Léto, prázdniny, dovolená v krásných jižních Čechách

Publikováno: 11. září 2017 | autor Redakce
Muzeum fotografie a moderních obrazových médií

Muzeum fotografie a moderních obrazových médií, o. p. s., jako pořadatel (dále jen MF MOM) vyhlásilo fotografickou soutěž nazvanou „Léto, prázdniny, dovolená v krásných jižních Čechách“ a zve tímto širokou veřejnost k účasti.

Fotografující mohou dle tématu například zachytit své blízké či známé při letních prázdninových a dovolenkových volnočasových a zážitkových aktivitách, jako sportování, rybaření, houbaření etc., na výletech při návštěvě hradů, zámků, muzeí, letních koncertů v exteriéru či při odpočinku, fotografovat mohou však nejen své blízké a známé. Snímky mohou mít reportážní charakter, zachycovat atmosféru či zajímavé detaily. Mohou být pořízeny jak v tomto roce, tak rovněž v letech minulých.

Věkové kategorie

Soutěž probíhá ve dvou věkových kategoriích – účastníci do 15 let (včetně) a účastníci od 15 let výše.

Výběr nejlepších fotografií, hodnotící komise

Nejlepší a nejzajímavější fotografie budou vybrány 5člennou hodnotící komisí, sestavenou pořádajícím MF MOM. Hlavním hodnotícím kritériem je projev originality a tvůrčích schopností. V každé věkové kategorii bude vybráno pět nejlepších fotografií, přičemž od každého autora mohou být vybrány nejvýše dvě.

Vyhlášení vítězů, ceny

Vyhlášení vítězů soutěže proběhne v Muzeu fotografie a moderních obrazových médií, o. p. s., Jindřichův Hradec, termín bude upřesněn zde na webových stránkách www.mfmom.cz). Autoři nejlepších vybraných fotografií získají některou z následujících cen či jejich kombinaci (dle kategorie): poukázku na fotografování v historických kostýmech v MF MOM 2017, na tisk fotografií na papír nebo plátno, na Fotoškolu MF MOM s Petrem Nagyem o dvou celodenních víkendových lekcích pořádanou MF MOM 2017 či na jednodenní víkendový workshop Fotografování aktu s Robertem Vanem pořádaný MF MOM 2017. Každý účastník soutěže získá jednorázovou volnou vstupenku pro jednu osobu na výstavní program MF MOM 2017.

Kompletní informace k soutěži najdete zde.


Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.