ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Publikováno: 21. listopadu 2021 | autor Redakce
ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Počítač i OLED TV: 13,3" OLED notebook s odnímatelnou klávesnicí a operačním systémem Windows 11.

ASUS představil Vivobook 13 Slate OLED – zařízení typu 2v1 s operačním systémem Windows 11. Zastane tak funkci více zařízení určených pro práci a zábavu. Vivobook 13 Slate OLED je univerzální osobní společník vybavený dotykovým OLED displejem a čtyřjádrovým procesorem Intel.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Vivobook 13 Slate OLED nabízí odnímatelnou klávesnicí plné velikosti a pouzdro se stojánkem, který umožňuje sledovat displej v úhlu až 170°. K dispozici je i vysoce přesný stylus ASUS Pen 2.0, který je uložen v praktickém magnetickém držáku, aby byl vždy po ruce. Zařízení je stejně dobře použitelné v režimu na šířku i na výšku, s klávesnicí či bez ní, takže psaní či sledování v jakémkoli úhlu a v jakémkoli prostředí je snadné a pohodlné.

  • Vaše soukromá OLED televize: 13,3" dotykový OLED displej s certifikací Dolby Vision PANTONE Validated; zvuk Dolby Atmos se čtyřmi reproduktory; WiFi 6 s funkcí ASUS WiFi Master.
  • Poznamenejte si nebo nakreslete cokoli vás napadne: nový stylus ASUS Pen 2.0; 4096 úrovní přítlaku; čtyři vyměnitelné hroty pera; funkce Bluetooth jediným kliknutím pomocí klávesové zkratky.
  • Všestranný počítač: čtyřjádrový procesor Intel s frekvencí 3,3 GHz; magneticky připojitelná klávesnice plné velikosti s velkým touchpadem; podpora aplikace Intel Bridge pro OS Android.
  • Kvalitnější videohovory: přední 5Mpx a zadní 13Mpx kamera pro čisté videohovory a skvělé fotografie; AI Noise-Canceling Audio zajistí křišťálově čistý přenos hlasu.
  • Exkluzivní umělecké edice: vedle standardního modelu budou na začátku roku 2022 v prodeji dvě exkluzivní umělecké edice.

Už za pár měsíců, na začátku roku 2022, bude Vivobook 13 Slate OLED k dispozici v několika jedinečných edicích včetně dvou uměleckých, vytvořených ve spolupráci s předními moderními umělci Stevenem Harringtonem a Philipem Colbertem. Tyto exkluzivní edice tematicky odrážejí moderní popkulturu a vyjadřují skutečnou individualitu, kterou nový Vivobook od ASUSu představuje.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Vaše osobní OLED televize

Nový Vivobook 13 Slate OLED je mistrem zábavy díky velkému 13,3palcovému dotykovému OLED displeji s technologií Dolby Vision, který dokáže zobrazit 1,07 miliardy barev, čímž zcela překonává běžné tablety. Tento brilantní displej nabízí širokoúhlý poměr stran 16:9, který při sledování filmů a televizních pořadů poskytuje mnohem lepší zážitky ze sledování v porovnání s displeji s poměry stran 16:10 nebo 4:3. Pyšní se také certifikací PANTONE Validated se 100% gamutem DCI-P3 v kino kvalitě pro přesné a živé barvy. Standard DisplayHDR True Black 500 zaručuje skutečně černou barvu. V kombinaci s neuvěřitelným kontrastním poměrem 1 000 000:1 to znamená, že vynikne každý detail, a to i v těch nejtmavších scénách. OLED displej nabízí rychlou dobu odezvy 0,2 milisekundy a výbornou ochranu očí díky přirozeně nižším úrovním modrého světla (až o 70 % nižším než u LCD displeje), garantovanou certifikátem TÜV Rheinland.

Aby byl zážitek ze zábavy kompletní, nechybí ve výbavě výkonný zvukový systém Dolby Atmos se čtyřmi reproduktory, který pomocí inteligentního zesilovače rozezvučí čtyři širokopásmové reproduktory na maximální možnou hlasitost bez zkreslení, tj. až 3,5krát hlasitěji než se standardním zesilovačem. Výsledkem je plný, bohatý a čistý zvuk.

Streamování videí a hraní v cloudu vyžaduje rychlé a stabilní připojení, a proto ultrarychlou WiFi 6 vylepšuje technologie ASUS WiFi Master zajišťující spolehlivé připojení. Majitelé novinky mohou těchto výhod využít na měsíc zdarma díky přibalené kartě Xbox Pass.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Žádný tvůrčí nápad nesmí přijít nazmar

Zábava nemusí být vždy pasivní. I proto Vivobook 13 Slate OLED fandí kreativcům, pro které má připraven citlivý dotykový displej a přesné pero ASUS Pen 2.0. Praktický stylus je zcela kompatibilní s protokolem Microsoft Pen 2.0. Stačí jej vyjmout z magnetického držáku a můžete psát, kreslit nebo vytvářet poznámky. K dispozici je 4096 úrovní přítlaku, síla hrotu pera 5 až 350 gramů a vzorkovací frekvence 266 Hz. Čtyři vyměnitelné hroty nabízí různé textury, které napodobují tužky 2H, H, HB a HB, a poskytují tak skutečně přirozený pocit při skicování a kreslení. Nabíjení stylusu je hračkou, probíhá pomocí libovolné USB-C nabíječky. Po spárování přes Bluetooth stačí zmáčknout funkční tlačítko a využít další možnosti, například pořizování snímků obrazovky nebo přechod na další stránku prezentace. Navíc můžete na měsíc zdarma vyzkoušet službu Adobe Creative Cloud, která nabízí přístup ke všem světoznámým kreativním aplikacím Adobe.

ASUS Vivobook 13 Slate OLED (T3300)

Váš všestranný počítač

ASUS Vivobook 13 Slate OLED vyniká produktivitou na cestách. Stačí připnout magneticky odnímatelnou klávesnici, a je připraven rychle zpracovávat důležité úkoly. Středy kláves jsou rozmístěny 19,05 mm od sebe (stejně jako u standardní stolní klávesnice) a mají zdvih 1,4 mm. Pohodlí při psaní zvyšují i vypouklé krytky kláves. Velký touchpad má vynikající odezvu i přesnost a je opatřen speciální povrchovou úpravou s hedvábně hladkým povrchem.

Svižný výkon zajišťuje čtyřjádrový procesor Intel s frekvencí 3,3 GHz a další špičkové komponenty, mezi něž patří až 256 GB PCIe Gen 3.0 x4 SSD úložiště a rychlé operační paměti LPDDR4X o kapacitě až 8 GB. Technologie Intel Bridge umožňuje spustit jakoukoli aplikaci pro systém Android v systému Windows 11, čímž se otevírá zcela nový svět produktivity a zábavy.

Potřebujete připojit USB zařízení, sluchátka či přenést nějaké soubory? Žádný problém, připraveny jsou dva USB-C porty, audio konektor nebo čtečka microSD karet. Pro rychlé přihlášení jedním dotykem je volitelně k dispozici i snímač otisků prstů na zapínacím tlačítku.

Jednoduché je také nabíjení 50Wh baterie, která garantuje dlouhou výdrž. Díky funkci USB-C Easy Charge ji lze nabíjet z powerbanky nebo pomocí téměř jakékoli USB-C nabíječky. Přibalená nabíječka nabije zařízení na 60 % kapacity za pouhých 39 minut.

Kvalitnější videohovory

Vivobook 13 Slate OLED nabízí dvě kamery – 5Mpx přední snímač pro čisté videohovory a 13Mpx zadní objektiv pro pořizování čistých fotografií nebo videí. O jasný zvuk během videohovorů, kterých se účastní více lidí, se stará funkce potlačení šumu pomocí umělé inteligence.

Exkluzivní edice

Vedle standardního modelu bude Vivobook 13 Slate OLED již brzy v prodeji rovněž ve dvou exkluzivních variantách Artist Edition, které odrážejí současnou popkulturu a oslavují individualitu. V prodeji se objeví na začátku roku 2022. Vznikly ve spolupráci s výtvarníky Stevenem Harringtonem a Philipem Colbertem. Steven Harrington je současný kalifornský umělec a jím koncipovaná Artist Edition nabídne jedinečný design inspirovaný jeho svéráznými uměleckými díly. Verze od Philipa Colberta je pro změnu surrealistickým pojetím tohoto londýnského umělce.

Všechny speciální edice nabídnou speciální stojánek, tapetu, speciální krabici, pouzdro, klávesnici, pevný kryt a samolepky na klávesnici. K notebooku v edici od Philipa Colberta dostanou jeho majitelé i pár tkaniček do bot z limitované edice. V balení standardní edice modelu Vivobook 13 Slate OLED nechybí klávesnice, pouzdro, které má i funkci stojánku, a stylus ASUS Pen 2.0.

Notebook bude ke koupi v České republice v polovině ledna 2022.

 


 

Už máte listpadové vydání časopisu FOTOVDEO?

Fotografický akt patří mezi ty nejkrásnější a nejstarší fotografické disciplíny. Vychází samozřejmě ze vzorů děl slavných malířů a sochařů a dokázal přivést pohled na krásu lidského těla k určité dokonalosti. Není to disciplína jednoduchá, patří k mistrovským, a ne každému se jeho pokusy jí zvládnout daří. O to více jsme rádi, že vám tuto krásu můžeme v našem listopadovém vydání nabídnout.

Něžná krása listopadového FotoVideo

Máme radost z výborného návratu Adolfa Ziky, který aktuálně opět drží svůj foťák hodně intenzivně v rukou a tvoří a raduje se z každé nové fotky. Jeho úspěchy na poli dokumentárního filmu jsou sice vynikající, ale jeho nové fotky nám přesto hodně chyběly. Stihne to všechno najednou? Jaké jsou jeho plány? O tom se dočtete v docela velkém rozhovoru, který jsme dokončili těsně před uzávěrkou.

Jérôme Sessini – mimořádný člověk a vynikající fotograf. Povedlo se nám ho na chvíli zastavit a získat od něj několik odpovědí na naše otázky, a hlavně ty jeho fotky! Podívejte se, jak fotí člen proslulé agentury Magnum Photos a to hned v úvodu listopadového vydání.

Nechat se školit perfektním Liborem Vaicenbacherem, navíc až v jihoamerickém Ekvádoru, musí být neskutečným zážitkem. Přečtěte si a můžete se třeba i kochat: „Tlumené barvy a umírněný design vysokohorských druhů ptáků už brzy měla vystřídat záplava barev a tvarů na úpatí vulkánu Sumaco…“ je to vážně zážitek.

A co takhle tradiční kalendář Jiřího Ksandra, opět plný citlivé nahoty a excelentně laděné barevnosti? Všimli jste si, že v tomto vydání střídáme nádheru lidského těla s dokonalými záběry přírody? To potvrzuje další článek, který si dovolíme doporučit vaší pozornosti: Jak na ledňáčky s Davidem Zemanem. Neposedný a nádherně barevný ledňáček je častým a náročným objektem zájmu mnoha fotografů, a tak jim třeba Davidovy zkušenosti přijdou vhod.

Časopis FOTOVIDEO 2021 11

Nezapomeňte si občas prohlédnout některé z videí, která vám v našich článcích nabízíme formou QR kódu. Dozvíte se ještě více…

A máme tu druhé téma 22. ročníku soutěže Fotograf roku

Jdeme do ulic má uzávěrku 28. 11. 2021

Street photography (česky pouliční fotografie) je dokumentární disciplína, užívající techniky přímé fotografie, tedy co nejvíce realismu bez jakékoliv manipulace nebo technického zkreslení. Soustředí se na konkrétní okamžiky (nejen v ulicích), které kolem nás plynou, a ty se snaží fotograf v nezměněné formě zachytit a zaznamenat.

Více na: http://fotografroku.ifotovideo.cz

Časopis FOTOVIDEO 2021 11 obsah

Z listopadového vydání časopisu FotoVideo vám například vybíráme:

INTERVIEW: Jérôme SESSINI

„Nemám rád rigidní kategorie“, říká člen Magnum Photos

INTERVIEW: Jérôme SESSINI

ROZHOVOR: ADOLF ZIKA

„Všechno je jinak, ale tenkrát v Mánesu jsem to myslel vážně!“

ROZHOVOR: ADOLF ZIKA

DIVOKÁ PŘÍRODA: ŠKOLNÍ VÝLET Do EKVÁDORU

Zdejší příroda splňuje tři základní ,nej‘

DIVOKÁ PŘÍRODA: ŠKOLNÍ VÝLET DO EKVÁDORU

PRAXE: NAŠE FOTOPORADNA

Proč si neusnadnit práci s prioritami?

PRAXE: NAŠE FOTOPORADNA

TECHNIKA: NENÍ FILTR JAKO FILTR

Nová značka H&Y mění hru na našem trhu

TECHNIKA: NENÍ FILTR JAKO FILTR

FOTOGRAF ROKU: KOMU PATŘÍ VÍTĚZSTVÍ V 11. KOLE?

O překvapení nebývá v naší soutěži nouze

FOTOGRAF ROKU: KOMU PATŘÍ VÍTĚZSTVÍ V 11. KOLE?

… a další a další důležité, inspirativní i praktické články

Je čas na nové předplatné! Vyberete si některou ze čtyřčlenných sad brašniček Lowepro, paměťovou kartu LEXAR, módní tašku či parfém, předplatné ZONER? Vybírejte rychle, jednotlivé dárky jsou v omezených počtech! Objednání předplatného FotoVideo stejně jednoduché, jako v jiných e-shopech!

Vybírejte si na našem webu: http://www.ifotovideo.cz/rubriky/predplatne/

Doporučujeme! Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji na stáncích a v prodejnách, a ještě k tomu levněji za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! Šetříte tak své peníze a ještě vyděláte. Takové je naše předplatné!

Něžná krása listopadového FotoVideo

 

 

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.