Pojďme na to - THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO CONTEST 2024 - je tu

Publikováno: 19. prosince 2023 | autor Redakce
EISA MAESTRO bike hl

Téma letošního ročníku:

Sport a hry

Rozsah a pravidla soutěže:

Každý účastník zašle 5-8 fotografií (ne méně a ne více!) na téma "Sport a hry". Námětem mohou být všechna profesionální i amatérská odvětví sportů a her. Všechny zaslané příspěvky musí být v digitální podobě (zhotovené digitálním přístrojem nebo zdigitalizované naskenováním filmových originálů) a musí být pořízené mezi 1. květnem 2023 a 30. dubnem 2024 (EXIF data budou zkontrolováno jako důkaz). Starší portfolia a obrázky generované umělou inteligencí budou vyloučeny.

Soutěžní příspěvky zasílejte výhradně na mail: vyhraj@atemi.cz

Eisa maestro skate

CENY, o které se soutěží v mezinárodním kole - finále:

1. CENA

€1500 a EISA Maestro Trophy

2. CENA

€1000 a EISA Maestro Trophy

3. CENA

750 € a EISA Maestro Trophy

České národní kolo:

UZÁVĚRKA: 1. KVĚTNA 2024

Všechny příspěvky musí být doručeny do tohoto data. Neprodleně poté bude redakcí časopisu FotoVideo vybráno 1., 2. a 3. místo a tyto národní výsledky budou zveřejněny v červnovém nebo červencovém vydání časopisu FotoVideo.

Práce vítězů všech 16 národních kol budou publikovány koncem června 2024 na facebooku EISA ve speciální kategorii Public Choice Competition. Vítěz této facebookové soutěže obdrží €1000.

EISA MAESTRO runner

Mezinárodní kolo - finále:

MEZINÁRODNÍ POROTA: ČERVEN 2024

Vítězné příspěvky z každé ze zúčastněných 16 zemí EISA budou společně posuzovány na zasedání asociace EISA, jejíž valná hromada se koná v červnu 2024. Finálové výsledky mezinárodní soutěže THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO CONTEST 2024 budou slavnostně vyhlášeny na EISA gala večeru společně s EISA AWARDS v září 2024. V on-line podobě společně s EISA AWARDS 15. srpna 2024.

Vítězné fotografie mezinárodního kola budou zveřejněny v zářijových nebo říjnových vydáních všech 16 fotočasopisů a webových stránek EISA. Pokud to okolnosti dovolí, budou tři vítězové finálního, mezinárodního kola pozváni na slavnostní předávání cen EISA v září 2024.

Další podrobnosti a podmínky naleznete později také na: www.eisa.eu/maestro

EISA MAESTRO bike

 


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.