EISA MAESTRO - The Animal Kingdom

Publikováno: 18. ledna 2023 | autor Redakce
EISA MAESTRO GOAT hl

Upřímně se přiznáme, že to mezinárodní hlasování o letošním tématu bylo náročné. Ale jedno bylo od počátku jisté - letos to bude o zvířatech. Takže si to přeložte jak chcete - my jsme s radostí zvolili český název Království zvířat - a vy hlavně foťte a foťte a neodkládejte! Velká světová soutěž s názvem THE EISA MAESTRO PHOTOGRAPHY CONTEST 2023 už je zase mezi námi!

Letošní téma: Království zvířat

Ceny, které na vás čekají:

1. cena 1500 € + EISA Maestro Trophy

2. cena 1000 € + EISA Maestro Trophy

3. cena 750 € + EISA Maestro Trophy

EISA MAESTRO Horse

Rozsah a pravidla letošní soutěže:

Účastníci mohou zaslat 5 - 8 fotografií (ani více a ani méně!) na celosvětově vyhlášené téma "The Animal Kingdom". Příspěvky mohou zobrazovat volně žijící a městské volně žijící živočichy včetně domácích a hospodářských zvířat atd. Všechny soutěžní příspěvky musí být v digitální podobě (vytvořené digitálním přístrojem nebo naskenované filmové originály) a musí být zhotoveny vámi pro účely této soutěže. Stávající portfolia jsou vyloučena.

K účasti v soutěži využijte pouze tuto adresu: vyhraj@atemi.cz

EISA MAESTRO Owl

Uzávěrka národního kola: 1. květen 2023 !

Všechny příspěvky musí být přijaty do tohoto data. První tři vítězové budou vybráni porotou časopisu FotoVideo a výsledky národního kola zveřejní časopis FotoVideo ve svém červnovém nebo červencovém vydání. Odměny za první tři umístění v národním kole: 1. cena: 2000 Kč, 2. cena: 1000 Kč 3. cena: 500 Kč.

Práce všech vítězů jednotlivých národních kol této soutěže budou také zveřejněny na facebookovém profilu EISA koncem června 2023 a zúčastní se tím také ještě zvláštní soutěže EISA Public’s Choice. Cena pro vítěze této soutěže je 1000 eur.

EISA MAESTRO GOAT in

Mezinárodní hodnocení: červen 2023

Vítězné příspěvky z šestnácti národních kol zúčastněných zemí EISA budou posuzovány společně na valné hromadě asociace EISA v červnu 2023. Konečné výsledky světové soutěže THE EISA PHOTOGRAPHY MAESTRO 2023 budou vyhlášeny při EISA galavečeru v září 2023, nebo v případě nepříznivé situace pouze online současně s EISA AWARDS 15. srpna 2023.

Vítězné fotografie budou publikovány v zářijových/říjnových vydáních všech 16 fotografických časopisů, resp. webů EISA. Pokud to okolnosti dovolí, budou vítězové pozváni na slavnostní předávání cen EISA v září 2023.

Další případné průběžné informace, podrobnosti a podmínky naleznete postupně na adrese www.eisa.eu/maestro a na webu www.ifotovideo.cz.

 


 

 


Právě vychází
fv05-24-obalka-web3.jpg
Tento web používá k poskytování služeb soubory cookie.