#732×244 – Dejte branku Vaclíkovi – JAK SE VÁM DAŘÍ

Publikováno: 27. července 2020
#732×244 – Dejte branku Vaclíkovi – JAK SE VÁM DAŘÍ

Podívejte se na inspirativní snímky speciální kategorie soutěže FOTOGRAF ROKU – #732×244 – Dejte branku Vaclíkovi. Soutěž probíhá od 18. června do 4. prosince 2020. Na konci každého soutěžního měsíce bude vybrána ta nejlepší fotografie, jejíž autor obdrží soundbar TS5000. Absolutní vítěz pak bude vyhlášen ještě v prosinci 2020. A odnese si hlavní výhru v podobě televizoru TCL C815 s úhlopříčkou 55 ".

...velké prádlo, Vladimír Žurek...velké prádlo, Vladimír Žurek

..u nás v Mechově.., Vladimír Žurek..u nás v Mechově.., Vladimír Žurek

Bohemians Praha 1905, Soňa ŠeráBohemians Praha 1905, Soňa Šerá

Tomáši,pozor !!! GÓL, Dana KlimešováTomáši,pozor !!! GÓL, Dana Klimešová

U nás na vesnici 1, Elvíra KlausováU nás na vesnici 1, Elvíra Klausová

Jak fotit branky:

Jak fotit branky

Soutěž probíhá od 18. června do 4. prosince 2020. Na konci každého soutěžního měsíce bude vybrána nejlepší fotografie, jejíž autor obdrží soundbar TS5000.

Absolutní vítěz bude vyhlášen ještě v prosinci. Odnese si hlavní výhru v podobě televizoru TCL C815 s úhlopříčkou 55 ".

Vychutnejte si víc než miliardu nádherných barev

Nová produktová řada C815 s technologií Quantum Dot přináší ohromující obraz v kvalitě 4K HDR, podporuje formáty Dolby Vision a HDR10+. Užijte si neuvěřitelný jas, syté barvy a pozoruhodný kontrast. Zážitek z kvalitního prostorového zvuku zaručuje technologie Dolby Atmos v kombinaci s prvotřídním zvukovým systémem ONKYO. Řada C815 využívá operační systém Android 9.0 a služby Google Home a Assistant.

TCL C815 s úhlopříčkou 55

Vaše účast je jednoduchá! Své fotografie vkládejte jako obvykle do soutěže Fotograf roku na http://fotografroku.ifotovideo.cz . Všechny vložené soutěžní fotografie se budou ihned objevovat ve zvláštní galerii této kategorie a následně, postupně také na webu Tomáše Vaclíka: www.tomasvaclik.cz/cs/projekt-732x244

POZOR! Máte jednu velmi důležitou soutěžní podmínku:

Jedna fotografie = jedna konkrétní branka.

Současně s vložením na náš soutěžní web http://fotografroku.ifotovideo.cz vložte tutéž fotografii s příslušným popisem i na www.tomasvaclik.cz/cs/pridat-branku. V soutěži budou hodnoceny pouze fotografie, které splnily tuto soutěžní podmínku a budou tedy v době hodnocení na obou webech. Počet fotografovaných branek jedním autorem není omezen. Ostatní podmínky jsou stejné jako v soutěži Fotograf roku.

Do soutěžní galerie se podívejte: ZDE.

Horváth v týmu s Hemalou

TCL představuje nové modely QLED televizorů a nasazuje novou sérii reklamních spotů

Společnost TCL Electronics, dominantní hráč na globálním poli výrobců televizorů a vedoucí společnost pro výrobu spotřební elektroniky, se vrací do světa médií s novou kampaní, ve které se ke známému televiznímu hlasateli Alexandru Hemalovi připojil i lokální ambasador značky, kterým je pro tento rok bývalý úspěšný ligový fotbalista a nyní trenér prvoligové Příbrami Pavel Horváth. Sérii reklamních videospotů opět vyrobila digitální agentura X Production. Bude jich celkem šest.Horváth v týmu s Hemalou

Nová kampaň uvádí na český trh souběžně s evropskou premiérou nové produktové řady televizorů QLED TCL C715 a C815. Spoty je možné postupně zhlédnout na oficiálním YouTube kanálu české distribuce TCL a také na přidružených sociálních sítích. V plánu je také nasazení vybraných spotů do reklamních bloků při zápasech české fotbalové reprezentace. Značka TCL je od roku 2020 Premium partnerem české fotbalové reprezentace.

Pod pracovními názvy, jako jsou například Fotbalista100 hercůPrvní liga nebo Šatna, se skrývá prezentace klíčových vlastností modelu QLED TCL C815, mezi které patří zobrazovací frekvence 100 Hz, technologie QLED, handsfree ovládání a operační systém Android. V kulisách filmového studia se odehrávají humorné dialogy mezi fotbalovou legendou a legendou televizního moderování.

Společnost TCL je druhým největším výrobcem televizorů na světě s tržním podílem 13 %, což představuje 32 milionu kusů televizorů vyrobených a dodaných na trh v roce 2019. Těch pod značkou TCL jsou zhruba dvě třetiny, zbytek tvoří například televizory značky Thomson, která také patří pod TCL. Společnost dosáhla za rok 2019 rekordního obratu ve výši 5,6 miliard EUR.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.