Moje léto 2023 - Upravuj fotografie s XPPen

Publikováno: 29. června 2023 | autor Redakce
1-cover.jpg

Léto je dobou, kdy saháme po fotoaparátu možná častěji než v jiných obdobích roku. Ať už zaznamenáváte své zážitky z dovolené, z cestování, nebo jen zachycujete atmosféru horkých letních dnů, využijte šance zároveň vyhrát jeden z grafických tabletů XPPen pro dokonalé úpravy vašich fotografií

Tablety XPPen nabízí technické parametry jako je rozlišení snímací vrstvy 5080 DPI a 8192 úrovní přítlaku u všech modelů. Novinkou v nabídce XPPen je 2. generace osvědčených displejových tabletů Artist, která přichází s dotykovým perem se zcela novým čipem X3. Práce s tímto stylusem je přesnější a přináší zcela nový pocit.

2-img.jpg

Upravujte své fotografie snadno a efektivně. Poznejte sílu grafických tabletů XPPen. Soutěž není omezena žádným tématem, fotografie však musí být pořízeny během letošního léta (21. 6. - 23. 9. 2023). Těšíme se na vaše snímky. Tato soutěž je opět speciální kategorií Fotografa roku, stejně jako v loňském roce. Sledujte stránky Fotografa roku v záložce Kategorie, Ceny a Partneři!

A o jaké ceny hrajeme:

1.cena: XPPen Artist 16 (2. gen.)

Displejový grafický tablet pro náročné. Plně laminovaný displej s úhlopříčnou 15,4 palce a pozorovacím úhlem 178° a skvělým barevným rozsahem 127 % sRGB. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera a 10 expresních tlačítek pro rychlejší práci.

5-img.png

2. cena: XPPen Deco Pro SW

Bezdrátový grafický tablet profesionální řady bez displeje. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera, multifunkční otočný ovladač a 8 expresních tlačítek pro rychlejší práci. Tablet získal ocenění Red Dot Design Award.

4-img.png

3. cena: XPPen Deco 01 v2

Oblíbený bezdisplejový grafický tablet s rozlišením snímací vrstvy 5080 DPI, který nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak a rozpoznává náklon dotykového pera do 60°. Pro rychlejší a plynulejší práci je tablet vybaven 8 expresními tlačítky.

3-img.png

Více se o grafických tabletech XPPen dozvíte zde:

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.