Kategorie XPPen podporuje fotografy vyhodnocena

Publikováno: 23. listopadu 2022 | autor Fotograf Roku
jiri-hakauf-kirkjufell.jfif

Přinášíme očekávané výsledky této kreativní kategorie, ve které jste soutěžili o grafické tablety XPPen pro snadnější úpravu fotografií. Téma toto kategorie bylo naprosto volné, takže kreativita byla jen na vás.

První tři ocenění získali jeden ze skvělých tabletů – první cena: XPPen Innovator 16, druhá cena: XPPen Deco Pro MW a třetí cena: XPPen Deco Pro SW. Všichni tři vítězové získali zároveň i celoroční předplatné časopisu FotoVideo.

xppen-banner.png

Každý soutěžící mohl vložit až deset soutěžních příspěvků, které musely být pouze jeho autorským dílem. Uzávěrka byla 5. 9. 2022 a porota následně vybírala z 277 uznaných fotografií. Jak to dopadlo?

1. cenu – tablet XP-Pen Innovator 16 získává Lucie Faltýnková za snímek Vejce a já

lucie-faltynkova-vejce-a-ja.jfif

Jednán se o displejový grafický tablet pro náročné. Plně laminovaný 15,6palcový displej s pozorovacím úhlem 178° a skvělým barevným rozsahem 125 % sRGB. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera, multifunkční otočný ovladač a 8 expresních tlačítek pro rychlejší práci.

xppen---image.png

2. cenu – tablet XP-Pen Deco Pro MW vyhrál Jiří Hakauf za fotografii vodopádu Kirkjufell

jiri-hakauf-kirkjufell.jfif

To je bezdrátový grafický tablet profesionální řady bez displeje. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera, multifunkční otočný ovladač a 8 expresních tlačítek pro rychlejší práci. Tablet získal ocenění Red Dot Design Award.

deco-mw-.jpg

3. cenu – tablet XP-Pen Deco Pro SW získává Jana Nicolas za snímek Ten pohlad

jana-nicolas-ten-pohlad.jfif

Také bezdrátový grafický tablet profesionální řady bez displeje. Tablet nabízí 8192 úrovní citlivosti na přítlak dotykového pera, multifunkční otočný ovladač a 8 expresních tlačítek pro rychlejší práci. Tablet získal ocenění Red Dot Design Award.

deco-sw-.jpg

Všechny soutěžní snímky včetně vítězných najdete v galerii této kategorie na soutěžním webu Fotograf roku.

Partnerem soutěže byla společnost XP-Pen, která se zaměřuje na výzkum a vývoj grafických tabletů a příslušenství. V grafických tabletech používá vlastní pasivní technologii. Tablety XP-Pen se prodávají ve více než 100 zemích a regionech po celém světě a těší se dobré pověsti v oboru.

xppen-logo.jpg

Cílem XP-Pen je vybavit každého umělce digitálního věku nástroji a technologiemi, které budou vyhovovat jeho individuálním potřebám. Cena nezasíláme, jejich vyzvednutí je třeba si předem domluvit v redakci časopisu FotoVideo!

Právě vychází
fv04-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.