XPPen podporuje fotografy

Publikováno: 6. dubna 2022 | autor Redakce
XPPEN novy image

Připravili jsme pro vás další soutěžní kategorii Fotografa roku o grafickě tablety XPPen pro snadnější úpravu fotografií. Téma této kategorie je naprosto volné, takže kreativita je jen a jen na vás. Zaujměte porotu a vyhrajte!

XPPEN novy hlavni

Upravujte své fotografie rychle a přesně pomocí grafických tabletů XPPen. Vyměňte myš za dotykové pero a uvidíte ten rozdíl v přesnosti a rychlosti vaší práce na postprodukci. Tablety XPPen jsou vybavené programovatelnými expresními tlačítky a multifunkčním kruhovým ovladačem, který slouží podobně, jako kolečko myši. Protože je XPPen skvělým nástrojem pro jakékoliv postprodukční úpravy, není soutěž omezena žádným fotografickým žánrem.

XPPEN novy image

Jaká jsou pravidla této soutěžní kategorie?

Název soutěžní kategorie:

XPPen podporuje fotografy

Téma:

Volné

Postup:

Vytvořte a upravte své fotografie na volné téma a vložte je do soutěže.

Kolik fotografií:

Každý soutěžící může vložit až 10 soutěžních příspěvků, které mohou být pouze jeho autorským dílem!

Jak soutěžit:

Vkládejte své snímky dle obecných podmínek soutěže Fotograf roku zde:

Kontrolujte si:

Vaše snímky se po vložení do této soutěžní kategorie objeví v soutěžní galerii, ve které uvidíte i fotografie vašich soupěřů, Galerii najdete zde:

Kdo vyhrává:

Vyhrávají první 3 nejlepší.

Uzávěrka:

5. září 2022

XPPEN novy logo

Krásné ceny, které čekají na vás:

Z fotografií vložených do této kategorie vybere soutěžní porota tři nejzdařilejší, jejichž autory odměníme grafickým tabletem XPPen takto:

1 cena: XPPen Innovator 16

Displejový grafický tablet pro náročné. Plně laminovaný 15,6palcový displej s pozorovacím úhlem 178° a skvělým barevným rozsahem 125 % sRGB. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera, multifunkční otočný ovladač a 8 expresních tlačítek pro rychlejší práci.

XP_PEN Innovator 162 cena: XPPen Deco Pro MW

Bezdrátový grafický tablet profesionální řady bez displeje. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera, multifunkční otočný ovladač a 8 expresních tlačítek pro rychlejší práci. Tablet získal ocenění Red Dot Design Award

XPPen Deco Pro MW_NOVY

3 cena: XPPen Deco Pro SW

Bezdrátový grafický tablet profesionální řady bez displeje. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera, multifunkční otočný ovladač a 8 expresních tlačítek pro rychlejší práci. Tablet získal ocenění Red Dot Design Award.

XPPen Deco Pro SW_NOVY

Všichni tři ocenění získají zároveň i celoroční předplatné časopisu FotoVideo.

Neváhejte a vkládejte své fotografie do speciální soutěžní kategorie s názvem XPPen podporuje fotografy

O společnosti XPPen

Od svého založení v roce 2005 v Japonsku se společnost XP-Pen zaměřuje na výzkum a vývoj grafických tabletů a příslušenství. V grafických tabletech používá vlastní pasivní technologii. Tablety XPPen se prodávají ve více než 100 zemích a regionech po celém světě a těší se dobré pověsti v oboru. Cílem XPPen je vybavit každého umělce digitálního věku nástroji a technologiemi, které budou vyhovovat jeho individuálním potřebám.

Více informací: www.xppen.tech/pro-fotografy

XPPEN novy logo

 

Dotazy a připominky:

Neváhejte a posílejte obratem na na fotografroku@atemi.cz

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.