BenQ uvádí na trh osvětlení k monitoru ScreenBar Halo

Publikováno: 23. září 2022 | autor Redakce
benq-screenbar-halo-workplace.jpg

BenQ uvádí ScreenBar Halo. Unikátní osvětlení k monitoru, které zajistí kvalitnější světelné prostředí při práci i zábavě.

Technologičtí nadšenci a nároční uživatelé sedící před monitory dlouhé hodiny mohou využít výhod nové série BenQ Monitor Light, resp. modelu ScreenBar Halo.

benq-screenbar-halo.jpg

Inovativní design novinky využívá patentovaný upevňovací klip, kterým lze světlo osadit k jakémukoli monitoru včetně zakřivených, a to bez nutnosti použití šroubů nebo lepení. Nabízí funkci předního a zadního osvětlení, které lze zapínat a vypínat přes bezdrátové ovládání a nastavovat v různých úrovních jasu a teploty světla.

benq-screenbar-halo-preview.jpg

Přední světlo zajišťuje intenzivní osvícení s jasem 500 luxů na 63×40 cm velké ploše stolu, zabraňuje odrazu od obrazovky a snižuje účinky a nebezpečný vliv blikání a modrého světelného spektra. Integrovaný snímač okolního osvětlení automaticky upravuje jas, zatímco bezdrátový ovladač umožňuje manuální ovládání jedním dotykem včetně změny režimů.

benq-screenbar-halo-workplace.jpg

Zadní světlo je osazeno difuzorem rovnoměrně rozptylujícím světlo na velkou plochu za monitorem tak, aby vytvořilo příjemné nerušivé prostředí.

BenQ ScreenBar Halo je k dispozici u vybraných prodejců či prostřednictvím oficiálního obchodu BenQ za doporučenou koncovou cenu 4190 Kč, resp. 169 euro včetně DPH.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.