Foťte a vyhrajte chytrý telefon Huawei P20 lite!

Publikováno: 4. září 2018 | autor Redakce
Fotografie ze soutěže 18. Fotograf roku, autor: Jiří Dvořák

Nedávno po celém světě probíhala velká fotografická soutěž s názvem Huawei next. Měla několik velmi zajímavých soutěžních témat a nám se zalíbilo jedno, které se nám zdálo aktuálně nejnáročnější. Protože mnozí z vás se asi té velké, světové soutěže nestihli zúčastnit, řekli jsme si, že vám nabídneme další šanci vyhrát. Zároveň si můžete udělat velkou radost pod stromeček!

Jaké jsme tedy zvolili ono pro vás nejlepší, fotografické téma?

„Good Night“

Jak si ho přeložíte? „Dobrou noc“ či „Dobrá noc“? Nebo dokonce třeba „Večerní soumrak“ či ještě jinak? Volbu necháme na vás.

Pro inspiraci se můžete podívat přímo sem.

Pravidla:

Jako v každé naší soutěži, i v této relativně rychlé a snad i snadné můžete své soutěžní snímky posílat na známou soutěžní adresu: vyhraj@atemi.cz

Posílejte nám maximálně TŘI fotografie od jednoho autora a to výhradně a pouze na výše uvedenou mailovou adresu. Jiné způsoby zaslání soutěžních příspěvků nejsou možné.

Soutěžní snímky jsou přijímány pouze v digitální podobě - formát JPEG.

V předmětu e-mailu obsahujícího soutěžní fotografie MUSÍ BÝT UVEDENO: „Good Night“.

Do e-mailu, kterým budete fotografie posílat, uveďte svou úplnou poštovní adresu a případně i vaše telefonní spojení pro naše zpětné kontakty (doplnění názvu, větší velikost fotky, atd…).

Každá soutěžní fotografie musí nést ve svém popisu plné jméno autora.

Dále je nutné v e-mailu, kterým budete posílat soutěžní fotografie u každé fotografie uvést větu: „Souhlasím s podmínkami soutěže „Good Night“ a mám u této fotografie vypořádána práva třetích osob. Svou účastí v soutěži zároveň souhlasím se zveřejněním svého jména v případě vítězství v této soutěži.“

Zaslané a uznané soutěžní fotografie umístí organizátoři soutěže do závěrečné soutěžní galerie na webu ifotovideo.cz.

*Uzávěrka: 26. 11. 2018 (včetně).

Snímky bude hodnotit speciální porota složená ze členů redakcí časopisu FotoVideo.

Výsledky soutěže najdete v nejbližším vydání časopisu FotoVideo po jejím řádném vyhodnocení.

Co vyhrajete?

Ten nejlepší z Vás získá jeden v současnosti z nejmodernějších chytrých telefonů, který umí moc dobře fotit:

Huawei P20 lite

img-9273.jpg

  • rozměry a hmotnost: 149 × 71 × 7,4 mm, 145 g
  • displej: 5,8'', kapacitní IPS LCD, 1 080 × 2 280, 435 PPI
  • sítě: GSM, WCDMA, GPRS, EDGE, HSPA (42,2|5,76 Mb/s), LTE
  • konektivita: USB Type-C, Wi-Fi 802.11 a/ac/b/g/n, Bluetooth 4,2, GPS
  • paměť: 64 GB, microSDXC (256 GB), RAM: 4 096 MB, baterie: 3 000 mAh
  • procesor: Hisilicon Kirin 659 (8× Cortex-A53, 2,4 GHz, 16nm)
  • operační systém: Google Android 8 (Oreo)
  • fotoaparát: 16MPx (4 608 × 3 456), video (1 920 × 1 080), blesk

Krátká charakteristika:

Jedná se vlastně o trochu nižší verzi současné vlajkové lodi tohoto výrobce, kterou je Huawei P20 Pro. Výborné vlastnosti, kvalitní baterie a hlavně příjemné a kvalitní focení a natáčení videa. Ovládání intuitivní, snadné. Co více si přát?

Více naleznete přímo zde.

*Další dva v pořadí obdrží naše unikátní diáře s fotografiemi.

PODMÍNKY:

Velikost fotografií: kvalita do 4 MB/ jedna fotografie (uschovejte si co nejkvalitnější originál pro případ dobrého umístění v soutěži a následné potřeby kvalitního tisku!)

Fotografie musí vyhovovat etickým normám a zákonům České republiky. Organizátoři mají právo nevhodné a nevkusné příspěvky ze soutěže vyřadit.

Fotografie musí mít jasná autorská práva, musí mít tedy prokazatelné autorství. Soutěžící svou účastí v této soutěži prohlašuje, že má udělen souhlas s užitím fotografií od osob, které jsou případně zachyceny na fotografiích nebo jejichž osobnostních práv by se mohly jeho soutěžní fotografie dotýkat.

Soutěžící musí mít řádně vypořádána práva třetích osob, tedy osob zobrazených a musí to v případě potřeby doložit místopřísežným prohlášením.

Organizátoři soutěže ani vydavatelé časopisu FotoVideo neodpovídají za jakékoli porušení autorských a dalších práv soutěžícími.

Organizátoři soutěže si vyhrazují právo publikovat soutěžní práce zdarma, bez nároku autora na honorář a současně i pro potřeby prezentace a publicity této soutěže a ve všech materiálech s touto soutěží a s časopisem FotoVideo souvisejících. U každé takové fotografie se organizátoři soutěže zavazují uveřejnit jméno a příjmení autora fotografie tam, kde je to technicky možné a propagovat tak autorovu tvorbu.

Hodně štěstí!

A nečekejte a foťte a posílejte své soutěžní snímky!


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.