Vyhrajte v soutěži Fujifilm Photo Awards II.

Publikováno: 28. listopadu 2023 | autor Redakce
Fujifilm Photo Awards hl

Časopis FotoVideo má tu čest být mediá,lním partnerem druhého ročníku soutěže Fujifilm Photo Awards, která v loňském ročníku zaznamenala nebývalý počet účastníků s vysokou kvalitou fotografických příspěvků.

Jedná se o soutěž pro všechny fotografy, tedy profesionály všech úrovní a samozřejmě amatéry, kteří si mohou vybrat z osmi vynikajících soutěžních kategorií!

POULIČNÍ ŽIVOT

Zachyťte každodenní život na veřejných místech v nearanžovaných situacích.

MOMENTY

Během svateb, oslav, koncertů a dalších životních i kulturních událostí se pro fotografa naskýtá možnost zachytit lidské momentky nabité emocemi.

KRAJINA

Krajinná fotografie je umění zachytit snímky přírody a exteriéru takovým způsobem, který divákovi navodí pocit, jako by tam sám byl.

V POHYBU

Zaostřeno na sportovní události. Fotbalová utkání, sjezdy na lyžích nebo třeba taneční trénink – to všechno jsou příležitosti k pořízení výjimečných snímků.

PORTRÉT

Vyfotit portrét znamená zachytit nejen člověka jako takového. Znamená to zachytit esenci jeho osobnosti, identitu a přístup.

GASTRO

Zachytit jídlo tak, aby vypadalo atraktivně pro oko i chuťové pohárky, si žádá trpělivost a cit pro detail. Důležitou roli zde hrají tvary, textury, barvy a správné světlo.

KREATIVNÍ FOTOGRAFIE

Abstrakt, hra se světlem a texturami, konceptuální snímky… Na scénu se dostávají různé tvary, barvy a nové podoby každodenních okamžiků.

KLASICKÁ FOTOGRAFIE

Klasická fotografie nás vrací k kořenům fotografického umění. Tato kategorie vyzývá účastníky, aby se inspirovali tradičními prvky fotografie.

FujiFilm Photo Awards in

POROTCI

Soutěž bude hodnotit 18 porotců zvučných jmen jako Dan Vojtěch, Jakub Cejpek, Marie Bartošová, Richard Krause, Stanislav Petera, Jan Pelikán, David Gaberle, Ondřej Dufek a další a další.

CENY PRO VÍTĚZE

První tři místa získají možnost zúčastnit se workshopu s jedním z Ambasadorů Fujifilm, vyzkoušet si produkty této značky a získat tak i další zkušenosti od profesionálních fotografů.

Dalšími cenami jsou:

VOUCHERY

10.000,- KČ

5000,- KČ

3000,- KČ

NA FUJIFILM PRODUKTY

VYBAVENÍ OD

PEAK DESIGN

VOUCHERY

5.000,- KČ

3000,- KČ

1000,- KČ

NA SLUŽBY FUJILAB.CZ A KVALITNIFOTKY.CZ

a další a další!

Své fotografie můžete nahrávat okamžitě a nejlépe:

ZDE

Nahrávat své soutěžní fotky můžete do 31.1.2024 24:00 !

 

 

 

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.