Barevné tiskárny štítků doplňují řadu zařízení společnosti Epson pro tisk štítků podle potřeby

Publikováno: 22. ledna 2022 | autor Redakce
epson

Epson představil dvě nové barevné tiskárny štítků ColorWorks C4000e, které doplňují řadu barevných tiskáren štítků Epson a nabízejí flexibilní, rychlé a cenově efektivní řešení pro interní vytváření štítků ve firmách všech typů a velikostí.

Díky kompaktní velikosti je řada ColorWorks C4000e ideální pro umístění na stůl v menších firmách s omezeným prostorem. Ideální pro firmy v různých odvětvích, od potravin a nápojů přes chemické a farmaceutické až po tvorbu vstupenek. Tiskárny umožňují interně a podle potřeby vytvářet štítky vysoké kvality v malých až středních objemech.

epson

Z této řady si lze vybrat modely s matným nebo lesklým černým inkoustem, aby uživatelé mohli vytvářet ostrý černý text a detailní obrázky bez ohledu na to, jaké médium používají. Model s matným černým inkoustem poskytuje tmavší černou na matných médiích a detailnější obraz na běžných médiích. Model s lesklým černým inkoustem umožňuje vysoce kvalitní tisk na širší řadě substrátů, přičemž nejlepších výsledků dosahuje u syntetických a lesklých médií. Oba modely používají stejný azurový, purpurový a žlutý inkoust.

Řada Epson C4000e je vytvořena na základě oceňované technologie Precision Core společnosti Epson a umožňuje tisk vysoce kvalitních štítků ve vysokém rozlišení. Funkce shody barev (ICC profil a nástroj pro shodu přímých barev) pomáhá dosáhnout působivých výsledků. Jednotlivé zásobníky pigmentového inkoustu zajišťují tvorbu rychleschnoucích, vysoce detailních štítků, které jsou odolné proti rozmazání, vodě a vyblednutí.

epson_2

Řada C4000e nabízí množství snadno použitelných funkcí a vylepšené možnosti připojení, což umožňuje větší flexibilitu tisku. Integrace a možnosti připojení jsou usnadněny díky sadám SDK pro IOS a Android (poskytovaných společností Epson), které umožňují jednoduchý a intuitivní tabletový tisk, a integračním nástrojům poskytujícím komplexní řešení pro variabilní data podle potřeby. Ovladače jsou k dispozici pro ESC Label, Linux a Mac.

„Model C4000e je významným krokem vpřed ze dvou důvodů,“ říká Robert Matuška, Business Account Manager společnosti Epson CZ&SK. „Zaprvé naplňuje potřebu trhu ohledně stolní tiskárny, která dokáže zajišťovat snadný a spolehlivý tisk štítků vysoké kvality, a zadruhé to znamená, že Epson nyní nabízí řešení pro tisk štítků podle potřeby pro firmy všech typů a velikostí.“

K dispozici je také (volitelný) hardwarový klíč Wi-Fi poskytující možnost tisknout kdekoli a kdykoli. Vzdálená konfigurace, údržba, monitorování a správa flotily zařízení se provádí přes jednoduché webové rozhraní.

epson_3

Tiskárna má také velký (2,7 palce) zobrazovací LCD panel, díky kterému je její používání výjimečně snadné, a také automatický ořezávač, který může snadno vyměnit uživatel, a není tak třeba volat technika.

Pro naprosto bezstarostný provoz společnost Epson po dobu platnosti záruky a služby CoverPlus a v rámci svých zásad spravedlivého používání ručí za všechny díly (včetně tiskové hlavy). Tiskárny ColorWorks CW-C4000e(Bk) a CW-C4000e(Mk) budou dostupné od jara 2022.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.