BenQ představuje inovované projektory pro vzdělávací segment

Publikováno: 22. září 2017 | autor Redakce
BenQ

Společnost BenQ uvedla na trh novou sérii projektorů MW826ST, MX825ST, MW809ST a MX808ST pro vzdělávací segment. Jsou osazeny nejnovějšími technologiemi včetně prachově uzavřeného designu.

Bezprachový design díky BenQ Dust Guard

Prach je nedílnou součástí vnějšího i vnitřního prostředí a je hlavním zdrojem poškozování a výkonnostní degradace projektorů včetně snižování jejich životnosti. Proto BenQ integrovalo do projektorů ochranu proti prachu odpovídající hodnocení IP5X nebo lepší. Revoluční technologie BenQ Dust Guard využívá uzavřený optický systém, pokročilé senzory na barevném kolečku a vysoce kvalitní provedení prachových filtrů, aby zabránilo průniku částic až do velikosti PM2,5 (2,5 mikrometru). Díky tomu prodlužuje životnost bez rozkladu barev v prašných místnostech.

Projektory prochází několika přísnými testy v prostředí s vysokou koncentrací jemného prachu a sazí. BenQ Dust Guard využívá tři stupně ochrany:

  • Uzavřený optický systém plně chrání DLP čip, barevná kolečka a veškeré komponenty optiky, aby se zabránilo poruše, viditelným skvrnám na obrazu a rozkladu barev. Tím významně redukuje náklady na servis.
  • Antiprachové senzory zabraňují akumulaci prachu na barevných kolečkách a prodlužují tak optimální výkon bez blikání, eliminují projekci abnormálních barev nebo vypnutí kvůli prachu. Tzv. „Hall senzor“ dostupný na vybraných modelech je až 7krát účinnější a odolnější než tradiční senzory.
  • Pokročilé prachové filtry pohlcují až 90 % částic PM10 (10 mikrometrů), mezi které řadíme například prach nebo pyl. Určité modely s technologií Dust Guard jdou ještě dál a díky dvěma filtrům blokují zbytky křídy a dalších částic velikosti PM2,5 bez omezení proudění vzduchu.

Intuitivní a interaktivní

Snadným zapojením BenQ PointWrite technologie se z každého podkladu stane interaktivní tabule s možností ovládání několika prsty a zobrazení několika různých ploch. Projektory podporují bezdrátový přenos obsahu přes QCast nebo kabelově pomocí MHL.

Efektivní správa a instalace

Nové projektory BenQ plně podporují síťové ovládací systémy Crestron, AMX, PJ Link a Extron a poskytují centralizovanou správu projekce na více displejích skrze BenQ Multiple Display Administrator. Samozřejmostí je pohodlné a rychlé nastavení projekční plochy.

Ceny a dostupnost:

BenQ MW826ST je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 24 990 Kč s DPH v České republice a 953,9 euro s DPH na Slovensku.

BenQ MX825ST je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 22 990 Kč s DPH v České republice a 876,9 euro s DPH na Slovensku.

BenQ MW809ST je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 21 990 Kč s DPH v České republice a 839,9 euro s DPH na Slovensku.

BenQ MX808ST je k dispozici na trhu za doporučenou koncovou cenu 19 990 Kč s DPH v České republice a 726,9 euro s DPH na Slovensku.

Pro více informací o nových projektorech BenQ navštivte http://business-display.benq.com/

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.