SRPNOVÁ fotografická soutěž Letní siesta

Publikováno: 7. července 2019 | autor Redakce
letni-siesta-.jpg

Připravili jsme si pro vás krátkou a odpočinkovou letní soutěž a jsme zvědaví, co je pro vás letní siestou! Fotografovat můžete fotoaparátem ale i mobilním telefonem. Je to na vás!
Soutěžíme o flexibilní stativ od výrobce JOBY pro výherce a roční tištěné předplatné FotoVideo pro druhé a třetí místo.

Slovo siesta pochází ze španělštiny a znamená krátké zdřímnutí uprostřed dne, často po obědě, a je odvozeno z latinského hora sexta (šestá hodina, rozumí se šestá hodina dne čili poledne) a v podstatě znamená pauzu uprostřed dne. U nás si pod tímto slovem často představíme pauzu, relaxaci, odpočinek s přáteli a samozřejmě i po ruce dobré jídlo a pití, knížku nebo třeba časopis.

Uzávěrka soutěže je 31. 8. 2019
Galerii soutěžních snímků najdete zde.


ilustracni-foto-letni-siesta-1000px.jpg

Jak budete v soutěži postupovat?

>> Posílejte nám maximálně pět fotografií od jednoho autora, a to výhradně na e-mailovou adresu: vyhraj@atemi.cz.

>> Soutěžní snímky přijímáme pouze v digitální podobě − formát JPEG.

>> V předmětu e-mailu obsahujícího soutěžní fotografie musí být uveden název soutěže LETNÍ SIESTA

>> Do e-mailu, kterým budete fotografie posílat, uveďte svou úplnou poštovní adresu a případně i vaše telefonní číslo pro zpětný kontakt (doplnění názvu, větší velikost fotky atd.).

>> Fotografie musí nést v popisu souboru plné jméno autora (například: jmeno.prijmeni_nazevfotky.jpg)

>> Dále je nutné v e-mailu, kterým budete posílat soutěžní fotografie, u každého snímku uvést větu: „Souhlasím s podmínkami soutěže Já a vlak a mám u této fotografie vypořádána práva třetích osob.“ Zaslané soutěžní fotografie budou organizátoři soutěže  průběžně umisťovat do soutěžní galerie na webu www.iFotoVideo.cz. Snímky bude hodnotit porota složená ze členů redakce časopisu FotoVideo. Výsledky soutěže najdete www.iFotoVideo.cz


Podmínky soutěže:
>> Velikost fotografií: kvalita do 4 MB/fotografii (uschovejte si co nejkvalitnější originál pro případ dobrého umístění v soutěži a následné potřeby kvalitního tisku).

>> Fotografie musí vyhovovat etickým normám a zákonům České republiky. Organizátoři mají právo nevhodné a nevkusné příspěvky ze soutěže vyřadit.

>> Fotografie musí mít jasná autorská práva, musí mít tedy prokazatelné autorství. Soutěžící svou účastí v soutěži prohlašuje, že má udělen souhlas s užitím fotografií od osob, které jsou případně zachyceny na fotografiích nebo jejichž osobnostních práv by se mohly jeho soutěžní fotografie dotýkat.

>> Soutěžící musí mít řádně vypořádána práva třetích osob, tedy osob zobrazených, a musí to v případě potřeby doložit místopřísežným prohlášením.

>> Organizátor soutěže neodpovídá za jakékoli porušení autorských a dalších práv soutěžícími.

>> Organizátor soutěže si vyhrazuje právo publikovat soutěžní práce zdarma, bez nároku autora na honorář a současně i pro potřeby prezentace a publicity této soutěže a ve všech materiálech souvisejících s touto soutěží a jejími organizátory. U každé takové fotografie se organizátoři soutěže zavazují uveřejnit jméno a příjmení autora fotografie tam, kde je to technicky možné a propagovat tak autorovu tvorbu.


JOBY Suction Cup & GorillaPod Arm
Joby Suction Cup & GorillaPod Arm je univerzální a flexibilní stativ s uchycením pro outdoorové videokamery GoPro a kompaktní fotoaparáty. Zafixujte váš fotoaparát nebo kameru na pevných podkladech. Barevné provedení: černá/červená. Tento stativ pro práci s outdoorovými videokamerami včetně GoPro a kompaktními fotoaparáty se vyznačuje flexibilitou a pevným uchycením.

suctioncup---gpodarm-hotpoints.jpg

Stativ se skládá ze 3 částí: klipu pro uchycení ke stolu nebo jiné základové bázi, GorillaPod flexibilního ramene (noha stativu GorillaPod Hybrid) a rychloupínacího adaptéru pro uchycení outdoorových videokamer včetně GoPro.
Fotoaparát je možné upnout přímo na flexibilní rameno, které je zakončeno 1/4" upínacím šroubem. Stativ je vyroben z kvalitních materiálů (ABS plast, nerez ocel), má moderní design a lze ho přišroubovat k pevnému podkladu - např stůl nebo zábradlí. Hmotnost stativu je 110 g.

Technické parametry

Typ držáku: do auta, přísavný
Náklon: AnoRameno: Ano
Držák pro: videokamery
Specifikace výrobce
Držák pro: videokamery
Typ držáku: do auta, přísavný
Náklon: Ano
Rameno: Ano
Kompatibilní značka: Go
ProVýrobce: JOBY

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.