Šestý ročník světové soutěže Global XMAGE Awards 2023 odstartoval na Velký pátek

Publikováno: 30. dubna 2023 | autor Redakce
huawei.jpg

Již od roku 2017 se uživatelé z více než 170 zemí každoročně účastní světové soutěže pro nadšence mobilní fotografie. A ani tento rok tomu nebude jinak. Technologický výrobce Huawei vyhlásil nový ročník XMAGE Awards.

Letošní šestý ročník odstartoval již 7. dubna a jako každý rok oslavuje inspiraci a kreativitu ve fotografiích či videích zachycených zařízeními od Huawei na celém světě.

Název ocenění je inspirovaný technologickým a vývojovým centrem Huawei XMAGE. Od roku 2022 se XMAGE zaměřuje na optický systém, mechanickou strukturu a další vývoj fotografie. Jejich práce se osvědčila u nových smartphonů Huawei Mate 50 Pro a Huawei P60 Pro, které mohou v rámci soutěže uživatelé řádně otestovat.

Zachytit a inspirovat: Nový směr pro XMAGE Awards

Důležitá je inspirace. Ta dává uživatelům šanci stát se tvůrci a vylepšit své fotografické schopnosti. Sedmý ročník XMAGE Awards se zaměřuje na profesionální i amatérské fotografy z celého světa. V minulých ročnících byli mezi výherci také soutěžící z České republiky. Vyhrát tedy můžete i vy!

Nová kategorie Night Walk pro fotografie vytvořené ve tmě

Letošní ročník je veden v duchu inspirující kreativity v následujících kategoriích: Night Walk, Portrait, Art & Fashion, Outdoor, Hello Life, Storyboard, Action a Storytelling. Nově přidaná kategorie Night Walk vede fotografy k zachycování tajů nočního života s využitím nových vychytávek fotoaparátů v chytrých zařízeních od Huawei.

huawei.jpg

Atraktivní ocenění, noví porotci a důležité informace

Účastníky letos čekají 3 hlavní ocenění, 24 vítězství v rámci kategorie, 27 Runner-up ocenění a 5 čestných cen. Navíc vítězové mohou získat až 10 000 USD.

Tým porotců tvoří pět renomovaných profesionálů. Chen Xiaobo, vice prezident Čínské fotografické asociace; čínský módní fotograf Pei Tongtong; portugalský fotograf přírody Jose Ramos; australská portrétní fotografka Jessica Hromas a Li Changzu, vice prezident zákaznické strategie marketingového oddělení v Huawei Consumer Business Group.

Uživatelé se mohou přihlašovat přes speciální kanál XMAGE Awards 2023, kde se dozví i více informací o soutěžních podmínkách. K přihlášce je třeba přiložit fotografie nebo videa pořízená z mobilních telefonů od Huawei bez omezení data pořízení nebo modelů telefonu.

Přihlášky jsou otevřené do 15. srpna 2023, 23:59 (GMT+8), tzn. do 17:59 středoevropského času.

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.