Soutěžní kategorie #FOTOLOKACE VYHODNOCENA

Publikováno: 22. ledna 2023 | autor Redakce
#FOTOLOKACE - Miloslav Janovský hl

Vítězem této kategorie soutěže Fotograf roku se stal Miloslav Janovský, který získává právo na publikaci vlastního textu k vítězné sérii spolu s fotografiemi v některém z příštích vydání časopisu FotoVideo.

Jak zně"lo zadání?

"Nafoťte 6 až 8 fotografií (ne méně a také ne více!) vaší oblíbené a pokud možno hodně zajímavé fotolokace a vložte je do této kategorie Fotografa roku očíslované s jednotnými popisky sestávajícími vždy z čísla fotografie z vaší série, Fotolokace, názvu lokace a jména a příjmení autora. Současně si spolu s hi-res fotografiemi připravte „do zásoby“ krátký článek o této lokaci a ten si i s originály původních fotografií uschovejte.

Soutěžní kategorie Fotografa roku s názvem #FOTOLOKACE byla uzavřena 31. 12. 2022. Hodnotila jí porota soutěže tak, jako jsou hodnocena všechna měsíční témata v kategorii hlavní. Vítěz získává zajímavé ocenění!

#FOTOLOKACE - Miloslav Janovský

Redakce FotoVideo po jeho zveřejnění ocení výsledný článek autorským honorářem ve výši 3000 Kč a požádá autora o souhlas s nabídkou tohoto materiálu 16 redakcím fotočasopisů EISA, takže se příspěvek může stát i doporučením pro ostatní fotografy i v zahraničí.

#FOTOLOKACE_Miloslav Janovský in

Vítěz současně održí i roční papírové předplatné časopisu FotoVideo a velký kalendář WOMAN 2023 od Adolfa Ziky.

Jaké bylo další pořadí?

2. místo - Lenka Krejčová

3. místo - Petra Písařovičová

4. místo - Erik Weisenpacher

5. místo - Miroslava Šindelářová

Děkujeme všem za skvělou účast a těšíme se na další soutěžení v našem nekonečném Fotografovi roku!

Fota v článku: Miloslav Janovský

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.