Makro - vyhraj objektiv Laowa II

Publikováno: 15. června 2021 | autor Fotograf Roku
KATEŘINA PĚCHÁČKOVÁ - Na výstavce

Využijte jedinečnou možnost vyhrát s časopisem FotoVideo. Vítěz získá možnost nákupu makroobjektivu Laowa a příslušenství dle vlastního výběru v celkové hodnotě 17 000 Kč. Příslušenstvím je myšlena stavivová objímka k objímka 100 mm f2,8 a 25 mm f/2,8.

RADIM HLAVÁČ - Sršeň obecnýRADIM HLAVÁČ - Sršeň obecný

Tématem soutěže je fotografický žánr makro. Kouzlo makrofotografie spočívá v tom, že na rozdíl od jiných fotografických stylů, nemá žádné hranice. Tedy kromě jediné a tou je vaše fantazie.

JANA NICOLAS - GeometriaJANA NICOLAS - Geometria

Soutěžní snímky vyhodnotí porota soutěže Fotograf roku společně se zástupci partnera této kategorie, společnosti EKG Hradec Králové. Podmínky soutěže najdete zde.

DAVID HAVELÍK -Op.61DAVID HAVELÍK -Op.61

I když počátek makrofotografie sahá opravdu daleko do fotografické historie, větší oblibu si tento žánr získal až dnes.  Hlavním důvodem je vývoj digitálních technologií, které jsou díky relativně nízké ceně dostupné široké veřejnosti.

KATEŘINA PĚCHÁČKOVÁ - V řaděKATEŘINA PĚCHÁČKOVÁ - V řadě

Tento žánr vás nenutí cestovat, čekat na světlo, pracovat s modelem, ani s příběhem. Kouzlo detailu můžete objevit u rostlin nebo živočichů, ale i ve věcech každodenní potřeby. K vytvoření nevšedních a zajímavých fotografií nemusíte opustit obývací pokoj.

VĚRA KUTTELVAŠEROVÁ STUCHELOVÁ - SirkaVĚRA KUTTELVAŠEROVÁ STUCHELOVÁ - Sirka

Příprava pomůcek a rekvizit je většinou velmi jednoduchá, protože fotografie nemusí obsahovat žádné konkrétní objekty, mohou být čistou abstrakcí. Nejdůležitější věcí v žánru makrofotografie je najít zajímavý motiv.

KVĚTA NOVOTNÁ - Kapka v mechuKVĚTA NOVOTNÁ - Kapka v mechu

Neváhejte a soutěžte s námi.

PAVEL NOVOTNÝ - KoupelPAVEL NOVOTNÝ - Koupel

Své snímky nahrávejte: ZDE.

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.