FOTOSOUTĚŽ: PŘISTIŽENI PŘI ČTENÍ

Publikováno: 19. března 2018 | autor Redakce
Fotosoutěž 2018

PŘISTIŽEN PŘI ČTENÍ ANEB FOTOGRAFICKÁ SOUTĚŽ 2018

Městská knihovna vyhlašuje ve spolupráci s Fotoklubem Balvan 10. ročník amatérské fotografické soutěže na téma: PŘISTIŽENI PŘI ČTENÍ. Uzávěrka v pátek 11. května 2018.

Datum konání: 1.3.2018 až 11.5.2018

Místo konání: Městská knihovna Jablonec nad Nisou

Dolní náměstí 1, Jablonec nad Nisou 46601

Pravidla fotografické soutěže:

  • Pořadatelem soutěže je Městská knihovna Jablonec nad Nisou, p. o., dále jen pořadatel.
  • Soutěž probíhá od 1. 3. 2018 do pátku 11. 5. 2018 včetně. Na příspěvky doručené po tomto termínu nebude brán zřetel.
  • Soutěž není omezena věkovou hranicí, soutěžící budou rozděleni do dvou věkových kategorií: do 16 let a nad 16 let.
  • Snímky nominované do soutěže musí být aktuální, ne starší než rok.
  • Snímky ve formátu JPG společně s osobními a kontaktními údaji pro vyhodnocení soutěže (jméno a příjmeníadresadatum narozeníe-mail, případně telefon) a názvy snímků dodávejte pouze v elektronické podobě, nejjednodušeji e-mailem na adresu soutez@knihovna.mestojablonec.cz, při větším objemu dat (nad 5 MB) přes službu uschovna.cz (e-mail příjemce soutez@knihovna.mestojablonec.cz) nebo osobně na CD, DVD či USB zařízení. Minimálnípožadovaná velikost fotografií je 1600 × 1200 pixelů, platí zásada „čím větší, tím lepší“.
  • Soutěžící může nominovat pouze práce vyhovující tématu „PŘISTIŽENI PŘI ČTENÍ“. Soutěžící smí přihlásit nanejvýše tři snímky. Ukáže-li se, že se soutěžící přihlásil pod více identitami, bude ze soutěže bez náhrady vyloučen.
  • Soutěžící souhlasí s užitím fotografií k propagaci pořadatele soutěže a soutěže samé, a to i po jejím skončení. Soutěžící souhlasí s publikováním jména i zaslaných fotografií v tiskové anebo v elektronické podobě v rámci soutěže i po jejím ukončení bez nároků na honorář. Souhlasí také s použitím fotografií při výstavách, které soutěž propagují.
  • Soutěžící uděluje pořadateli souhlas se zpracováním zaslaných osobních údajů pro účely organizace soutěže.
  • Soutěžící prohlašuje, že je autorem přihlášených fotografií. Dále soutěžící prohlašuje, že má udělen souhlas s užitím fotografií od osob, které jsou případně zachyceny na fotografiích.
  • Pořadatel si vyhrazuje právo změnit podmínky této soutěže nebo ji zcela zrušit. Na výhru v soutěži není právní nárok. Pořadatel může rozhodnout o případném vyřazení soutěžícího ze soutěže, především jedná-li se o fotografie pohoršující, neetické či jinak odporující dobrým mravům nebo pravidlům soutěže.
  • Zasláním snímků soutěžící souhlasí s pravidly fotografické soutěže.

*Vyhlášení výsledků proběhne ve čtvrtek 31. května 2018. Z vybraných prací sestavíme výstavu a na schodech staré radnice ji nabídneme ke zhlédnutí návštěvníkům knihovny. Soutěž probíhá pod záštitou fotoklubu Balvan a firmy Foto Laccer.

Více informací naleznete zde.

Právě vychází
fv03-24-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.