SOUTĚŽ CEWE FOTOKNIHA ROKU ODSTARTOVALA!

Publikováno: 18. září 2019 | autor Redakce
cewe-fotokniha-roku-min-1---kopie.jpg

CEWE FOTOKNIHA ROKU je soutěž, kterou pro vás připravujeme již devátým rokem. Tisíce krásných knih, spousta výher a nové auto pro tvůrce té nejlepší knihy. Zkusíte své štěstí letos i vy?

Kdy začínáme?

Soutěž CEWE FOTOKNIHA ROKU odstartovala 1. 9. 2019 a své soutěžní knihy můžete zasílat až do 31. 8. 2020, takže budete mít spoustu času přihlásit i několik knih.

Co ceny?

Jako vždy se můžete těšit na krásné výhry. Mezi hlavní patří nové SUV Peugeot 3008, fotoaparát Nikon Z6, zájezd na Kapverdy od CK Exim Tours, zájezd do New Yorku od CK Bubo, zájezd na sportovní utkání od Futbaltour nebo pobyt na Zámku Loučeň.

cewe-fotokniha-roku-min-1---kopie.jpg

DÁREK PRO VŠECHNY! Za každou přihlášenou CEWE FOTOKNIHU od nás dostanete 250 Kč na tvorbu nové knihy.

Jak se do soutěže zapojit?

Je to jednoduché, kliknutím sem se dostanete na stránku, kde najdete přihlašovací formulář. Tam stačí vyplnit váš mail, číslo zakázky a fotosběrny, kam jste si knihu nechali zaslat (veškeré tyto informace najdete ve svém mailu s potvrzením objednávky). Hračka!

Ani letos nezapomínáme na ostatní

Každoročně soutěž podporuje charitu. Proto i letos za každou vaši přihlášenou CEWE FOTOKNIHU věnujeme 25 Kč nadačním fondům Pink Bubble a Sue Ryder.

A co porota?

Ani v letošním ročníku v porotě nebudou chybět známé tváře. Můžete se těšit na jména jako: Peter Nagy (zpěvák a předseda poroty), Jan Šibík (fotograf), Luboš Fellner (zakladatel BUBO Travel Agency), Pavel Šporcl (houslový virtuóz), Jakub Ludvík (fotograf), Jakub Vágner (cestovatel), Petr Jákl (režisér a herec), Tereza Kostková (herečka), Patricie Solaříková (herečka), Pavel Schreiber (předseda představenstva pro CEWE Česko a Slovensko), David Mináč (fotograf, herec a hudební skladatel), Christian Friege (předseda představenstva CEWE), Jana Garmontová (Slovak Press Photo) a Václav Noid Bárta (zpěvák a herec).

Veškeré informace a přihlášení do soutěže najdete tady. Těšíme se na všechny přihlášené knihy.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.