Vítězem VII.tématu soutěže Fotograf roku 2016 je David Havelík

Publikováno: 29. června 2016 | autor Redakce
David Havelík, Noční lunapark

Vítězem VII.kola soutěže Fotograf roku 2016 v hodnocení odborné poroty se stal David Havelík a získal tak 150 bodů do průběžného hodnocení této nejstarší a největší fotografické soutěže vytrvalosti v České a Slovenské republice.

V sedmém kole soutěže Fotograf roku 2016 se soutěžilo na téma ABSTRAKTNÍ FOTOGRAFIE a konkurence byla opět velká. V červencovém vydání časopisu FotoVideo naleznete vítěznou fotografii Davida Havelíka, kterému blahopřejeme a spolu s ní i devatenáct dalších, které také získaly body do průběžného pořadí této naší fotografické soutěže.

O SOUTĚŽI FOTOGRAF ROKU

Od pondělí 27.6. jsme spustili nový web soutěže Fotograf roku!

Naše úspěšná soutěž, kterou jsme zahájili ročníkem 2001, pokračuje i v letošním roce za partnerské účasti těch nejvýznamnějších fotografických firem. Je rozšířená! Má dvanáct široce otevřených témat a spoustu zajímavých kategorií. Soutěž Fotograf roku je všestranná, univerzální, vyžaduje talent a schopnost přizpůsobit se každému tématu a jejích dvanáct témat vás po celý rok nenechá spát.

V ročníku 2016 vaše fotografie hodnotí odborná porota ve složení: Zbyněk Cincibus a Michal Fanta. Více o naší porotě najdete zde.

Od října 2015 můžete nahrávat fotografie do tohoto ročníku soutěže Fotograf roku. Osm kol už je uzavřených.

OTEVŘENÁ TÉMATA SOUTĚŽE FOTOGRAF ROKU 2016

Do těchto témat můžete stále nahrávat svoje soutěžní snímky:

FotoVideo 7/2016

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.