Barevná exploze zvuku s reproduktorem SSS 3100

Publikováno: 23. března 2023 | autor Redakce
reproduktor-sencor-sss-3100.jpg

Ať už jedete na hory či k moři, nebo plánujete pořádnou párty, nový Bluetooth reproduktor SENCOR SSS 3100 se postará o tu správnou atmosféru. Dynamické světelné prvky a kvalitní zvukový procesor z něj dělají krále večírků.

Spadl vám omylem do bazénů, nebo vám ho někdo polil? Nevadí. Díky voděodolnému provedení se stupněm krytí IPX5 se mu nic nestane. Lehce přenosný reproduktor SSS 3100 si tak můžete vzít s sebou kamkoliv. Barevné světelné efekty si snadno nastavíte dle své preference, stejně tak je jednoduše vypnete. O čistý a dynamický zvuk se starají dva pasivní zářiče a dva reproduktory s maximálním výkonem 60 W.

reproduktor-sencor-sss-3100.jpg

Mezi další výhody určitě patří vysoká kompatibilita. Milovníci karaoke a proslovů ocení mikrofonový vstup. Posluchači rádia pak zabudované FM rádio. Pokud jste muzikanti a chcete pouštět vlastní nezveřejněnou tvorbu, přijde vám vhod připojení přes USB. Díky technologii True Wireless Stereo pak snadno připojíte další reproduktory. Nechybí ani audio vstup Aux.

Výdrž reproduktoru SSS 3100 je až 7 hodin. Po vybití jej snadno dobijete pomocí USB-C kabelu, který je součástí balení stejně tak jako externí kabel Aux a uživatelská příručka. Pořídit si jej můžete již od 1 499 Kč.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.