SOUTĚŽ NIKONPHOTOCONTEST 2018-2019! SOUTĚŽIT MŮŽE KAŽDÝ!

Publikováno: 5. listopadu 2018 | autor Redakce
npc-logo.jpg

NikonPhotoContest je mezinárodní soutěž, jejímž cílem je poskytnout profesionálním i amatérským fotografům příležitost ke vzájemné komunikaci a obohatit fotografickou kulturu.

Neville Brody znovu zvolen hlavním porotcem

Společnost Nikon vítá účast uměleckého vedoucího Nevilla Brodyho jako hlavního porotce soutěže NikonPhotoContest 2018-2019 druhý rok po sobě.

S Brodyho pracemi se setkáváme již více než tři desetiletí. Jeho tvorba sahá od obalů hudebních alb po firemní branding pro nadnárodní společnosti a má vliv na řadu umělců a fotografů.

Neville Brody komentuje:Být hlavním porotcem soutěže NikonPhotoContest 2016-2017 pro mě bylo ohromné a inspirující. Příspěvky byly úžasné a nadšení, se kterým porotci přistupovali k diskuzi o pracích, bylo skutečně dojemné. Byla to velmi cenná zkušenost a chtěl bych poděkovat všem účastníkům, kteří loni poslali své práce. Letos se těším na ještě srdečnější a inspirativnější událost.“

Přehled kategorií soutěže NikonPhotoContest 2018-2019

Letošní 37. ročník soutěže NikonPhotoContest budou tvořit tři kategorie – Open (Otevřeno), NextGeneration (Nová generace) a Short Film (Krátký film).

Tématem kategorie Open je „Change“ (Změna). Vzhledem k tomu, že žijeme v době, kdy se vše dramaticky mění – od práce přes životní styl až po klima, vyzývá společnost Nikon fotografy k zasílání příspěvků vyjadřujících změny, o které by se chtěli podělit se světem.

Tématem kategorie NextGeneration, která je určena pro fotografy do 25 let, je „Identity“ (Identita) – a společnost Nikon zde zajímají příspěvky typické pro mladší generace, které objevují, kdo jsou.

Tématem kategorie Short Film je „Hope“ (Naděje) a Nikon zde očekává příspěvky vrhající světlo naděje na naši budoucnost.

*Soutěže je otevřena všem fotografům, profesionálním i amatérským, bez ohledu na věk, pohlaví či národnost.

Příspěvky do soutěže NikonPhotoContest 2018-2019 budou přijímány od 18. října 2018 06:00 do 31. ledna 2019 05:00.

Více k soutěži společně s videm najdete přímo tady!

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.