Staňte se THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2020 – letošní téma je Movement – Pohyb

Publikováno: 1. února 2020 | autor Redakce
eisa-maestro-comp-2020-ad-sample--1000px.jpg

Vyhrajte až 1500 €. Snímky můžete zaslat nejpozději do 1. května 2020. THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2020, která je svým dosahem a účastí porotců z celého světa celosvětová. Vítěz českého národního kola se v ní letos utká s vítězi národních kol v USA, Indii, Německu, Velké Británii, Polsku a dalších zemích, tedy celkem s dalšími patnácti kvalitními fotografy!
Text: redakce: foto: EISA, www.eisa.eu

THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2020

Letošní téma: Movement (Pohyb)

CENY:
1. cena: 1500 € & EISA Maestro Trophy
2. cena: 1000 € & EISA Maestro Trophy
3. cena: 750 € & EISA Maestro Trophy


JAK SE ÚČASTNIT
Zašlete 5 až 8 fotografií na téma Movement. Všechny soutěžní příspěvky musí být v digitální podobě (z digitálního přístroje nebo skeny filmových originálů) a musí být připraveny autorem pro účely této soutěže. Existující portfolia budou vyloučena!


eisa-maestro-v1-screen1---kopie.jpg


UZÁVĚRKA NÁRODNÍHO KOLA: 1. KVĚTNA 2020
Všechny soutěžní snímky musí být zaslány do tohoto data na e-mailovou adresu: vyhraj@atemi.cz. První, druhé a třetí místo národního kola zvolí porota složená z redaktorů časopisu FotoVideo. Výsledky národního kola budou zveřejněny v červnovém nebo červencovém vydání časopisu FotoVideo. Ceny v národním kole: 1. místo: 2000 Kč, 2. místo: 1000 Kč. 3. místo: 500 Kč.


eisa-2020-shutterstock-1091902220-cmyk-sml--.jpg

MEZINÁRODNÍ KOLO: ČERVEN 2020
Vítězné snímky národních kol ze všech šestnácti zúčastněných zemí EISA budou hodnoceny najednou, společně při příležitosti generálního meetingu asociace EISA v červnu 2020. Finální výsledky International Maestro Contest budou slavnostně vyhlášeny na EISA Awards Ceremony 4. září 2020.

Výsledky budou publikovány v zářijových nebo říjnových vydáních všech šestnácti fotočasopisů EISA a na jejich webových stránkách.

Všichni tři mezinárodní vítězové budou pozváni do Berlína na oficiální EISA Awards Ceremony 4. září 2020.

Všichni národní vítězové budou také koncem června 2020 publikování na facebookovém profilu EISA a zúčastní se tak soutěže EISA Public‘s Choice. Cena pro tohoto vítěze činí 1000 eur.

Všechny podmínky soutěže si můžete přečíst na www.eisa.eu/maestro ( www.eisa.eu/terms-and-conditions/eisa-maestro-2020/ ) a www.ifotovideo.cz.

 

Zopakujeme zde podmínky pro ty, co budou soutěžit poprvé:

Vzhledem k tomu, že se každým rokem vyskytne řada fotografů, kterým není něco jasné, doplňujeme a vysvětlujeme:

  1. Účastník soutěže musí být z České republiky a poslat do 1. května 2020 celkem 5 – 8 fotografií na téma „Movement“ na náš soutěžní mail: vyhraj@atemi.cz s označením „Movement“ v předmětu odeslaného mailu.
  2. Všechny snímky musí být v digitální podobě, tedy vytvořené digitálním přístrojem nebo scany filmových originálů.
  3. Soubory by měly být odeslány ve formátu JPEG s maximální délkou 800 pixelů na delší straně. Každý autor si však pro případ postupu do finále připraví tytéž snímky ve vyšším rozlišení cca 3000 pixelů na delší straně.
  4. Každý účastník má povolen pouze jeden soutěžní vstup.
  5. K zaslaným soutěžním souborům musí být přiloženo jméno a příjmení účastníka, poštovní adresa, e-mail a telefonní číslo.
  6. Účastník soutěže THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2020 smí odevzdat pouze svoje vlastní práce. Organizátoři soutěže a vydavatelé, členové asociace EISA nenesou odpovědnost za porušení autorských práv, kterých se účastníci dopustili.
  7. Pořadatelé soutěže THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2020 si vyhrazují právo zveřejňovat soutěžní příspěvky zdarma po celém světě a v jakémkoli formátu nebo médiu za účelem propagace soutěže. Na konci června 2020 budou práce všech národních vítězů této soutěže publikovány na Facebooku v rámci veřejné soutěže EISA Public´s Choice.
  8. Ani asociace EISA, ani její členové se nezúčastní jakékoli korespondence o výsledcích této soutěže.

Přejeme vám dobré oko, příjemné světlo, výborné nápady a zdravé soutěžení.

Tým FotoVideo a EISA, www.iFotoVideo.cz a www.EISA.eu

 

Minulé ročníky si můžete prohlédnout zde.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.