2 nové stabilizátory Rollei Steady Butler Mobaile a Rollei Steady Butler Action

Publikováno: 24. září 2018 | autor Redakce
rollei-steady-butler-mobile.jpg

Už jsme si zvykli natáčet a fotit svými smartphony téměř cokoli, o čemž svědčí naše stálá praktická rubrika Mobilní focení, lektorovaná nyní Karlem Pobříslem. Jak ale udělat dokonalá videa a portréty bez stativu, když to jednou rukou těžko zvládáme?

A pokud máte akční kameru, tak tohle je pro ni to pravé. Rollei Steady Butler Action představuje kompaktní a odolný stabilizátor, speciálně navržený právě pro akční kamery. I zde pokročilý tříosý systém reaguje na jakýkoli pohyb a vyhladí malé i výrazné zakolísání obrazu.

Rollei Steady Butler Mobile

Na toto příslušenství jsme v redakci narazili před časem a řekli si, že se o něm musíme určitě zmínit. Různých gimbalů a tyčí existuje na trhu už řada, ale jsou takhle propracované? Rollei Steady Butler Mobile představuje poměrně velmi kompaktní a odolný stabilizátor, se kterým můžete spolehlivě vytvářet fotografické snímky i videokompozice na Instagram nebo Snapchat. Tento je speciálně navržen pro chytré mobilní telefony(podobný představujeme níže). Pokročilý tříosý systém reaguje na veškeré pohyby a vyhlazuje malá i výrazná zakolísání obrazu.

Rollei Steady Butler Action

Filmujeme akčně jako o závod Díky výše uvedenému systému máte postaráno o precizní stabilitu záběrů při natáčení akčních scéna dynamicky se odvíjejících videí přímo z ruky a ze všech úhlů. Nikdo nepozná, že jste natáčeli v náročných podmínkách nebo v pohybu. Umožní vám získat unikátní záběry při sportu, na dovolené, party nebo hudebních festivalech a při dalších vašich outdoorových dobrodružstvích.

Více o těchto skvělých stabilizátorech naleznete už v zářijovém vydání časopisu FotoVideo!

FotoVideo 10/2018

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.