Výsledky soutěže FANTAZIE

Publikováno: 15. prosince 2015 | autor Redakce
kristina-kazikova-jurassic-park.jpg

Obálku prosincového vydání FotoVideo zdobí jeden ze snímků soutěže Fantazie. Autorem je Michal Zahornacký. Nejde však o vítězný snímek! Výsledky a velký rozbor fotografií této soutěže najdete pouze v časopisu FotoVideo.

S potěšením přijal nabídku stát se součástí poroty soutěže Fantazie také Honza Vojtek, který je lektorem rubriky Digiškola.

S ohledem na velké množství úžasných kreativních obrazů nebyl výběr vítězů vůbec jednoduchý, ale samozřejmě jsme si ho náležitě užili.

V úzkém výběru nejlepších třiceti snímků byla kvalita tak vyrovnaná, že by se mezi vítěznou pětici mohl dostat prakticky kterýkoli z nich. Ostatně podívejte se sami na všechny soutěžní fotografie na našem facebooku ZDE.

Výsledky najdete pouze v prosincovém FotoVideo.

Nenajdete jen výčet pěti nejlepších autorů a jejich snímky, ale můžete se těšit na velký rozbor několika fotografií. Kde jsme našli malé chybky jinak dokonalých snímků? Jak autoři pojali stejný motiv? Co autor snímku přehlédl?

CENY PRO VÍTĚZE:

  • Pět autorů nejlepších fotografií bude oceněno!
  • 1.místo: vítěz získá prostor v lednovém vydání FotoVideo pro prezentaci svých vlastních fotografií v rozsahu dvou celostran.
  • 2.místo: batoh Lowepro Photo Hatchback 16l AW oranžový
  • 3.místo: brašna Lowepro Nova 160 AW černá
  • 4.místo: voucher na roční elektronické předplatné časopisu FotoVideo
  • 5.místo: voucher na půlroční elektronické předplatné časopisu FotoVideo

 

Ceny (pro 2.a 3.místo) jsou k vyzvednutí v redakci časopisu FotoVideo (Velvarská 45, Praha 6) nebo mohou být zaslány poštou na dobírku, v ceně poštovného. Vždy a v obou případech pouze po předchozí domluvě: l.zlatohlavkova@atemi.cz, tel: 233 025 514. Vouchery na elektronické předplatné pošleme vítězům na soutěžní e-mail.

FotoVideo 12/2015

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.