Jak fotíte SPECIÁLNÍ KATEGORIE FOTOGRAFA ROKU

Publikováno: 22. dubna 2020 | autor Kateřina Davidová
Jak fotíte SPECIÁLNÍ KATEGORIE FOTOGRAFA ROKU

Podívejte se, jak se vám daří fotit speciální kategorie a jaké to vlastně jsou. Víte, že máme jednu zcela novou? Četli jste, co vše můžete vyhrát?

Speciální kategorie – Z_FAKTOR s uzávěrkou 28. 2. 2021

Tato kategorie má měsíční témata, které všechna začínají na Z. To dubnové zní ZÁRODEK, květnové ZAMILOVANOST. Je to dvanáctiměsíční kategorie, do které lze měsíčně nahrát až pět fotografií od jednoho autora. Po ukončení každého měsíce bude vyhodnocena a vítěz získá vždy voucher na brýlové čočky značky ZEI SS dle vlastního výběru k vyzvednutí nejpozději do dvou měsíců od obdržení výhry v prodejně LaroOptik Praha. Všechna měsíční témata této kategorie začínající písmenem Z. Název soutěžní fotografie musí být v souladu s tématem a začínat písmenem Z.

Galerie a možnost vložení snímků: ZDE.

Z cibule, Marie VojkovskáZ cibule, Marie Vojkovská

Speciální kategorie – Zimní krajina s uzávěrkou 30. 6. 2020

Další z našich zajímavých soutěžních kategorií o velmi hodnotné ceny, do které můžete nahrát až 50 fotografií od jednoho autora během čtyř měsíců jejího konání. Po ukončení bude vyhodnocena odbornou porotou. Jistě jste letos zimní krajinu fotografovali a své snímky máte pomalu a jistě připraveny. Pošlete je do této kategorie, máte sice docela dost času, ale váhat se nevyplácí. V kategorii ZIMNÍ KRAJINA (trvá čtyři měsíce) celkový vítěz kategorie obdrží dalekohled Terra ED 8x25 v ceně kolem 8500 Kč a další tři úspěšní za ním v pořadí speciální lyžařské brýle ZEISS.

Galerie a možnost vložení snímků: ZDE.

Bílá krajina, Jitka MatyášováBílá krajina, Jitka Matyášová

Speciální kategorie – Respekt k přírodě s uzávěrkou 30. 9. 2020

Nová kategorie zní RESPEKT K PŘÍRODĚ a můžete do ní – každý z vás – nahrát až 50 fotografií. První tři nejlepší snímky této kategorie získávají poukázky na nákup v obchodech Bushman v hodnotách: 1. místo 5 000 Kč, 2. místo 3 000 Kč a 3. místo 2 000 Kč.

Galerie a možnost vložení snímků: ZDE.

U lesního chodníčku, Irena ČerklováU lesního chodníčku, Irena Čerklová

Speciální kategorie – Fotograf roku v přírodě

Samostatná kategorie soutěže, kde počet vložených snímků je omezen na 50. Omezeno je také téma fotografií a to na přírodu. Na přírodu naší, divokou, krásnou či zadumanou. Příroda nabízí miliony neopakovatelných záběrů. Tato kategorie není bodovaná. Je tu pro soutěžící, kteří chtějí, aby jejich snímky viděly další tisíce lidí a firem po celém světě.

Galerie a možnost vložení snímků: ZDE.

Zvonky naděje, Miroslava Šindelářová

Autorka nám dala tento komentář:"Zvonky štěstí a naděje slyším v duši každého z nás. Děkuji všem kteří nám svojí obětavostí naději dávají."Zvonky naděje, Miroslava Šindelářová

Speciální kategorie – Fotograf roku NA CESTÁCH

Krásná a hodně ceněná součást naší soutěže. Jedná se tedy o samostatnou kategorii, kde počet vložených snímků je omezen na 50. Omezeno je také téma fotografií a to na cestování. To je super, že! Tato kategorie není bodovaná. Je tu pro soutěžící, kteří chtějí, aby jejich snímky viděly další tisíce lidí a firem po celém světě.

Galerie a možnost vložení snímků: ZDE.

X, Ivana DobešováX, Ivana Dobešová

Speciální kategorie –Fotograf roku SE RADUJE

Do této kategorie můžete nahrát až 50 fotografií během celého roku (průběžně po celý rok nebo najednou). To záleží jen na vás. Pro vás nejdůležitější je se držet tématu a nahrávat do soutěže snímky plné radosti.

Galerie a možnost vložení snímků: ZDE.

Šťastný pes, Daniela Korimovኝastný pes, Daniela Korimová

 

Už máte dubnové FOTOVIDEO? Podívejte se, co vše si můžete přečíst v tištěném (nebo také elektronickém) dubnovém vydání FotoVideo.

Pohodové dubnové FOTOVIDEO pro vás…

Mít doma kvalitně tištěný časopis FotoVideo každý měsíc o den dříve, než se objeví ve volném prodeji, a ještě k tomu jen za cca 60 % jeho normální, prodejní ceny, to už se fakt vyplatí! PŘEDPLATNÉ I S DÁRKY vybírejte: ZDE.

Časopis FotoVideo

Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.