aplikací Windows, od Office 365 přes Adobe Document Cloud až po Microsoft Azure nebo Zoom a další konferenční aplikace.

eh620-right30.jpg

BenQ EH620, první chytrý projektor na světě se systémem Windows, jsme vyvinuli na základně dnešního potřeb firem pro cloudové konference,“ říká Conway Lee, prezident BenQ Corporation, a dodává: „Profesionální uživatelé a týmy potřebují komplexní řešení v podobě zařízení, aplikací a prostoru pro ukládání dat, zvyšovat efektivitu schůzek, bezdrátové zabezpečení a kompatibilitu se stávajícím vybavením. Vzhledem k tomu, že se firmy opět vrací k osobním nebo hybridním schůzkám, přináší EH620, resp. integrovaný operační systém, účinnou obranu proti úniku dat v důsledku kybernetických útoků na nezabezpečená zařízení.“

Projektor lze integrovat do stávající cloudové infrastruktury, jako je Microsoft Azure. Je vybaven přihlašovacími protokoly pro ověření korporátní identity včetně individuálního přihlašování a přihlašování hostů, víceúrovňového ověření a podmíněného přístupu. Zvýšenou úroveň zabezpečení reprezentuje také pokročilé 128bitové šifrování AES a ochranou bezdrátového připojení WPA2, nechybí ani technologie Intel Secure Boot chránící před malwarem.

BenQ EH620 je certifikován společností Onward Security Corporation, prošel bezpečnostním auditem Black Box Test bez nálezu zranitelnosti v operačním systému, síťových službách, bezdrátových protokolech, správě hesel, zabezpečení přístupu a hardwaru. Toto hodnocení zaručuje celkový vynikající stav zabezpečení nového chytrého projektoru.

eh620-top-housing.jpg

Nejnovější procesor Intel Celeron řady 4000 byl plně integrován ve spolupráci vývojových týmů BenQ a Intel. Uživatelům tak projektor nabízí volnost bez nutnosti připojení externího zařízení se jednoduše přihlásit přímo do firemní sítě a okamžitě zahájit schůzky a videokonference na 150palcové obrazovce s FullHD rozlišením. Přístup do obchodu Microsoft Store dále umocňuje univerzálnost a možnost sofistikovaných řešení různých scénářů a náplně schůzek prostřednictvím stažení jakékoli vhodné aplikace.

Maximálně intuitivní orientaci v systému Windows 11 IoT Enterprise podporuje uživatelské rozhraní BenQ Uni Launcher. Pro spolupracovníky využívající zařízení s operačními systémy iOS, Mac OS a Android nabízí projektor bezdrátovou projekci bez nutnosti instalace ovladačů přes Miracast, Airplay, Google Cast a funkci BenQ InstaShare poskytující zrcadlení do až 4 oblastí rozdělené obrazovky.

eh620-back.jpg

Firemní projekční řešení je ideální pro snadnou integraci do stávajícího ekosystému firmy založeného na operačním systému Windows společně s dalšími zařízeními, jako jsou tablety, interaktivní tabule a různé chytré kamery. Instalaci zjednodušuje automatické lichoběžníkové zkreslení, automatická volba režimu obrazu a zvuku reprezentovaného dvěma 5W reproduktory. IT oddělení ocení automatické aktualizace firmwaru OTA a plnou kompatibilitu s řídicími systémy Extren, Creston, AMX a PJ Link.

BenQ EH620 bude k dispozici v polovině listopadu 2022 za doporučenou koncovou cenu 38 590 Kč s DPH v České republice, resp. 1575 euro s DPH na Slovensku.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.